mesaj problemi...

Sizden değil ama mesajlaşmaktan sıkılmıştır belki.İnsan kendisine de zaman ayırmak istiyor çünkü.Ama bu mesaj hakları sayesinde çiftler ellerinde telefonla geziyor daimi olarak.Bence arada mesajlaşmayı bırakın.Ne bileyim sizde bir-iki saat sonra mesaj atarım deyin.Hem kendinize vakit ayırmış olun hemde onun vakit ayırmasına izin vermiş olun.​

mesajlaşırken sevgilim bir haftadır fln hep aynı şeyi yapıyor...dönüceğini söyleyip 5 saat dönmeyip facete birşeyler paylaşıyor ...yanyanayken iyi hep öpüp sarılıyor ...sevilmediğimi hissediyorum böyle yapınca uzaktayken ...

Mesajlaşmak nasıl bir şey?
Kaç saat sürüyor?
5 saat sonra bile ondan mesaj mı bekliyorsunuz?

dönücem diyipte dönmemesi üzüldüğüm bir konu ...bilmem sevilmediğimi hissedip üzülüyorum ... mesajlaşmak istemiyorum da artık ...ama anlamıyor mesajlaşınca da böyle yapıyor ...

Sevgiliniz yanınızdayken alacagı msj (öpüp koklamak) alıyor zaten niye tekrar siz uzaktayken msj atsınki .......

bence pek umursama 5 saat sora mesaj atınca sende git face bir şeyler paylaş cevap atma bakalım farkedebilcek mi bunu

erkekler pek sıkıntıya gelemez öyle,azcık az msjlaşın..seni sevmediğinden filan deil,hepsi aynı bunların arıcam der unutur döncem der unutur yani ama biz hatunlar dk tutarız onlar öyle deil işte faretmezler bile çoğu..rahat ol ve rahat bırak ilişkinizin daha güzel olacağını göreceksin..

aldınız nefesin sayısını bile bileceksiniz nerdeyse,şimdiki gençlerin hepsi böyle günde 40 kere nabıyon,nabıyon..sana demiyorum yani senin nezlinde çoğu gençe benim kardeşimde böyle..sonra sinirlenincede küfür hakaret gırla..birbirinize nefes aldırın,arada biraz merak olsun..

Aklıma üç olasılık geldi.

Öncelikle mesajlaşmayı sevmiyordur belki, benim gibi. İnternetten yazışabilirsiniz mesela. Ama bir dene derim.

Yalnız kalmak istiyordur belki, uzaklaşmak falan. Bunda da pek üzerine düşmemen gerek.

Sevmiyordur. :50: Ama buna pek olasılık vermiyorum. Sevmiyorsa zaten anında ayrılır.

Mesajlaşmaktan hoşlanmıyordur canım. Ben de zorda kalmadıkça mesaj atmam, kendimden biliyorum. Bu sevmediğini göstermez.
Öpüp koklamayla mesajın ben de alakasını çözemedim. Her yorumun üstünde durmamak gerek :1:

döndü ağzına ettim birikmişti hepsi ...şimdi sadece boşversene yazdı hiçbirine cevap vermedi ... bu hayat neden böyle ...

birikti birikti herşeyi boşalttım 10 mesaj attım arka arkaya ... ama haklıydım ...tek konu belki içimde tutmalıydım bilmiyorum ... herşey güzel olabillse keşke şurda olsaydı ...

biraz üstüne gitme kendimden biliyorum cevapta vermiyo diye 10 mesajda neler yazmışsındır inşallah en kısa zamanda düzelirsinz:(

kırılmıştır bence hep yaptıklarını yüzüne vurdum herşeyi ... boşaldım şuanda ama yanlış mı yaptım diye de düşünüyorum ... telefonu kapatıp açmış... geri dönmem de ben artık ... o kadar şeyin üstüne ...

yaa bak sen ne kdr üstüne gidersen ters teper.. birde her dakika senle ilgilenmesini bekleme.. senin dışındada bir hayatı var herhalde.. hadi ilgilendi diyelim bir süre sonra sıkılırsınız herşeyi tüketip kalırısnız.. biraz özleyin birbirinizi ..
şimdi sen mesajlarla her dakka çocuğu dürtersen oda sıkılacak :D umursama yazma sen.. o geri dönecektir

eğer her şeyi söylediğysen için rahatlamıştır..
birde şu var sen 5 saat o sıkılmasın o böyle istiyor diye dayanıp mesaj atmıyorsun..
ama o da o beni merak eder deyip naber napıon yazabilir..3 saate bir kısa kısa mesajlaşma..
ben şunu gördüm birde erkeklerde biz kendi hayatı var kendine vakit ayırıyor desekte istediklerinde öyle bir mesaj hastası oluyorlar ki..
o yüzden içini döktüğün iyi olmuş.. çünkü sen sesini çıkarmasan bu böyle giderdi sen kendi kendini yerdin onun ruhu duymazdı..
tamam çok sık mesajlaşmayı sevmiyor olabilir ama 3 saate bir kısa nasılsın nbr yazmaktan bişey olmaz bence..

tavsiyem sürekli mesajlaşmayın kendi hayatlarınıza da zaman ayırın bıktırabiliyor böyle ilişkiler bir süre sonra ne kadar çok severseniz sevin

döndü ağzına ettim birikmişti hepsi ...şimdi sadece boşversene yazdı hiçbirine cevap vermedi ... bu hayat neden böyle ...

yanlışşdasın,bizden hem akıl isteyip hemde neden dediklerimize kulak tıkıyorsun..ağza bilmem napıcak durum yokki ortada..onun yerine "canım beni unuttun heralde,döncem dedin bekliyorum alacağın olsun,msjlaşmak beni mutlu ediyor sen benim gibi düşünmüyorsun galiba"diye hem inceden sitem edip hemde istediğin cvbıda alabilirdin,aranızda sorunda oluşmamış olurdu..

böyle ufak defek şeylerde bi araba laf edersen çocuğa yarın gelir ağlarsın burda ben naptım bitti ayrıldık diye..ki bunu hiçbirimiz istemeyiz fakat burda yazanların çoğu çocuğu biraz rahat bırak ortada sorun yok sende rahat ol dedik sen gittin çattın uşağa,umarım seni özür diletene kadar trip yapmaz :))

Back
X