• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesajlaşma

Kızlar gün içinde sevgililerinizle her dakika mesajlaşır mısınız? yani her an her dakika mesaj atarlar mı ? Yada ben mi abartıyorum acaba her an mesaj atmasını beklemekle.

adam çalışmıyor mu ? işi gücü bırakıp size nasıl mesaj atsın .....hoş çalışmasada 24 saat atacak hali yok kii

Tanidigim bi cocuk vardi. O zamanlar sms modaydi. Aylik 10,000 sms yetmiyodu cocuga. Navmıssız vicdonsız işerken bile mesaj mi yaziyon demek isteyip diyemiyodum. Bazi kizlara bu cocuktan lazim :D :D

işini aksatsın demiyorum zaten

yaşla ne alakası var
şöyle canım...ben yeni mezun olalı bir kaç yıl oluyordu. Benden neredeyse 7-8 yaş büyük bir doktorla çıkıyordum. Ayaklarım yere zor basıyordu tabi.. Sabah günaydın mesajları, aşk böcükleri gibi gün içinde mesajlar..
Ancak bu insan mesajlaşmayı sevmiyordu. O zaman whatsapp falan da yok tabi. Tartıştığımız falan oldu bu konudan dolayı.
Bana artık dedi ki " seni mutlu etmek için geceden mesajları kaydediyorum telefonuma gündüz göndermek için. Düşünüyorum yaşından dolayı mı acaba diye..." ben de aynen senin gibi "ne alaka yaşımla" demiştim.
Ama şimdi anlıyorum ki ikili ilişkilerde mesajlaşma olayı yaşla da alakalı. Şimdi gelen bayram mesajlarına neredeyse cevap vermeyeceğim o derece angarya geliyor. Eşimle de bir şey varsa açar konuşuruz, ortam müsait değilse whatsapp tan dert halletme amaçlı yazışırız.
Ama üni öğrencileri whatsapp bu kadar popüler değilken 10.000mesajı az buluyorlardı. Artık GSM ler sınırsız mesaj kampanyası yaptı.

bence günlük olayları ortam müsait değildir whatsapp ya da mesajla halledersin. Öyle ise zaten sorun yok. Ama benim konudan anladığım konu sahibinin ilgi beklemesi.
Yoksa ben de sabahtan beri bir ton whatsapp tan yazdım eşime.

yok genelde ben sanırım ılgıyı uzerıme cekmeye calısmısım
konu sahıbıde benım kafadan
gun ıcınde oglene kadar mesaj atmasın trıbe gıdıyorum
unutuldummmm gıbı gıbı :D

yoksa ozel bır mevzuyu mesajla cozemıyorum ben konusmam lazım seslı
hatta gecen gun forumda keske seslı cevap bırakılsa dıye dusundum ben Kazen Kazen Mune Mune

unutuldummmm gıbı gıbı :KK70:

hatta gecen gun forumda keske seslı cevap bırakılsa dıye dusundum ben Kazen Kazen Mune Mune
:KK70::KK70:Hacı her halta yetişiyorsun yani.

adam çalışmıyor mu ? işi gücü bırakıp size nasıl mesaj atsın .....hoş çalışmasada 24 saat atacak hali yok kii

çalışıyor hemde çok koşturmalı bir şekilde

Tanidigim bi cocuk vardi. O zamanlar sms modaydi. Aylik 10,000 sms yetmiyodu cocuga. Navmıssız vicdonsız işerken bile mesaj mi yaziyon demek isteyip diyemiyodum. Bazi kizlara bu cocuktan lazim :KK70: :KK70:

aman almayayım o zaman da boğulurum ben
şöyle canım...ben yeni mezun olalı bir kaç yıl oluyordu. Benden neredeyse 7-8 yaş büyük bir doktorla çıkıyordum. Ayaklarım yere zor basıyordu tabi.. Sabah günaydın mesajları, aşk böcükleri gibi gün içinde mesajlar..
Ancak bu insan mesajlaşmayı sevmiyordu. O zaman whatsapp falan da yok tabi. Tartıştığımız falan oldu bu konudan dolayı.
Bana artık dedi ki " seni mutlu etmek için geceden mesajları kaydediyorum telefonuma gündüz göndermek için. Düşünüyorum yaşından dolayı mı acaba diye..." ben de aynen senin gibi "ne alaka yaşımla" demiştim.
Ama şimdi anlıyorum ki ikili ilişkilerde mesajlaşma olayı yaşla da alakalı. Şimdi gelen bayram mesajlarına neredeyse cevap vermeyeceğim o derece angarya geliyor. Eşimle de bir şey varsa açar konuşuruz, ortam müsait değilse whatsapp tan dert halletme amaçlı yazışırız.
Ama üni öğrencileri whatsapp bu kadar popüler değilken 10.000mesajı az buluyorlardı. Artık GSM ler sınırsız mesaj kampanyası yaptı.

