Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hafif bi eğrilik var burun ucunuz ve azcık üstü çok şiş onlarda eğri gözükmesine sebep oluyodur bence canınızı sıkmayın olabiliyor böyle şeyler daha çok erken 4 ay falan bi geçsin öyle daha sağlıklı yorum yapılır
Ne kadar oldu ameliyat olalı? Burun bana baya şiş ödemli gibi geldi. Hafif bir eğrilik ben de fark ettim ama sağlıklı yorum şişlikler indikten sonra yapılabilir diye düşünüyorum. Şekli şemali hoş aslında, kavisli kalkık. Zaman geçince güzel bir burun olabilir bu bence. Moralinizi bozmayın, şu anki hali de kötü değil. Biraz sabredin. Baktınız olmuyor 1 yılı doldurunca ufak bir düzeltme yaptırırsınız.
Ben bir eğrilik göremedim ... yandan gayet güzel duruyor fakat önden sol burun deliğin ve sol burun kanadın daha büyük sağa göre ama ödemde olabilir bu. daha 1 ay olmuş. ödem vardır belki sol tarafında hemen bozma moralini bence
Kızlar doktordan geldim şimdi. Erimesi planlanan sağ septumdaki çıkıntı erimemiş, o yüzden 6 ay dolunca beş dakikalık ufak bir operasyon yapacağim dedi. Beklemedeyim.