- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Önceki konulari biliyorum canim caninin yandigi zamanin , ne kadar zor oldugunu tahmin ediyorum..
Ama sen güclü oldun hep.
Bunuda atlatacaksin.
Belkide senin kiskanmam icin yapmistir erkekler boyle seyleri yapiyor ne yazikki
Kadındaki iltifat isteğine gel hele nasıl aç, öbürü de "Her erkek ister" filan ağırdan ağırdan yürümeler o da bi ayrı doyumsuz.
Neden mi? Çünkü belden aşağının kontrolü gitmiş, çünkü o kontrolde bi insanlıkları yokmuş.
Flörtün girizgahı bunlar, bilindik basit kelimeler, otomatikler; hiç kelimelere takılmayın, okumayın bile dönüp dönüp.
Al birini vur ötekine.
Şiddet gördüğünüz yerde durmanız hata imiş zaten.
Sorgulamayın ötesini berisini, olmazmış bu heriften, olmamış işte.
Sorgulamamak imkansız çünkü ben benimle evlen diye silah dayamadim. Ve bu mesajlari gördükçe insan dayanamiyor. Nasıl kör düm nasıl görmedim inandim diye.
bu tarz kadınlar hala yaşıyor mu ya? "ayy ben güzel diiilim kkiieeee" diyip erkeklerin saçma sapan iltifatlarına ağzının suyunu akıtarak "yyiaaa şapşal şşşeeeeyyy" diyen beyinsiz erkek budalaları...
adamın lafa bak bir de,"birçok erkek seni ister" diyor. ulan andaval ülkemizde damacanaya hallenen var sen kadın diyorsun heralde birçok erkek ister bu iltifat mı şimdi? iki tane gelişimini tamamlamamış organizma cilveleşiyor üzülmeye hatta üzerine düşünmeye bile değmez.
yanlış okumadıysam size elini kaldıran bir mahluktan bahsediyoruz,kapının önüne koyduğunuz için sevinin bu davarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?