arkadaşlar çok büyük dert değil benim ki öğrenmek istediğim bir şey.
bi mesajı 3 kişye toplu olarak gönderdim içinde sevgilim de var kendisi nokia lumıa kullanıyor ve direk sorduğu sey diğer mesajları kimlere gönderdin dedı ve numaralarına kadar söyledi. diğerleri kardeşim ve sevgilisiydi zaten ama bu nasıl olur. telefonun özelliğinden mi görebiliyor ?
aveada bi özellik var netten ayarlanıyo kimlere mesaj gönderiyosan nette numaraları çıkıyo ona mesaj olarak geliyo belki onu yapmıştır seni takip etmek için
aveada bi özellik var netten ayarlanıyo kimlere mesaj gönderiyosan nette numaraları çıkıyo ona mesaj olarak geliyo belki onu yapmıştır seni takip etmek için
canım nasıl bişey bu merak ettim varmı böyle bi özellik gerçekten avea da?
kızlar arkadaşım sevgilisinin numarasıyla online işlemlere abone olmuş ama onun telefonuna şifre gibi bişey geliyo yani sevgilisinin teli kendisindeyken yapmış bunu şifreyi almış işte online işlemlerde hangi numayaı saat kaçta aramış kime mesaj atmış detaylı olarak takip ediyodu ki şüphelerinde haklıymıs aldatıldığını öğrendi
Nereden abone olurum? | Avea Destek
kızlar arkadaşım sevgilisinin numarasıyla online işlemlere abone olmuş ama onun telefonuna şifre gibi bişey geliyo yani sevgilisinin teli kendisindeyken yapmış bunu şifreyi almış işte online işlemlerde hangi numayaı saat kaçta aramış kime mesaj atmış detaylı olarak takip ediyodu ki şüphelerinde haklıymıs aldatıldığını öğrendi
Nereden abone olurum? | Avea Destek
kızlar bence bulaşmayın valla şüphe insanı yiyip bitiren bi duygu çok fazla şüpheleniyosanız kesin aldatıyo diyosanız yapın ama durduk yerede bunu yapmayın eşiniz sevgiliniz farkederse size karşı düşünceleri değişebilir ve ilişkiniz çok darbe alır
kızlar benim de net bi bilgim yok ama şimdi araştırıp size bilgi vercem ama bence hiç hoş bişey değil
diğer operatörlerde böyle bişey varmı acaba bilen varmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?