belki de öyle canım.

unutuldummmm gıbı gıbı :KK70:

haha bende 5 dk mesaj atmasa adam sanki unutmuş beni gibi bir trip bir somurtma :)) yakında patlayack bu triplerden ama ne zaman bakalm

Ya bana mesajlasmak cok tuhaf geliyor. Esimle de gerek nisanliyken gerek de evliyken hic mesajlasmadik, mesajlasmayiz. Arama taraftariyiz biz. Gün icinde 2 3 saatte bir arasiyoruz daha iyi oluyor :))

Bu kadar sıkmayın yaaa bu kadar da ilgi göstermeyin zaten kendilerini vazgeçilmez bir şey sanıyorlar sonra tüm hayatınız ondan ibaretmiş gibi kendi hayatınızı yaşayın gün içinde gerektikçe mesajlaşırsınız o kadar ne yazılır ki zaten biraz da özleyin zaten yani

Ya bana mesajlasmak cok tuhaf geliyor. Esimle de gerek nisanliyken gerek de evliyken hic mesajlasmadik, mesajlasmayiz. Arama taraftariyiz biz. Gün icinde 2 3 saatte bir arasiyoruz daha iyi oluyor :))
bazen müsait olamıyoruz konuşmak için gün içerisinde. mesaj daha iyi oluyor :)

Bu kadar sıkmayın yaaa bu kadar da ilgi göstermeyin zaten kendilerini vazgeçilmez bir şey sanıyorlar sonra tüm hayatınız ondan ibaretmiş gibi kendi hayatınızı yaşayın gün içinde gerektikçe mesajlaşırsınız o kadar ne yazılır ki zaten biraz da özleyin zaten yani
vazgeçilmez olduğunun çokta farkında :)

ay bız çok mesajlaşıyoruz,yada yenı deyım watsaplaşıyoruz,ve ıkı ılışkımde böle idi,severım ben,ama benım karşımdaki erkeler böle olduğu için bende ayak uydurdum,çok hoşuma gıdıyor,rahatsız değilim,çok mutluyum,

Bıkmam zannediyosun ama bıkıyorsun canım onu söyliyim eski sevgilim öyleydi inanamazsın mesaj delisiydi ööö geliyordu. Şimdiki sevgilimle ise mesaj kıvamımız siüiperrr :)

ben aklıma geldıgı anlarda yazarım Oda musaıt oldugu anda cevap verır..Nıye cevap vermedın dıye hıc bogmuyorum.. Nerdesın ne yapıyorsun dıye de.. İlk konusmaya basladıgımda sormustum..İletişimimiz nasılolsun dıye .. Oda bana gıdecegın bı yer olursa haber vermenı ısterım demıstı.. Belkı bende orada olurum senı gormek ısterım yada bırıne haber vermeden gıdersın basına bısey gelır haber verme durumun olmaz en azından oradan bakarız ederız gıbı gerekcelerle.. Karsındakı ınsanın beklentısının ne olacagını bılemezsın.. Bence bır araya geldıgınde sor sende ıstegını soyle..

Her dk mesajlasıp rutine baglamak cok saçma.Tamam cok yeniyse olabilir ama sürekli her hareketi yazmak insanı birbirinden soğutur o ne öyle.

valla biz gün içinde çok az mesajlaşıyoruz. çok çalışıyor ama müsait olduğu anlarda şükür yazıyor. o yazmadan ben yazıp rahatsız etmek istemiyorum. böyle çok iyi anlaşıyoruz bir sıkıntı çıkmıyor şükür.
ilişki başlarında bende garipsemiştim ama alıştım yahu. sık sık mesaj atsa sıkılırım o derece

3 yillik iliskim var simdi nisanliyim. Tanisdigim gunden beri oyle cok mesajlasmazdik. 1 yilini ayri ulkelerde gecirdik. Onceler neden az yaziyo diyodum ama simdi cok iyi boyle oldugu. Hic bilmadik bir birimizden gun icinde 3-4 kez mesajlasiriz bazen 2 bazen 1 isden dolayi. Bazen arasiriz. Ben ona cok az mesaj atarim hep o atar bir kere bile bana neden mesaj atmiyorsun demedi karsilik beklemez hic hir zaman kendi istediyi icin yapar. Boyle cok mutluyum. Benden sana tavsiye simdiden cok sik mesajlasmayin simdi guzel geliyor belki hosunuza gidiyor bir vakitden sonra artik bika bilirsiniz. Biraz ozleyin bir birinizi

Back
X