MESAJLAR ÜZERİNE ÖNDEN VE YANDAN TAM RESMİM :(

bitterbell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2017
36
11
3
34
SABAH SADECE BURNUMU ATMIŞTIM. YÜZÜMDE NASIL DURDUĞU BELLİ OLMUO DEDİLER RESİMLERİMİ KOYUYORUM. MORALİM BOZUK OLDUĞU İÇİN GÜLEMEDİM.:KK17:

Eklentiler

• 20170701_124131.jpg
    20170701_124131.jpg
    219,7 KB · Görüntüleme: 251
  • 20170701_125410.webp
    20170701_125410.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 311
hafif bi eğrilik var burun ucunuz ve azcık üstü çok şiş onlarda eğri gözükmesine sebep oluyodur bence canınızı sıkmayın olabiliyor böyle şeyler daha çok erken 4 ay falan bi geçsin öyle daha sağlıklı yorum yapılır

SABAH SADECE BURNUMU ATMIŞTIM. YÜZÜMDE NASIL DURDUĞU BELLİ OLMUO DEDİLER RESİMLERİMİ KOYUYORUM. MORALİM BOZUK OLDUĞU İÇİN GÜLEMEDİM.:KK17:
Ne kadar oldu ameliyat olalı? Burun bana baya şiş ödemli gibi geldi. Hafif bir eğrilik ben de fark ettim ama sağlıklı yorum şişlikler indikten sonra yapılabilir diye düşünüyorum. Şekli şemali hoş aslında, kavisli kalkık. Zaman geçince güzel bir burun olabilir bu bence. Moralinizi bozmayın, şu anki hali de kötü değil. Biraz sabredin. Baktınız olmuyor 1 yılı doldurunca ufak bir düzeltme yaptırırsınız.

Ben bir eğrilik göremedim ... yandan gayet güzel duruyor fakat önden sol burun deliğin ve sol burun kanadın daha büyük sağa göre ama ödemde olabilir bu. daha 1 ay olmuş. ödem vardır belki sol tarafında hemen bozma moralini bence

Kızlar doktordan geldim şimdi. Erimesi planlanan sağ septumdaki çıkıntı erimemiş, o yüzden 6 ay dolunca beş dakikalık ufak bir operasyon yapacağim dedi. Beklemedeyim.:KK17:

Back
X