Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim hata mi yaptim sinirlenip arama beni kesinlikle konusmak istemiyorum demekle.2 gun sonra msj attim ozur dilerim cevap vermedi dengesiz durumuna mi dustum
Lanet olsun ben hastayim ben manyagimnruh hastasiyim.karsima kac erkek cikiyor etkilenmiyorum hoslanmiyorum bu cikti bundan etkilendim sohbeti fikirleri cok sicakti aradi kac kez saatlerce konustuk imalarda bulundu.umitvari konustu.etkilendim hoslandim.sonra umursamadi dalga gecer gibi mesaj yazdinkesajimanuyu boyun uzar diye dalga mi geciyorsun dedim ceavap vermedi.arama beni dedim cevap vermedi.2 gun sonra mesaj attim ozur dilerim cevap vermedi umursamadi ve ben bu duurna uzuluyorum kotu hissediyorum evet ruhum hasta psikolojim bitik manyagim kabul de arkadas bu adaminnhic mi sucu yok benimm bu hale gelmemde ben olsam kadina boyle umit verir bu hale getirmezdimnben bir kadini aglatmata korkardim.anlatamiyorum size derdimi.
Adam bu yazdıklarından ,senin nasıl bi çalkantı yaşadığını o kadar iyi anlıyor ki.Ancak sessiz kalırsan,bunu başarabilirsin.Bazen yalnız oluruz hayatta .Dua et ,güçlenmeye çalış.Kendi psikolojin için.