- Konu Sahibi sefamolsun
-
öyle ama hala bu bakis acisi bence cok yaygin...yoksa neden bir insan günümüzde bile bunu yapsin ... ben herseyi düzgün yapacam diye treni kacirip cocuksuz kalanlarida biliyorum...umrunda olmayip kedi enceyi gibi dogurup dogurup atanida gördüm
ama söylesende fark etmiyor ...cünki umurlarinda degil
geçen tv de izledim kadın 10. çocuğunu doğurmuş. 7 kilo. belki sizde izlemişsinizdir. muhtemelen anne şeker hastası falan deniyodu. neyse kadının konuşması ilginçti. kadın 35 ti sanırım yanlış hatırlamıyosam. 11.yi düşünüyormusun diye soruyorlar. bi kaç sene sonra kendimi toparlayınca diyor. :)
ve sonra devletimiz bize yardımcı olsun diyor.
bense sadece düşünüyorumCADIARZU
Tamam, başlık olmamış ama konunun özü itibariyle aynı fikirdeyim...
Bi de peşpeşe bir sürü çocuk doğurup sonra da "devlet bize yardım etsin" diyenler var yaa ümüğünü sıkıveresim geliyor..
Yaparken kimseden yardım istemiyodun amaaa, noooldu şimdi...
Tövbee tövbeee yaaa...
O masum çocukların ne günahı var da kendi üç paralık zevkin için zebil ediyosun...
Çok sinirleniyorum, çoooookkk...
Ayrıca bazı arkadaşlar olayı farklı algılayıp alınmışlar sanırım...
Ama konuyu açan arkadaşın demek istediği (benim anladığım bu en azından) fakirler çocuk yapmasın, zenginler yapsın demek değil ki...
Herkesin evlat sahibi olmaya hakkı var..
Ancak bakabileceği, eğitebileceği, adam gibi yetiştirebileceği ölçüde olsun bu demek istemiş..
Evladı veren Allah rızkını da veriyor denir hep..
Evet verir elbette 1 litre sütle 1 ekmekten ne olacak..
Eğer rızık dediğiniz aç kalmamak, karnı bi şekilde doyurmaksa illaki doyar o çocuk...
Eğer sadece karnının doyması amaçlanıyorsa tabii...
Eğitimi, kültürü, geleceği önemsiz, sadece karnının tokluğu önemliyse herkes doğursun doğurabildiği kadar...kaydirigubbakcemile
Arkadaşım çok haklısın konunda
Senden küçük bişey rica edicem
Konun başlıgını degiştirebilirmisin
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?