• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attım allah kahretsin

Dine hakaret edenlerin basinda geliyorsun dedin hanim abla
Cikar ortaya deseydim yine bir sey cikaramayacaktin .
Isiniz gucunuz fitne fucur
Kendinize sempatizan toplamak !!
Olmadi ordan tutturamadin
Ev hanimlarina daldin ..
Bir insan evladi da ev hanimlarina bir sey demedi burda..
Nasil bir hazimsizliginiz var
Nasil bir hayata karsi dusmanliginiz var
Nasil mutsuzsaniz
Boyle kadinlar gordugunuzde ciyak ciyak seslerinizle ne oldugu belli olmayan
Yarim yamalak cikarimlarinizla saldirmaya geciyorsunuz ..
Velev ki ev hanimisin okumadin
Kim dedi sana okuma evde coluk cocuk buyut.
Her seyi samanyolu tv kivaminda yasa ?
Elinde klavye ordan oraya sallayip
Sonra abdest alip namaz kilip
Iyi muslumanciligi oynamak seni iyi biri yapmiyor..
Diyelim ki ben inanmiyorum
Sen kimsin hadsiz bunu yargiliyorsun .
Ben senin ortadogu kivamindaki beynine bir sey diyor muyum ?

Siz beyninizi ortadigudan cikarmissinizda ilkcagdan cikaramamissiniz ya onu ne yapicaz

Bilmiyorum artık kim ne halt ediyor bilmiyorum kanka
Havalara girdi bana kalırsa it işte
Pekala dediğin gibi de olabilr
Ortalık iflas meselesi yüzünden o kadar karıştı ki , kim kime karşı belli değil artık

Aynen bir sekilde bir konuda yanlarına cekmek için. düzenbaz olan herseyi yapar yoksa adamın ortada bir sey yokken engellemesi de bi tuhaf

Yahu konu neydi olay nerelere gelmis soylenecek cok sey var da ban lanmaya degmez.kimse kimse yi kucumseyemez herkes kendi kucuk dunyasin daki yanlislarina baksin!!!
Konu sahibi olan olmus yedin kendini bosver.adam belliki uzak durmak istiyor gorursen dahi selam verme basini baska yone cevir

Sen daha evrimini tamamlayamamissin onu ne yapicaz ?
Sıkıntı yok arkadasim kaldigim evrim boyutunda bi sıkıntı yadamadigim gibi kimsenin hayatini egitimini beyninide kucumsemiyorum

Sabrimk sonuna kadar zorladim kimseye en udak bir saygisizlik yapmamak adina

Sonuc olarak saygiyi haketmeyen insanla karsi karsiya kaldigink kalinca insan bu sekilde bir durum cıkıyor ortaya

Sen daha evrimini tamamlayamamissin onu ne yapicaz ?
Sen tamamlamissin!! en son actigin konu da n sonra bir top bezle gitmistin daynamamis o super hayatindan!!! 2.uyelikle burnunu cikarmissin.
Reelde bir cok kisinin asla selam dahi vermeyecegi karakterin le hangi kilikta donersen don yine aynisin.
Negatif enerjini de al git

Sen tamamlamissin!! en son actigin konu da n sonra bir top bezle gitmistin daynamamis o super hayatindan!!! 2.uyelikle burnunu cikarmissin.
Reelde bir cok kisinin asla selam dahi vermeyecegi karakterin le hangi kilikta donersen don yine aynisin.
Negatif enerjini de al git

Oyle bir derdim olsa ben buyum demem dimi sivri zekali ?
Ayni galaxy de degiliz ..

Oyle bir derdim olsa ben buyum demem dimi sivri zekali ?
Ayni galaxy de degiliz ..
Ben buyumu aylar sonra dediniz !!! Haftalardir bu kilikla geziniyorudnz:)
Aman sizinle aygi galaxide zaten olmayalim sizin hayatiniz benden uzak olsun mumkunse siz de .
Hadi simdi benden ekmek cikmaz sana.ego tatminine keske reelde de devam edebilsen ah iste hayyaler hayatlar..sende bura da olmak istedigin sen olabiliyosun anliyorum:)

Ben buyumu aylar sonra dediniz !!! Haftalardir bu kilikla geziniyorudnz:)
Aman sizinle aygi galaxide zaten olmayalim sizin hayatiniz benden uzak olsun mumkunse siz de .
Hadi simdi benden ekmek cikmaz sana.ego tatminine keske reelde de devam edebilsen ah iste hayyaler hayatlar..sende bura da olmak istedigin sen olabiliyosun anliyorum:)

Tamam optum bye :)

Sırf siz eziklere cevap yazmak için 2. üyelik yaptım katmerli banlanıcam ama olsun.

