Mesajlaşma sorunu

Maina Sipsi

Night is still young.
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
853
428
Cogunuz biliyosunuzdur benim uzun süreli bir ilişkim var.Direkt konuya giricem başlarda hiç mesajlaşmazdık ilk çıktığımızda.Haftada bir.Ben atardım o atmazdı o atmayınca bende atmazdım.Ama çok isterdim konuşmayı.O zamanlar çok iyi hatırlıyorum arkadaşlarımdan birine sıkıldım artık demişti.Mesajlaşmıyoduk yani.Ben bunu duyunca yazdım artık konusalım falan diye.Sonra az az konuşmaya başladık.Ama ben hep mesajlaşmak istiyordum.Onuda alıştırdım zar zor konuşurdu benimle.Bir kaç ay böyle mesajlaştık biz baya ama o yine konuşmaya cok razı değildi.İlginç ki bir süre önce mesajlaşmıyoruz diye sıkılan da oydu.Neyse bana dedi ki telefonu elimde tutmak istemiyorum bağımlı olmak istemiyorum mesajlaşırken sıkılıyorum.Bende zorlada olsa çok mesajlaşmakta istesem çocukluk yapmıyım sıkmıyım falan diyerek ona 2 gündür istediğinde gidip kendi işlerini yapmasına falan müsade ediyodum.Yani ne zaman ben gidiyorum görüşürüz dese bende görüşürüz diyorum gelince konusuyorum.Bu yine bana bugün aynısını dedi mesajlaşmaktan sıkılıyorum diye.Bende artık yüzsüzlük olmasın tamam mesajlaşmayalım bende istemiyorum artık dedim sıcakkanlılıkla aslında gönlüm razı değil ama konuşmayalım dedim.Ya sonrada bu bozuldu.Tamam falan diyerek trip atmaya başladı.Şimdi de olgun düsünmüssün cok hosuma gitti dedi.Ben anlamadım bu cocugu gerçekten.Neyse simdi biz mesajlasmıycaz gün icinde hic ve ben her saniye yazmak istiyorum icim icimi yiyo napmalıyım lütfen tavsiye verin :KK61: Not:Gün içinde de sıkılıyorum zaten sıkıntıdan da yazıyorum ona
Eklemeyi unutmuşum merak ettiğimde yazıcam dedi.Yaptığın şeyleri haber ver dedi.Ben bunun haricinde sohbet amaçlı bir kaç saat boyunca konuşmak istiyorum sorun bu

Son düzenleme:
mesajlaşmayı sevmediğini anlayabildim ama sizi sevip sevmediğini anlayamadım ! :KK51:
Bende cok süphe duydum hatta daha dun söyledim ona sevmiyosun ayrıl falan diye seni cezalandırmak isterdim ama seviyorum o yüzden ayrılmıycam dedi.Yani aslında çokta trip atarım ona küçük şeylerden kavga çıkarırım istemesem de sevmese dayanamaz ayrılırdı zaten Hoppa Yani ayrılma seçeneğini çok sundum önüne dünde dahi ama hiç birinde de ayrılmadı sevmiyorsa neden ayrılmasın :KK14:

Cok gorunsunce de baska sorunlar ortaya cikiyo... Yok nerdeydin,kimleydin,niye soyle oldu niye boyle oldu. bence gerektigi zamanlar mesaj atin hatta yazmak yerine arayin:KK66:

Bende cok süphe duydum hatta daha dun söyledim ona sevmiyosun ayrıl falan diye seni cezalandırmak isterdim ama seviyorum o yüzden ayrılmıycam dedi.Yani aslında çokta trip atarım ona küçük şeylerden kavga çıkarırım istemesem de sevmese dayanamaz ayrılırdı zaten Hoppa Yani ayrılma seçeneğini çok sundum önüne dünde dahi ama hiç birinde de ayrılmadı sevmiyorsa neden ayrılmasın :KK14:

ayrılacak kişiye seçenek sunmaya gerek yoktur, ayrılmak isteyen kişi zaten ayrılır.. ama sevmeden ilişkisine devam eden çok insan var, "en kötü ilişki ilişkisizlikten iyidir", "başka birini bulana kadar bununla idare edeyim" fikrinde o kadar çok insan var ki.. tabi ki sevgiliniz için böyledir diyemem sadece acaba !? derim

derim çünkü ; benim sevgi anlayışıma göre seven insan mesaj yazmayı sevmiyorsa arar konuşur, bu kadar basit..

sevgiler..

ayrılacak kişiye seçenek sunmaya gerek yoktur, ayrılmak isteyen kişi zaten ayrılır.. ama sevmeden ilişkisine devam eden çok insan var, "en kötü ilişki ilişkisizlikten iyidir", "başka birini bulana kadar bununla idare edeyim" fikrinde o kadar çok insan var ki.. tabi ki sevgiliniz için böyledir diyemem sadece acaba !? derim

derim çünkü ; benim sevgi anlayışıma göre seven insan mesaj yazmayı sevmiyorsa arar konuşur, bu kadar basit..

sevgiler..
Yıllardır onun karşısına çıkan tek kız ben değilim.Benimde sevgi anlayışıma göre öyleydi sonra bunun kişilikle zevkle alakalı olduğunu anladım.Mesajdan sohbet değil de mesajı merak için kullanmak istiyor.Yorumunuz için çok teşekkürler iyi akşamlar

Bazı insanlar çok sevmiyor öyle zırt pırt mesajlaşmayı.örneğin ben en yakın arkadaşımla gün boyu mesajlaşırız cok severim kendisini herşeyimizi paylaşırız ama bazen gerçekten çok gereksiz oluyor.o Yüzden erkek arkadasım yazmadığı zaman Anlıyorum onu.insan yorgun oluyor,sinirli oluyor mesaj yazarken bazen istemedende olsa ruh halini karşıya yansıtıyorsun.hem hergün görüşmek insanı sıkıyor.o yazana kadar sende yazma inan nasıl özleyecek tahmin bile edemezsin :21:

Bazı insanlar çok sevmiyor öyle zırt pırt mesajlaşmayı.örneğin ben en yakın arkadaşımla gün boyu mesajlaşırız cok severim kendisini herşeyimizi paylaşırız ama bazen gerçekten çok gereksiz oluyor.o Yüzden erkek arkadasım yazmadığı zaman Anlıyorum onu.insan yorgun oluyor,sinirli oluyor mesaj yazarken bazen istemedende olsa ruh halini karşıya yansıtıyorsun.hem hergün görüşmek insanı sıkıyor.o yazana kadar sende yazma inan nasıl özleyecek tahmin bile edemezsin :21:
İnsallah ya cok tesekkür ederim rahatlattınız :21:

Siz mesajlasma bagimlisi olmussunuz. Karsi tarafi bunun icin suclamamalisiniz cunku mesajlasmak cok fazla bos zaman gerektirdigi icin...

X