mesajlarımı okumuş mudur

birdishekimiyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
396
Puanlar
73
okulumda önemli bir iş için bir asistan abinin bilgisayarını kullanmıştım whatsapptan kendime bir belge göndermiştim. sonrasında çıkış yaptığıma emin olmama rağmen geçen hafta bu kişi beni yanına çağırdı ve telefonundan bir fotoğraf gösterdi: bilgisayarda kocaman benim sohbetlerim.
şok içerisinde kaldım, bu fotoğrafı 2-3 hafta önce çektiğini söylemişti bense 4 hafta önce bilgisayarı kullanmıştım. sonra gülerek Tüm mesajlarını okudum dedi ben de kafaya taktım. Sonrasında okumadım çıkış yaptım dese de çok rahatsız oldum eski erkek arkadaşımla muhabbetimden arkadaş konuşmalarıma kadar her şey var neticede.
Telefon bilgisayardan çok uzakta 1-2 hafta o şekilde açık kalmış olma ihtimali beni dehşete düşürdü. Eski mesajları aratmışsa vs.
hatta ben erkek arkadaşımla olan sohbeti görünce panik oldum, o da başka bir yerde beni görünce erkek arkadaşın napıyor? Selam söyle. Gibi aptalca bir şey söyledi. Daha da panikletti.

Siz olsanız napardınız? Çok kafaya taktım

okulumda önemli bir iş için bir asistan abinin bilgisayarını kullanmıştım whatsapptan kendime bir belge göndermiştim. sonrasında çıkış yaptığıma emin olmama rağmen geçen hafta bu kişi beni yanına çağırdı ve telefonundan bir fotoğraf gösterdi: bilgisayarda kocaman benim sohbetlerim.
şok içerisinde kaldım, bu fotoğrafı 2-3 hafta önce çektiğini söylemişti bense 4 hafta önce bilgisayarı kullanmıştım. sonra gülerek Tüm mesajlarını okudum dedi ben de kafaya taktım. Sonrasında okumadım çıkış yaptım dese de çok rahatsız oldum eski erkek arkadaşımla muhabbetimden arkadaş konuşmalarıma kadar her şey var neticede.
Telefon bilgisayardan çok uzakta 1-2 hafta o şekilde açık kalmış olma ihtimali beni dehşete düşürdü. Eski mesajları aratmışsa vs.
hatta ben erkek arkadaşımla olan sohbeti görünce panik oldum, o da başka bir yerde beni görünce erkek arkadaşın napıyor? Selam söyle. Gibi aptalca bir şey söyledi. Daha da panikletti.

Şikayet ve kavga ederdim. İğrenç sapık herif.

Whatsappta genellikle wp web kullanılınca bildirim geliyor. Şu saatte şu cihazda en son giriş yaptınız diye. Size gelmedi mi?

Şikayet ve kavga ederdim. İğrenç sapık herif.

Whatsappta genellikle wp web kullanılınca bildirim geliyor. Şu saatte şu cihazda en son giriş yaptınız diye. Size gelmedi mi?
ya vallahi gelmedi inanamıyorum. aynı gün içerisinde de bu olmuş olabilir aradan zaman geçmiş de olabilir. yani fikrim bile yok.

ya vallahi gelmedi inanamıyorum. aynı gün içerisinde de bu olmuş olabilir aradan zaman geçmiş de olabilir. yani fikrim bile yok.

Şikayet et. Kavganı et.

Bu şerefsizin hak ettiği, herkesin içinde hakaretler edilip aşağılanmak. Utanmaz birisi ama en azından ne mal olduğunu görsün herkes.

Büyük ihtimal özel sohbetler, görüntüler var mı diye aramıştır bazı kelimeleri öyle didik didik etmiştir.

Bence sakince adama wpden yaz, sen benim hesabıma bakmıştın, orda notlar başlıklı mesajlaşma vardı, orda şu şu belge vardı sen mi sildin şuan erişemiyorum belgeye diye konuştur. Kanıtın olsun. Sonra şikayet et.

Nasıl sakin kalabildin? Ne demek yılık yılık selam söyle demek?
Erdemli biri olsa zaten o an okumadan ve foto çekmeden kapatır, seni de dehşete düşürmezdi.
Fotoğrafta direkt toplu sohbet ekranı açıktı bu arada herhangi biriyle mesaja bakılmamıştı. Onu söyleyeyim.
İlk başta dikkat et bak açık unutmuşsun dedi, sonra ben panik olunca şakavari böyle söyledi, yani panik olayım diye mi takıldı gerçekten yapmış mıdır anlayamadım. Ben hemen çıkış yaptım dikkat et dedi ama bilmiyorum. Tanımıyorum

Büyük ihtimal özel sohbetler, görüntüler var mı diye aramıştır bazı kelimeleri öyle didik didik etmiştir.