Mesleğime inanmıyorsanız açın bakın NeuroCathy NeuroCathy nin konusunda ödevine yardım ettim

Nerde yaşadığıma inanmıyorsanız sorun @Kazen e ip imde kabel-deutschland yazıyor.

Benim yasadigim hayati sizin kafanizin almamasi cok normal. Nasil oldugum yere geldigimi anlatayim madem inanmiyorsunuz.

Ailem Ankara'da yasiyor, mutevazi normal bir aile, annem babam mermur, normal bir muhitte yasiyoruz.

Universitede muhendislik okudum. Master imi bilimsel bir alanda yaptim. O zamanlar master yaptigim konunun Turkiye'de hic uygulamasi yoktu. Insanlar bu alani ne yapacaksin dediler , oku oku alim mi olacaksin dediler. 2 yil master tezi yazdim ama ne yazmak her gun gec saatlere kadar calistim, tezimin son gunlerinde inanilmaz strese girdim. Cok emek verdim. Insanlar bahar senliginde gezerken ben tez yazdim. Ayni zamanda part time bir sirkette calistim, o calistigim sirketteki insanlardan Silikon Vadisine calismaya gidenler oldu.

Daha sonra Almanya'ya doktora icin tasindim, kucuk bir kasabaya. Bilenler bilin iyi univeristeler genelde kucuk kasabalarda. Bu yasadigim yer ufakti, hic hayat yoktu, bogucuydu, sIkIcIydI. Ben gencligimin guzelligimin 2 yilini bu kasabaya ve doktoraya gomdum. 25-27 yasimi ben burada curuttum diyeyim.

2 yil sonra bursum bitti, is aradim, sansim iyi gitti is buldum hem de buyuk sehirde ve cok iyi bir sirkette. Bu yerde calistim, o sirada milletin burun kivirdigi master konum ve calisma alanim cok cok populer oldu; cok is teklifleri aldim.

Simdiki isyerim ufak bir sirket, startup denen turden. Buraya ortak olmak icin geldim kendi isyerim olsun diye. Sonsuza kadar baskasi icin calisamazsin. 20 kisilik bir sirketiz oyle buyuk capta, filmlerdeki gibi holding falan degiliz. Openoffice denen turden buyuk tek oda ofisimiz var, hep beraber oturuyoruz. CEO yazdim ama gozunuzde buyutmeyin siradan bir vatandas yolda gorseniz yuzune bakmazsiniz. Zaten beceremedi yonetmeyi her seyi eline yuzune bulastirdi.

Simdi , cevremdekiler acikcasi oldugum yere imrendiklerini soyluyorlar, genc, guzel, basariliyim. Ama oldugum yerin arkasinda geceli gunduzlu haftasonlu cok calisma var. Oldugum yere beni talihim ve calisma alanim tasidi diyeyim. Burdaki ilk isime acikcasi beni sansim tasidi diye dusunuyorum.

Sizin benim hayatimi anlamamaniz normal cunku ben oldugu yere disimle tirnagimla kaziyarak geldim. Gencligimin en guzel yillarini calisarak gecirdim. Siz hicbir seye bu kadar cok ve surekli emek verdiniz mi??? Ben 12 yildir oldugum yer icin egitim/deneyim yaptim. Bu yuzden her konuda genc kizlara calisin, cok calisin yaziyorum ben calismaktan emek vermekten asla kacinmadim.

Sizin oldugunuz yerden benim oldugum yer fantazi, ucmak falan olarak gorunuyor siz de haklisiniz. Yazdim ya, gencim guzelim basariliyim, cekemeyenim cok. Etrafimdakilerin cekememesini anlarim ama size ne oluyor yahu, insanlari cekememeyi ezilmeyi sanaldan yapmayin bari?!!!

Yazma dilimi de begenmiyorsaniz okumazsiniz okuyun diye basiniza silah dayamadim. Cinlerim tepemde zaten gul bahcesi mi yazsaydim adama??
Ki ben ödevimi 2 bilgisayar mühendisine daha sordum daha önce ve onlar bilemediler
Artı ben senin yabancı dilin olduğunu biliyorum ingilizce ve alman daha önce forumda bri sebeple denk geldim ben de eskilerdenim bakma nickimin yeni oluşuna
Seni yerenleri de takma inanki değmez:)

Aynen bir sekilde bir konuda yanlarına cekmek için. düzenbaz olan herseyi yapar yoksa adamın ortada bir sey yokken engellemesi de bi tuhaf

Valla kanka dava etme hakkım var
Ama çok düşündüm öç alıcam diye insanların ekmek parası bir işyerinin batmasına sebep olamam dedim
Böyle bir şeyin vicdani yükümlülüğünü alamam
O yüzden hakkımı bırakma pahasına mahkemeye gitmicem sanırım
Ama aklına ne soktular bu adamın bilmiyorum artık

Back
X