Mesaj saati

Valla konuyu aslında gece açacaktım ama biraz sinirim geçtikten sonra açabiliyorum.
Arkadaşlar işle ilgili mesajlar saat kaçtan sonra atılmaz, belli bir saatten sonra işle alakalı gelen mesajlara cevap veriyor musunuz?
Ay daha dün akşam nişanlımla buna sinir olduk. Bence mesai saati bittiikten sonra çok çok mühim değilse atılmaz.
Ben araştırma görevlisiyim. Öğrenciler 7/24 kişisel mailime yazarlar, mesaj atarlar. Başta aşırı iyi niyet gösterdim sonra güzin ablaya döndüm. Sevgilisiyle kavga eden arıyor, mastera başvuracak olan arıyor, ödevini submit edemeyen arıyor.... Hocalar da bi alem. Bir tane hocam var, heleki not girme dönemi ise nişanlımdan fazla arar. Ama ben yüz verdim böyle oldu.
Nişanlımında iş yerinden amiri gece 10da arar nerdesin diye adam manyak. Bıktık vallahi.

Valla konuyu aslında gece açacaktım ama biraz sinirim geçtikten sonra açabiliyorum.
Arkadaşlar işle ilgili mesajlar saat kaçtan sonra atılmaz, belli bir saatten sonra işle alakalı gelen mesajlara cevap veriyor musunuz?
İş mesajlarına ölüm kalım yoksa 10 dan sonra cevap vermem10 dan sonra kimseye işle ilgili msj atmam ısrarla bunu tekrarlarlarsa bende cevabı ısrarla vermeyerek tepki veririm sabah iş saatinde cevap yazarım

Ben çalıştığım firma da muhasebe müdürüyüm şahsi cep numaram sadece işverenim de var diğer pozisyonda çalışan kimse de yok iş yerimde ayrı bir akıllı telefonum var onuda zaten mesai saatinden sonra iş yerinde bırakıyorum işverenim şahsi numaramdan beni lüzumsuz asla aramaz eğer ararsa bir söyleyeceği vardır o yüzden saat kaç olursa olsun arıyorsa bakarım onun haricinde zaten dediğim gibi numaramı kimseye vermiyorum. Ama eşim havaalanında gümrük memuru onu her an arayabiliyorlar, evrak soruyorlar ya da inen mallarla ilgili soru soruyorlar. Her akşam olmasa da illa ki konuşması gerekebiliyor o yüzden saat fark etmeksizin açıyor telefonları bu çalışılan iş yerine, kişinin oradaki pozisyonuna, kimin aradığına veya neden aradığına göre değişir.

Back
X