Bence sakince adama wpden yaz, sen benim hesabıma bakmıştın, orda notlar başlıklı mesajlaşma vardı, orda şu şu belge vardı sen mi sildin şuan erişemiyorum belgeye diye konuştur. Kanıtın olsun. Sonra şikayet et
Ya adam direkt ben okumadım direkt çıktım dediği için gidip söylesem neredeysw öğrenciliğimden olurum. Şikayet edemem böyle bir şeyi hiçbir zaman ispatlayamam çünkü. Özel bir görüntü vs yok erkek arkadaşımla konuşmam vardır ancak.
off ne rahatsız edici bir şaka ya

Ya adam direkt ben okumadım direkt çıktım dediği için gidip söylesem neredeysw öğrenciliğimden olurum. Şikayet edemem böyle bir şeyi hiçbir zaman ispatlayamam çünkü. Özel bir görüntü vs yok erkek arkadaşımla konuşmam vardır ancak.

Hiçbir şey olmaz. Asistan dediğin araştırma görevlisi mi? Git çalıştığı hocaya ve bölüm başkanına anlat. Ağzını toparlamayı, öğrencilerle böyle cıvık cıvık şakalaşmamayı öğrensin.

Whatsapp web benim korkulu rüyam ya
Pencere kapatınca kapanmaması tuzak resmen

Azarlasana şu hadsizi ya

Bir dahakine de dikkat et okuduysa okudu suç unsuru vs yoksa yapacak bir şey yok

Whatsapp profilinizde bağlı cihazlar sekmesi var. Ordan görünüyor diye biliyorum. Çıktıysa tabi görünmez ama.
Mahrem bir şey yoksa ya da asistanın arkasından sövmediysen çok kafaya takma derim. Hele pratik işleri olan bir bölümse, kritik durumlarda asistan fikrini alıyorsa hocalar falan hiç uzatma. Adam hadsiz mi hadsiz ama olan olmuş size de ders olsun.

whatsapptan belge göndermek ne ya
niye başkasının bilgisayarında kendi whatsappını açasın? mail whatsapptan önce icat oldu ya hani?? o da olmadı mega var.
Bilip bilmeden konuşmayalım. Okulun bilgisayarı ama onun masasının orada diye o açmış. Onun kişisel nilgisayarı değil ve yaptığım şey maille olmuyordu.

Whatsapp profilinizde bağlı cihazlar sekmesi var. Ordan görünüyor diye biliyorum. Çıktıysa tabi görünmez ama.
Mahrem bir şey yoksa ya da asistanın arkasından sövmediysen çok kafaya takma derim. Hele pratik işleri olan bir bölümse, kritik durumlarda asistan fikrini alıyorsa hocalar falan hiç uzatma. Adam hadsiz mi hadsiz ama olan olmuş size de ders olsun.
Ya bunu bana gösterdiğinde çoktan çıkmış zaten, yoksa fark ederdim.

Whatsapp web benim korkulu rüyam ya
Pencere kapatınca kapanmaması tuzak resmen

Azarlasana şu hadsizi ya

Bir dahakine de dikkat et okuduysa okudu suç unsuru vs yoksa yapacak bir şey yok
Suç unsuru değil de erkek arkadaşımla konuşmalarımız var yani, +18 falan değil ama en neticede erkek arkadaşım

Bilip bilmeden konuşmayalım. Okulun bilgisayarı ama onun masasının orada diye o açmış. Onun kişisel nilgisayarı değil ve yaptığım şey maille olmuyordu.
okulun bilgisayarı da sorun yahu kimbilir kaç kişi bakıyor. ben babamın bilgisayarında bile whatsapp açmam. siz de açmayın, bu ders olsun. ücretsiz depolama hizmeti sunan siteler var mega gibi. orada hesap açın. böyle bir şey olduğunda oraya yüklersiniz veya oradan açarsınız

fotokopicilerde de hep whatsapp açanlar oluyor, görüyorum dehşete düşüyorum

Suç unsuru değil de erkek arkadaşımla konuşmalarımız var yani, +18 falan değil ama en neticede erkek arkadaşım
Napalım okuduysa okudu azarla durmuyorsa hocaya şikayet et

Hocalar böyle şeyleri önemser

Whatsapp açar açmaz kendi macbook’umda bile uygulama kilidi girerim

Arada aklıma geldikçe de telefondan linked device’ları kontrol ederim en güvenlisi oradan çıkış yapmak

Direkt olarak gidin konuşun kendisiyle. Eğer böyle bir durum varsa netleştirirsiniz en azından. Okumadan kapatmış madem o cıvık şakayı neden yapmış onu da sorun. Kvkk ihlalidir bu hukukçular daha iyi bilir tabi

bilgisayarda kocaman benim sohbetlerim.
şok içerisinde kaldım, bu fotoğrafı 2-3 hafta önce çektiğini söylemişti bense 4 hafta önce bilgisayarı kullanmıştım. sonra gülerek Tüm mesajlarını okudum dedi ben de kafaya taktım.
boyle dediyse yuzde bir milyon okumustur

Back
X