• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'mesajı aslında baban için atmıştım'dedi,deliricem..

bir de ben yıllardır ağzıma pislik lafını pelesenk etmişimdir gıcık manasında laf arasında ağzımdan kaçırmıştım.defalarca özür dilememe rağmen bunu mazeret olarak gösterdi.ayrılmadan önce de son buluşmamızda yanına bir sandalye çekip gülerek beni buyur etti.4. görüşmemizdi.ben yanına oturmak için hamle yaptığımda sandalyesini hızla uzağa çekti..beni mi test etti bilmiyorum.sonra laf dönüp dolaşıp eski sevgilisine geldi neden ayrıldığını sorduğum da bana dediği şu'' onunla ten uyumumun olmadığını farkettim.mesela bana yakınlaştığında farketmeden sandalyemi uzaklaştırıp onu kırıyormuşum demişti.acaba 4. görüşmede yanına oturdum diye mi pislik dedim diye mi soğudu benden ?
Hiç kafa yormaya değmez bu adam.
Boşverin..

bu kadar zamandan sonra dün hatrımı soran bir mesaj atmış.düşünün aradan 5 ay geçti.sizce beni yeniden sevmeye başladı mı? bir aydır facebook'ta aşk sözleri paylaşmaya başlamıştı hiç üzerime alınmamıştım o şarkıları ve aşk sözlerini ..sizce bana mı bunlar? hatasını mı anladı..?lütfen fikrinize ihtiyacım var

bu kadar zamandan sonra dün hatrımı soran bir mesaj atmış.düşünün aradan 5 ay geçti.sizce beni yeniden sevmeye başladı mı? bir aydır facebook'ta aşk sözleri paylaşmaya başlamıştı hiç üzerime alınmamıştım o şarkıları ve aşk sözlerini ..sizce bana mı bunlar? hatasını mı anladı..?lütfen fikrinize ihtiyacım var

Canım sevgi aç kapa düğmesi olan bir şey değildir. Sevmeyi bırakıp, sonra 5 ay sonra yeniden sevmeye başlamaz insan. Ama şu olabilir, boşlukta sana sarıyor olabilir. Bence çok fazla yüz verme ama gene de sen bilirsin.

Zekasından noksan bu adam size söyleyeyim.. düşünürken harcadığınız enerjiye yazık..

yapmayın gözünüzü seveyim böyle şeyler
seni hazır çantada keklik görüyor boşta kalınca da hop zarf hemen
isteyen adam o anda ister alır gider.. net...

bir de ben yıllardır ağzıma pislik lafını pelesenk etmişimdir gıcık manasında laf arasında ağzımdan kaçırmıştım.defalarca özür dilememe rağmen bunu mazeret olarak gösterdi.ayrılmadan önce de son buluşmamızda yanına bir sandalye çekip gülerek beni buyur etti.4. görüşmemizdi.ben yanına oturmak için hamle yaptığımda sandalyesini hızla uzağa çekti..beni mi test etti bilmiyorum.sonra laf dönüp dolaşıp eski sevgilisine geldi neden ayrıldığını sorduğum da bana dediği şu'' onunla ten uyumumun olmadığını farkettim.mesela bana yakınlaştığında farketmeden sandalyemi uzaklaştırıp onu kırıyormuşum demişti.acaba 4. görüşmede yanına oturdum diye mi pislik dedim diye mi soğudu benden ?
Siz dediğiniz birine pislik demek?

bence bir şans ver . herkes hata yapabilir . ama umut bağlama ...cevap ver ne olcak ki ... çantada keklik olmak cevap vermekle olmaz ..içinden geldiği gibi davran ..

Sana değil ortaya yazmış canım. Kim üzerine alınırsa artık. .. şansını zorlama ukala dumbelegi adam yakar başını

daha önce konu açmıştım biriyle tanıştırıldım çözemiyorum diye.akrabalar tarafından biriyle tanıştırılmıştım,önce ilgili göünmesine rağmen sonradan ilgisiz görünerek beni terk etmeye zorlamıştı.bir süredi bitmişti.ancak 1 hafta önce babam hastaneye kaldırıldığında babamın durumunu sordu hergün.

ben bunu benimle tekrar irtibata geçme çabası olarak gördüm.ama ayrılıkla ilgili en ufak bir konuşma geçmedi aramızda.bir de face sayfasında hemen her gün aşk şiirleri paylaşmaya başladı.face sayfası herkese açık ve benden önce bu tür paylaşımlar yapmamış. babamı tanımıyor,çok uzaktan akraba.tabi o kadar kırgınlıktan sonra daha fazla adım bekliyordum..en azından net olmasını.babam bahanesiyle iletişim kurması hoşuma gitse de yetersiz geldi,kırıldım.bugün ona dedim ki'' bakıyorum da kendinizce bir mesaj periyodu oluşturmuşsunuz.bir gün atıp bir gün bekliyorsunuz.''
bana şunu dedi'' rahatsız oluyorsan bir daha atmam. zaten o mesajlar sana değildi,baban içindi''
ne demek bu dedim,ne yapmaya çalışıyorunuz dedim durumumuzu netleştirelim benim bir sürü sıkıntım var .bir de siz aklımı bulandırıyorsunuz dedim.
en son haydi netleştir o zaman diye bir mesaj attı .bugün de ne arayıp ne sordu..ne yapmaya çalışıyor sizce..
manyağın canı sıkılmış sizinle uğraşmış, def edin gitsin bence

Back
X