• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj attım allah kahretsin

Burda kimse hatali degil en agir hakaretlerde bulunurken tek hucreli ezik hamster gibi yakistirmalarda bulunurken inlarin tekine dahi boyle cirkince bir uslupla hitap edipayni sekildr cevap vermedigim icin suclu olan ben oluyorum oyle mi

Bence isterseniz benim yorumlarim kadar birxe bana yapilan yorumlara bakin

Ben diğerleri çok hatasız bir tek siz hatalısınız demedim, herkesin birbirine düşmesine sebep sizsiniz dedim bu kadar. Daha da yazmayın artık, zaten hatasını kabul eden insan bu kadar herkese laf söylemez.

ee sonuç miss ateistmiymiş bastınız mı damgasınıda .. çekilebilirsiniz madem..

miss ne biçim sevgilisiniz siz yahu anlamadım ben . bir süredir birliktesiniz ki işyerinden saklamışsınız bu süre ne kadar hiçmi öpüşmediniz ?
sen istifa ettin etiketin gitti adamda gitti görünen o..

Bu nasıl bir terbiye yoksunu cevap!!!
Otele götürürdü ne demek yaa.
Konu sahibi duygularını açmış. Siz ona hayat kadını muamelesi yapıyorsunuz.

Kusura bakmayın da sizin düşünce yapınız pis. Konu.sahibi gayet masumane duygulara sahip. Sizse bunu bile asagilayacak kadar pis bir ruha sahipsiniz
Ozgur ve icinden geldigi gibi davranan kadin gorunce saldiranlar olur tabi.

Yahu yeter temcit pilavina cevirdiniz konu neydi olay ne hale geldi.mesaja bir karsilik var diye bakiyorum hala sunu dedin bunu dedin.
Konu sahibi ses varmi adamdan

Mune Mune @Margarikotin Kazen Kazen konu sahibi konusunun kapanmasını rica etmişti.
Konunun daha fazla uzamamasi adına konuya kimse yorum yazmazsa en azından yetkili adminlerden biri gelene kadar daha uygun olduğu gorusundeyim.

Hakikaten "bir msj attım Allah kahretsin " başlığına uygun bir konu çıkmış buradan.

Yemin ederim size sarılasım geldi. Şunu demek çok zor işte, herkes birbirine hakaretler, laf sokmalar. Sana ne kimin inancından, yok Allah kelimesini niye kullandı? Hanımefendiye hesap vereceğiz ya burada. Teşekkür ederim, sizin düşüncenizde insanların katlanarak artmasını dilerim.

Canim benim ben de sana kucak dolusu sevgiler gonderiyorum :*

İnsan ayrımcılık yapmak istese cok fazla mesele bulur, onemli olan ortak noktalari bulabilmek...

Ben de mesela cok fazla yabanci film izleyince agzima takılıyor oh my god filan diyorum :D birisi gelip bana sen ne bicim müslümansin niye god dedin filan dese nasil rahatsiz olursam ben de kendime yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmamaliyim.

Canim benim ben de sana kucak dolusu sevgiler gonderiyorum :*

İnsan ayrımcılık yapmak istese cok fazla mesele bulur, onemli olan ortak noktalari bulabilmek...

Ben de mesela cok fazla yabanci film izleyince agzima takılıyor oh my god filan diyorum :KK70: birisi gelip bana sen ne bicim müslümansin niye god dedin filan dese nasil rahatsiz olursam ben de kendime yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmamaliyim.
Sayinizin artmasini diliyorum.

İçim şişti konuyu okurken, bazı arkadaşların konu sahibinden çok yorumu var üstelik git diyorsun gitmiyor yazma diyorsun yazıyor.. Sarı sakız der annem böylesine. Uzatır da uzatır meseleyi, yapıştı mı kurtulamazsın shdnj. Allah etrafındakilere sabır versin. (Allah dedim diye benim inancımı da sorgulamasa bari.)

Konuyu Miss'in banı açılana kadar kapatıyorum, yapılan kiblerde değerlendirilecek.
Sitede defalarca dini içerik olmasın dedik, sitenin kullanım sözleşmesinde de yazar bölüm kurallarında da belirttik.

Kim neye isterse inanır, ister ateist olur ister Hıristiyan, ister budisttir, ister Yahudi.
Bu sitenin dini yok, bu sitenin tüm inançlara saygısı var.

Buyurun size kullanım sözleşmesinde geçen madde:
"Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır."

Bu da bölüm kurallarında geçen madde:
1- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır.

Bu maddeleri kim ihlal etmişse kibleyin rica ediyorum.

Back
X