- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 41
- Konu Sahibi sariyapraklar
günaydın herkese kısaca ben ikinci evliiğimi yapan ve bu evlilikten bı oğlum olan bırıyım .evlendiğimden beri eşim ve aılesının dengesız ve tutarsız tavırları yüzünden bıcokkez ayrıldık boşanma aşamasına geldık herseferınde aıleler bıraraya gelıp ıkıncı evlılıgınız dıye barıştırdı her neyse benım esım olacak sahısın benı aldattığından suphelenıyodum velakın aldatıyomus yakaladım cepteki mesajları sonra yıne ayrıldık evden kovdum bunu tabı tabı kosa kosa aılesıne gıttı bunda bıle aılesı bnm yanımda olcagı yerde sankı ben aldatmışım gıbı tavır sergıledıler sonra bu geldı oğlumuz ıcın affet dıye sevıyorum bı hata yaptım falan fılan... benım aptal kafam bı hafta sonra bı konuşma yaptık eger aramıza başka bırı gırecekse ve böyle devam ettırmeyıdüşünuyosan bıtsın ayrılalım dedım.o da yok bn anladım hatamı falan dedı neyse yıne aynı evdeyiz bn bayadır faceme gırmıyodum bıgun öylesıne bakarken bı de ne göreyim benım bes yıl önce boşanmış görümcemın konuştuğu bırı vardı doğudan o şahıs bana mesaj yazmış acil seninle konuşmam gerek çok önemli diye benımde garıbıme gıttı hıc cevap vermedim o sahsı ne konuşmuşluğum var ne de tanımışlığım arada adı gecen konusuyoz evlencez muhabbetı yapardı ama ayrılmışlardı en sonkı bıldıgım oydu neyse uzatmıyım ogun aksam kayınvaldelere gıttık yemek hospeş sonra bende dedım s.....nın konuştuğu sahıs bana mesaj yazmış dıye halen bunu söyledıgım için küçücük 16 yasındakı ergenden bı de azar ışıttım bende bı sınırlendım yüksek sesle yarın bıgun bışey olursa kabak basıma patlamasın dıye bu hemen gıttı ablasını aradı telde başladı ağlamaya sonra bız bu ergenciği ablasına bıraktık babamların yanında nıye söyluyosun dıye nıye yazmıskı ne yazmıskı dıye sordular sonra ogun çok acayıbıme gıttı bu adam ne diyecek bu ne anlattıda bu sahıs bana böyle bı mesaj attı dıye ertesı gun seytanmı durtttu dayanamdım yazdım buna hayırdır yazdığını söyledım ağlamalar sızlamalar garıbıme gıttı gıbısınden ne soyleyeceksınkı dedım bu gerızekalıda sadece uzgun bı surat gönderdı aradan bı hafta gectı gecmedı bu gerzek benım yazdığımı söylemıs aman kıyamet koptu bızımkı evı terkettı güya ben onla görüşüyomusum arkadaşmışım bı suru saçma sapan bı sey aılesıde tavır aldı bana şımdı soruyorum kızlarının namusu namusta böyle tepkı verıyosunuzda ben söyledıgımde nıye suspustunuz kocam olcak kışı ozaman arasaydı o adamı sen kımsın lan bnm karıma yazıyon dıye aılesı nıye hesap sormadı kızının namusu namusta benmkısı heralde neyse ? hepsını alllaha havale edıyorum o gun yıne benı dövdü o o...... bacısı ıcın şimdı ayrıyız yıne annesınde ama bu sefer kesın olarak bıttı ayrılcam alsın anasını bacısını.....................