Mesleğimi aşağılayan arkadaş

Kadına da helal olsun AÖF den calismis atanmış hakkiyla.Kocasini da kadini tesvik ettigi icin takdir ettim ben.
Konu Sahibi bu çifte bu kadar takilacagina söylediği üniversitede olmayan bölümden nasıl mezun olup da atanmış? Gerçek bir başarı hikayesi belki bize de yol gösterir :KK71:

Ama hacettepede elektronik mühendisliği yok ki.
Elektrik Elektronik Mühendisliği var ki o da elektronik mühendisliği değil yani :)))))
Neyse siz en doğrusunu bilirsiniz tabi :KK45:
Mezun oldugunuz bölüm ile seçtiğiniz mesleki alanı söylemek ayni şey değil maalesef :)

Neyse hadi inanmış gibi yapayım napayım :super::KK59:

Konu sahibi doğru söylüyor. Lisansta opsiyon seçip seçmeli dersleri alarak uzmanlaşmış işte. Neyine inanmadınız Allah aşkına :D

Buradaki herkes sayılı unilerden iyi bölümlerden mezun zaten :)

Adam küçük bir ildeki üniversiteden mezun olup iyi yerlere gelmiş olabilir, eşi açıktan okuyup atanmış olabilir ne var bunlarda? Olmayacak şeyler mi? Açıktan okuyup hukuk kazananlar var bilmem biliyor musunuz?

Maaş muhabbeti sıkıntı olmuş. Ama ilk defa denk gelmiyorsunuzdur diye tahmin ediyorum. İnsanlar sizi rahatsız, huzursuz ediyorsa aradikalrinda gitmeyin nacizane
Ne oldu durum sizi niye gerdi bu kadar hayırdır yani bu kadar kompleksli olduğunuzu belli etmeyin bari ya yazık valla :KK70:
nasıl bir eziklikse artık başkalarının konusu size dokunur olmuş ben inanıyorum yazım tarzlarından belli oluyor kimin neyi hangi okulu okuduğu burda tanıdığım şu okulu okudum diyen bir sürü arkadaşım var gerçekten de o okulları okuyan olmayacak şeyler mi ? :KK70:DDDDDDDDDDDD

Konu sahibi doğru söylüyor. Lisansta opsiyon seçip seçmeli dersleri alarak uzmanlaşmış işte. Neyine inanmadınız Allah aşkına :KK70:
ya kara cahilllik böyle bişey işte rezil ediyorlar kendilerini konu sahibi kaliten gibi kaliteli insanlarla muhatap ol boşver burda bile acayip insanlar var herşeyi üstlerine alınan baksana :D

ya kara cahilllik böyle bişey işte rezil ediyorlar kendilerini konu sahibi kaliten gibi kaliteli insanlarla muhatap ol boşver burda bile acayip insanlar var herşeyi üstlerine alınan baksana :KK70:

Kıskanmış azıcık :D Ben hacettepeden mezun olduğunu görünce bir gülümsedim onun adına mutlu oldum. Bi de şu yorumlara bak :D

Konu sahibi doğru söylüyor. Lisansta opsiyon seçip seçmeli dersleri alarak uzmanlaşmış işte. Neyine inanmadınız Allah aşkına :KK70:
Belli bir alanda uzmanlasmak ayrı bir şey. Aynı şey benim mesleğim için de geçerli.fakat mezuniyetimi sorunca universitemi okuduğum bolumu söylüyorum .

Mezun oldugunuz bölüm ile seçtiğiniz mesleki alanı söylemek ayni şey değil maalesef :)

Neyse hadi inanmış gibi yapayım napayım :super::KK59:
bacım mühendis koca adayını mı kaçırdın da bu kadar kinlendin üye gayet doğruyu söylüyor :D

Ne oldu durum sizi niye gerdi bu kadar hayırdır yani bu kadar kompleksli olduğunuzu belli etmeyin bari ya yazık valla :KK70:
nasıl bir eziklikse artık başkalarının konusu size dokunur olmuş ben inanıyorum yazım tarzlarından belli oluyor kimin neyi hangi okulu okuduğu burda tanıdığım şu okulu okudum diyen bir sürü arkadaşım var gerçekten de o okulları okuyan olmayacak şeyler mi ? :KK70:DDDDDDDDDDDD
ya kara cahilllik böyle bişey işte rezil ediyorlar kendilerini konu sahibi kaliten gibi kaliteli insanlarla muhatap ol boşver burda bile acayip insanlar var herşeyi üstlerine alınan baksana :KK70:
Cahil olsam sizin gibi olurdum. Yazılan her şeye inanmak mi gerekiyor? Yoksa sizde mi olmayan bölümden mezunsunuz?
Üsluplara bak ya.. doğru düzgün tartisamiyorsunuz, fikirlerinizi hakaret etmeden anlatamiyorsunuz bile. Yazik ne diyeyim...

S superisi96 kaçırmadım canım. Ne kadar basit düşünüyorsun? Merak ediyorsan ben de muhendisim. Tavsiye ederim sana da.koca adayında aramak yerine kendin ol tatlı kız.

Cahil olsam sizin gibi olurdum. Yazılan her şeye inanmak mi gerekiyor? Yoksa sizde mi olmayan bölümden mezunsunuz?
Üsluplara bak ya.. doğru düzgün tartisamiyorsunuz, fikirlerinizi hakaret etmeden anlatamiyorsunuz bile. Yazik ne diyeyim...

S superisi96 kaçırmadım canım. Ne kadar basit düşünüyorsun? Merak ediyorsan ben de muhendisim. Tavsiye ederim sana da.koca adayında aramak yerine kendin ol tatlı kız.
valla ben elimi kapıdan dışarıya sallayınca 5 parmağın beşinden 4ü mühendis çıkıyor çoğu da küçük anadolu ünileri muhtemelen senin de mezuniyetin ordan, ortalama 5 6 üniversite var e orda okusaydın vizyonun bu olmazdı malum tatli şey :D

valla ben elimi kapıdan dışarıya sallayınca 5 parmağın beşinden 4ü mühendis çıkıyor çoğu da küçük anadolu ünileri muhtemelen senin de mezuniyetin ordan, ortalama 5 6 üniversite var e orda okusaydın vizyonun bu olmazdı malum tatli şey :KK70:

Mühendis olmasına rağmen opsiyon seçildiğini bilmiyorsa muhtemelen dediğiniz gibi :D

Isletme bolumunden mezun olup mufettis olmak buyuk bir basari cunku cogu isletme mezunu acikta.ama bu size densizlik yapma hakkini vermez
Densiz derken? Kadın ne dedi ki simdi, ayrıca kimse kusura bakmasın , isletme bölümüyle mühendislik bir değil ortada emek var ,lise yıllarında dirsek çürüten kazanır işte böyle mühendis olur doktor olur.

Densiz derken? Kadın ne dedi ki simdi, ayrıca kimse kusura bakmasın , isletme bölümüyle mühendislik bir değil ortada emek var ,lise yıllarında dirsek çürüten kazanır işte böyle mühendis olur doktor olur.
Ben asagilayan adama densiz demistim.yanlis anlasildim sanirim

Simdi okuyunca sizin anladiginiz gibi bir anlam cikiyor mesajimi degistirmem lazim ama yapamadim.bi anda yorum yapinca boyle oldu.konu sahibi kusura bakma kastettigim sen degilsin o adam.

Back
X