- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Konuyu karistiran benmiyim bi isterseniz yazdigim ilk yorumlara bakin tek bir saygisiz yorumumu gordunuz mu sirf ozur diledigim icin dunya kadar hakaret isittim ama yinede ne birsey dedim ne tek bi kimseyi kibledim
Kendimi acikladigim icinde ortaligi karistiran durumuna dustum
Ne yapmam gerekiyordu uzaktan bakip hakaretle laf sokan kisilere tesekkyr ederim yazan cevaplar mi yazmam gerekiyordu kusura bakmayin ama yok oyke bi dunya
Karıştıran sensin evet. Kızın hiçbir yerden çıkarılması mümkün olmayan mesajından "yanlış anlamayın ama ateistseniz niye allah dediniz çok komik ehehe" diye mesaj atan sen değil misin? Şimdi bu yaptığın terbiyesizlik değil mi? Başına yanlış anlamayın koyunca her şeyi rahatça söyleyebileceğini mi sanıyorsun? İyi ben de herşeyin başına "Yanlış anlamayın ama siz de şöylesiniz böylesiniz" diye hakaret saydırayım, ne de olsa yanlış anlama dedim yani anlamaması lazım artık. Kızın konusundan çıkarabildiğin tek şey bu mu? Özründe samimi olsan özrünü diler, yanlış anlaşıldım der çekilirsin. Ki konu sahibi bile "Tamam önemli değil konumdan gitmeni istiyorum artık" dedi. Daha diğer polemiklerin de ortaya çıkmasını fırsat bilerek onların arkasına sığınarak diğerlerine laf söylüyorsun. Haliyle art niyetli olduğunu düşünüyorum, özründe de samimi olduğunu düşünmüyorum.