- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Mervesevecen
Ben görücü uslü evlendim ama tamamen görücü usulü Esimi Nisanima gördü düsünün
bi senelik evliyiz usak tefek olaylar olsada mutluyum huzurluyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanınızda mi gördü:)Ben görücü uslü evlendim ama tamamen görücü usulü Esimi Nisanima gördü düsününbi senelik evliyiz usak tefek olaylar olsada mutluyum huzurluyum
Evet Nisanimizda ilk gördük birbirimzinişanınızda mi gördü:)
peki nasıl sevdiniz birbirinizi bide neden böyle yaptınız ki önceden görüşmediniz:)Evet Nisanimizda ilk gördük birbirimzi
Hatta o benim Tam neye benzedigimi bile bilmiyordu cünkü benim cok eski fotolarimi göstermisler![]()
arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama merak ettiğim birşey var. muhendis öğretmen doktor vs. gibi mesleği olupta görücü usulü tanışan sonrada evlenen var mi? sanki mesleği olan biri görücü usulü değilde kendi görüp tanışıp evlenir gibi bi izlenim var bende. lakin ben kimseyi görüp sevemedim
görücü usulü de çok içime sinmiyor o yüzden sizlere soruyorum var mı aramızda böyle bir evlilik yapan ? varsa nasil oldu anlatır mısınız.
arkadaşlar görücü usulü olarak demek istediğim ailesi geliyor sonra da karşı tarafla sen görüşüyorsun bu şekilde. tabiki hemen allahın emri gibi bi istemeden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın:)
Benim hic Sevgilim olmadi istemedimde Evlenme gibi bir düsüncemde yoktu. Annemin israri üzeri daha fptpsunu görmeden sizin icin uygunsa olur deyi verdim.peki nasıl sevdiniz birbirinizi bide neden böyle yaptınız ki önceden görüşmediniz:)
birde sevgi zamanla mi oluyor
anneci biriyse doktor mühendis vs..görücü usulü evlenebilir.arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama merak ettiğim birşey var. muhendis öğretmen doktor vs. gibi mesleği olupta görücü usulü tanışan sonrada evlenen var mi? sanki mesleği olan biri görücü usulü değilde kendi görüp tanışıp evlenir gibi bi izlenim var bende. lakin ben kimseyi görüp sevemedim
görücü usulü de çok içime sinmiyor o yüzden sizlere soruyorum var mı aramızda böyle bir evlilik yapan ? varsa nasil oldu anlatır mısınız.
arkadaşlar görücü usulü olarak demek istediğim ailesi geliyor sonra da karşı tarafla sen görüşüyorsun bu şekilde. tabiki hemen allahın emri gibi bi istemeden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın:)
arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ama merak ettiğim birşey var. muhendis öğretmen doktor vs. gibi mesleği olupta görücü usulü tanışan sonrada evlenen var mi? sanki mesleği olan biri görücü usulü değilde kendi görüp tanışıp evlenir gibi bi izlenim var bende. lakin ben kimseyi görüp sevemedim