• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MESAJLAR ARTIK YOK DENECEK Kadar sebebi ne :(((((((((((

Zaman gectikce artar, azalir, yine artar oyle degisir yani. Is yogunluguyla da alakali. Hele evlenince mesaj denen olay koklu bir sekilde ortadan kalkiyor :)

Eşimle 8 senelik bir sevgililik dönemimiz var,bu 8 sene içerisinde bile düşünün ki nadir mesajlaşmışızdır..
(arada tabi ki güzel sözler,sevgimizi anlatan yazılar yazar gönderirdik)
Ben mesajlaşmayı hiç sevmem,eşim de öyle.. bana konuşmak daha cazip geliyor. sıkılıyorum mesajlaşırken.. çünkü ne yazsam,acaba şunu desem ne düşünür,böyle mi denir ne denir diye düşünüyordum, 15 dakikalık konuşma 1 saate uzuyordu.. Mesaj atmaması seni sevmediği,senden soğuduğu anlamına gelmez. öyle olsaydı 8 seneden sonra eşimle evlenmezdik.. Bence konuşacak konularınız azalmıştır,bulamıyorsunuzdur o yüzden seyrekleşmiştir. bence altında başka bir sebep yok gibi geliyor bana..

Eşimle 8 senelik bir sevgililik dönemimiz var,bu 8 sene içerisinde bile düşünün ki nadir mesajlaşmışızdır..
(arada tabi ki güzel sözler,sevgimizi anlatan yazılar yazar gönderirdik)
Ben mesajlaşmayı hiç sevmem,eşim de öyle.. bana konuşmak daha cazip geliyor. sıkılıyorum mesajlaşırken.. çünkü ne yazsam,acaba şunu desem ne düşünür,böyle mi denir ne denir diye düşünüyordum, 15 dakikalık konuşma 1 saate uzuyordu.. Mesaj atmaması seni sevmediği,senden soğuduğu anlamına gelmez. öyle olsaydı 8 seneden sonra eşimle evlenmezdik.. Bence konuşacak konularınız azalmıştır,bulamıyorsunuzdur o yüzden seyrekleşmiştir. bence altında başka bir sebep yok gibi geliyor bana..

Tesekkur ederim cevabiniz icin.. Mantikli dúsünúnce banada öyle geliyo.. Cok seviyorum ya ondan galiba böyle yapiyorum..

Sende onun gibi davranırsan bu durum daha çok uzamaz mı :/
Önce ona bunun sebebini sor verdiği cevaba göre hareket edersin.
Eğer bahane uydurursa da sende ona ilgisiz davranırsın. Önce konuşmayı dene

Ikinci önerini yapiyorum su an.. Yazmadim.. Az evvelde askim dedi onada cevap yazmadim yazmiycam beklesin yarina kadar bakalim tepkisi ne olcak

Ne manasız hesaplar bunlar..Açık açık konuşmak varken..
Yarın bir gün karşındaki de böyle hesaplar içine girer, gelir yine konu açarsın "neden" diye.

Ben olsam yazdığı halde cevap vermemek yerine o yazana kadar yazmazdım. Ama yazdığında da bir şey yokmuş gibi cevap verirdim. Yazdığı halde yazmamanız tuhaf olmuş:26:

Aşkım yazdı ve yarına kadar bir şey yapmican mı? İyi de bu sal gitsin taktiği değil. Bildiğin önemsiyorum ve sabaha kadar mesaj atmamak için kendimi tuttum seni kızdırmak için havası veriyosun.

Cevabını biraz geciktirebilirsin ama hiç yazmamazlık etmen çok komik. Bu durumu önemsemiyormuş gibi davranırsan ilişkiniz için daha hayırlı olur. Önemseme dicem ama önemsiyorsun o yüzden mış gibi davran.

O aşkım mesajına şimdi cevap atma ama ben yatıyorum iyi geceler yazarsın yatacağın zaman. O kadar triplere girmenin anlamı yok :ssz:

Canım bizimde öyleydi sonradan baktım ne duvarımda sözler var, ne msjlar, ne de başka birşey. Açık açık konuştum yok yoruluyorum yok yorgunum vs dedi. Ama 1.5 seneden beri devam ediyoruz... Durum şu ki ilişkiyi rayına oturttuktan sonra erkekler geri çekiliyor, artık çok fazla birşey yapmıyorlar. Bu sürece alışman gerekecek sanırım...

Benimde sevgilimin işleri ok yoğum malum seçim gününe yaklaştık ve kendisi gazeteci-maalesef-. Çok konuşamıyoruz,hatta hiç konuşamıyoruz.
Bazen de mesaj atmadığı oluyor,tvye dalıyor,oyun oynuyor unutuyor falan. 6 aylıkmış ilişkiniz bizim de 7. ayımız sanırım normalleşiyor ilişki. Yani eskiden zırt pırt mesajlaşırdık ama şimdi öyle bir durum yok. Sonuçta ne yaptığını,nereye gittiğini günün belirli saatlerinde biliyorum. Sen de takma bence ama yine de bir çıtlat. Belki bir derdi var,belki mesajlaşmak istemiyor,olabilir böyle şeyler.

Mesajlarini seyreklestirmesini yadirgamadim arkadasinizin.6 ay olmus yavas yavas rutine ilerliyor iliskiniz.cogu erkegi sikar zaten askbocugu olmak her daim.ama sizde hem mesaj bekleyip hem yazdiginda mesajina cevap vermemezlik etmeyin ki iyice sogumasin

E ilişki monotona bağlamıştır hala aşkım diye mesaj atıyosa sorun yoktur küçük hesaplarla uğraşmayın bence

Back
X