Mesajını normal bulmadım sizce normalmi

Oui mais bon lui il est venu à l'âge de 25 ans quand-même, il doit connaître, il a plus la culture turque que française je pense, mais alismis olabilir c'est vrai.
Bende bazen öyle konusuyorum mais bon işte 2 gündür tanisdigin birinede oyle yazmamalisin oui ayip yani.
À la place il pouvait me dire je suis parti au WC ou au lavabo quoi
Iste tamda burda anliyoruz ayi oldugunu :)
Il faut le laisser faire son pipi dans son coin alors. Ciao bella de gitsin.
Daha cok gencsin
Seni hakeden birisi cikar karsina insallah

Iste tamda burda anliyoruz ayi oldugunu :)
Il faut le laisser faire son pipi dans son coin alors. Ciao bella de gitsin.
Daha cok gencsin
Seni hakeden birisi cikar karsina insallah
Oui c'est que j'ai fait valla öyle dedim je lui ai mit un coup de pied à son cul 🤣
Tesekkurler canim ama ne genci yaşım geldide geçiyor bile, ama herkes hiç gostermiyorsun diyor, mais bon buda bizim imtihanimiz on va dire hayirlisi napalim 🤷‍♀️

Oui c'est que j'ai fait valla öyle dedim je lui ai mit un coup de pied à son cul 🤣
Tesekkurler canim ama ne genci yaşım geldide geçiyor bile, ama herkes hiç gostermiyorsun diyor, mais bon buda bizim imtihanimiz on va dire hayirlisi napalim 🤷‍♀️
25 🙂 no panique bence
Guc olmasinda gec olsun
Vaut mieux attendre pour trouver le bon
Biyerlerde bekliyodur senin kismetinde :)
Bulamasam ben bulamazdim :D

25 🙂 no panique bence
Guc olmasinda gec olsun
Vaut mieux attendre pour trouver le bon
Biyerlerde bekliyodur senin kismetinde :)
Bulamasam ben bulamazdim :KK70:
25 c'est pas mon âge t'as mal compris je crois lol ama 25 gosterdigimi soylediler kaç kere 😃
En faite c'est lui qui est venu en France à l'âge de 25 ans.

Valla çekici bir bayanimda aslinda, ama geçde oluyor güçde oluyor bacim yaa 🤣

Biyerlerde bekliyor evet ama bu dunyada degil o kesin cennette bekliyor beni bence 🤣

25 c'est pas mon âge t'as mal compris je crois lol ama 25 gosterdigimi soylediler kaç kere 😃
En faite c'est lui qui est venu en France à l'âge de 25 ans.

Valla çekici bir bayanimda aslinda, ama geçde oluyor güçde oluyor bacim yaa 🤣

Biyerlerde bekliyor evet ama bu dunyada degil o kesin cennette bekliyor beni bence 🤣
Ah dsl valla bebeyle yarisini okuyup yarisini okumadigimda olabiliyo
Ah c un smex en plus 😂
Tu as quel age sans indiscrétions

Ay haklısınız ya itici olmuş. Ben olsam direkt soğurdum

ne kadar munasebetsız destursuz ınsanlar var ya
engelleyerek ıyı yapmıssınız

Hanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Ama ban yersem hakkınızı helal edin 🤣

Şimdi internetten tanışdığım biriyle iki gündür konuşuyorum.
Adam benden 4 yaş büyük ve hiç evlenmemiş.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış 🤣
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Sizce benmi bu konuyu abartıyorum yoksa haklımıyım?
Hayır yine böyle derse münasip yerine tekme atmayı dusunuyorum

EDIT : Ben yurtdisindanim ve burda böyle deniliyor genelde halk dilinde ama bana yinede yeni tanışdığı bir bayana böyle yazmak nezaketsizce geldi çünkü lavaboya gidiyorumda diyelibilirdi.

Neyse ENGELLEDIM Konu kapanmistir
Saygısız ve üslubuna dikkat etmeyen bir erkek tipi .yeni tanıştığı bir bayana asla böyle söylenmez .bayana karşı saygısı yok bence başlamadan bitirin .

Sanki karsisindaki erkekmis gibi onuda gec kucuk bir cocukmus gibi konusmus igrenc cok basitce aklinca samimiyet kurmaya calismis cok itici

Hanımlar bende bir konuda danışmak istiyorum.
Benimki dert değil, biraz komik gelebilir size, benmi boşuna takıntı yapıyorum bilmiyorum, ban yememek için sansürleyeceğim yinede uyarırsanız sevinirim.
Ama ban yersem hakkınızı helal edin 🤣

Şimdi internetten tanışdığım biriyle iki gündür konuşuyorum.
Adam benden 4 yaş büyük ve hiç evlenmemiş.
Neyse dün geç saatte yazdım cevap vermedi sonra sabah 5 gibi günaydın yazmış bana cevap olarak bende ona sabah cevap olarak günaydın erkencisin yazdım o da p*piye kalktım yazmış 🤣
Bende ona öyle denmez tuvalete kalktım denir dedim o da bana ben öyle diyorum dedi bende ona yanlış diyorsun dedim sonra konuyu değiştirdi.
Ben karşımda heleki yeni tanışdığım birinin laflarına daha dikkat etmesini isterim sonuçta daha tanımıyorum bu kişiyi.
Kendime yapılmış bir saygısızlık olarak algıladım ve niyetini sorgulamama vesile oldu bilmiyorum.
Sizce benmi bu konuyu abartıyorum yoksa haklımıyım?
Hayır yine böyle derse münasip yerine tekme atmayı dusunuyorum

EDIT : Ben yurtdisindanim ve burda böyle deniliyor genelde halk dilinde ama bana yinede yeni tanışdığı bir bayana böyle yazmak nezaketsizce geldi çünkü lavaboya gidiyorumda diyelibilirdi.

Neyse ENGELLEDIM Konu kapanmistir
HER millette tuvalete gitmek için kullanılan bağzı argo terimler vardır, kibarlık insanın özündedir milletinde değil doğru karar vermişsin 👍🏻😊

Fransadaysanız normal, günlük konuşma dili böyle. Adam alışmıştır.
Alışsada biraz dikkat etmesi lazımdı yeni tanıştığı bir bayanla konuşurken.
Kaldıki nezaketen wc'ye kalktım da diyebilirdi.
Engelledim istese gizli numaradanda beni arayabilirdi neden onu engellediğimi sormak için ama aramadı hiç bir şekilde iletişime geçmedi sonrasında, demekki hatasının farkına vardı ya da hiç umrunda olmadı bilmiyorum ama her iki durumdada iyi ki engellemişim

Back
X