mesela şuan ne yapıyorsunuz

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
uzun güzel bi topik olması dilegiyle

önce benden
suan esim zaten uyudu sabah 6 ta kalkıcak bende tam yatıcaktım kı movimext de güzel bi film buldum tam benlik şeytanlı falan onu izliyorum bide kahve yaptım ohhh azıcıkta sobayı actım havalar sogudu nasılsa sıcacıkk yuvamda keyif yapıyorum

sizler.......

Battaniyemin altında yeşil çayımı yudumluyorum. Kocam fifa yapıyor, bugün temizlikle uğraştığım için miskinlik yapıyorum, kk trend konuları okuyorum bir yandan

Nutellamı kaşıklıyorum

Bir yandan ev ilanlarına bakıp ,ilan verenlere çılgınca mail atıyorum..son 1 aydır yaptığım gibi ...korkunç bunaldım

Bir yanda arka fonda sorunlarımı düşünüyorum :) arada da açıp açıp birkaç episode new girl izliyorum..

Birazdan da kendime nescafe yapıcam.

baya detaylı bilgi verdim yalnız çok dolmuşum :)

çılgınca mail atmak

Hahaha gerçektende öyle :) kendimi tanıtıp beğendirmeye çalışmak..tr de biz evi beğenirdik burda ev bizi :) 10 gün sonra sokaktayım .kızlaaaaaar bana dua edin 10 gün içinde ev bulayımmmm noloooor
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla güzel bir ev bulursun.

Bir film izledik eşimle, ben film izlediğimiz odada uzanmış yatmadan önce bi kk'da dolaşması yapıyorum, o da bilgisayardan işlerini kontrol ediyor. Bir yandan canım çok mercimek çorbası çekiyor. Yapsam mı yapmasam mı onu düşünüyorum.

Profilindeki saç senin mi :)

Film izliyordum anca bitti :)
Uzandım buralarda ne var ne yok ona bakıyorum

Temizlik yapıcamda önce youtube dan temzilik videosu izleyip gaza gelmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…