Hanımlar iyi akşamlar,geçen gün ki konumdan sonra ben uzak davrandım bir kaç gün,o ise ısrarla sonunda özür diledi ve bana hak verdiğini ,beni sevdiğini ,hayatını benimle geçirmek istediğini söyleyip durdu,yine de aramıyorum ve o aradıkça kısa kesip kapatıyorum,bu arada erkek arkadaşımla sekız aylık beraberliğimiz var ve kendisi şu an üç aylığına iş için yırtdışında ve bunun daha bır ayı doldu,geçen gün ki konuma kadar aramızda en ufak bır sorun yoktu ama bugun ben bir kez iskillendıgım ıcın facebook sıfresını ıstedım aradıgında,anında verdı,ve ınceledım herhangı bır yanlıs gormedım ancak uzak bır akrabası var tanıyorum yaklaşık onsekız yaslarında bır kız,kızla aralarındaki diyalog şöyle
- yenge hanımla nasıl gidiyor?
-yurtdışındayım nasıl gitsin ya
- nıye noldu ayrıldınız mı?
- ya ayrılmadık da ,işte.
- neyse tamam o zaman sormıyım ee iş güç nasıl gidiyor?
Konuşma bu şekilde ancak bu konuşma yaklaşık onbeş gun önce ,yanı aramızda hıc bır sorun yokken yapılmış,bende çok sert bır tepkı verdım ,dedım kı ilişkimizin gıtmedıgını bana söyleyebilirdin,alakasız kısılerden okumama gerek yoktu ve kapadım teli suratına.sız bu mesajlardan ne anlam çıkarırsınız?O sınırle numarasını vs hep sıldım ama abarttımıgı düşünüyor bır arkadasım bu arada teli kapayınca gerı aramadı,olay bır saat önce oldu
- yenge hanımla nasıl gidiyor?
-yurtdışındayım nasıl gitsin ya
- nıye noldu ayrıldınız mı?
- ya ayrılmadık da ,işte.
- neyse tamam o zaman sormıyım ee iş güç nasıl gidiyor?
Konuşma bu şekilde ancak bu konuşma yaklaşık onbeş gun önce ,yanı aramızda hıc bır sorun yokken yapılmış,bende çok sert bır tepkı verdım ,dedım kı ilişkimizin gıtmedıgını bana söyleyebilirdin,alakasız kısılerden okumama gerek yoktu ve kapadım teli suratına.sız bu mesajlardan ne anlam çıkarırsınız?O sınırle numarasını vs hep sıldım ama abarttımıgı düşünüyor bır arkadasım bu arada teli kapayınca gerı aramadı,olay bır saat önce oldu
Son düzenleme: