Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben neden bu kadar karamsarım ki acaba nedne sizin gibi hedefler koyamıyorum kendime neden olur yaparım diyemiyorum ki acaba neden hep yapamam diyorum sizi kutluyorum ... süpersiniz?
olur çok sevinirim birde dil problemim var zzatençok sorunlu bir kızım dimi gece gece başınızı şişirdim
olur çok sevinirim birde dil problemim var zzatençok sorunlu bir kızım dimi gece gece başınızı şişirdim
maddi imkanım ols aşimdi tekrar ünv. hazırlanırdım ... ama malsef yok
tşk ediyorum bana yardımcı oldugunuz ve moral veridğiniz için....belki birgün istediğim yerde çalışırım bende ... ama hep bu mesleği yapmaktan korkuyrom turkıyede bazı şeyler çok zor biliyorsunuz
ay benımde var öyle uçlarda fikirlerim inanılmaz derecede profesyönel fotografcı olmak istiyorum hemşire=fotografcı kulaga hoş gelıyor degıl mı![]()
konu açıp açmama konusunda pek kararsız kaldım ... ama fikirlerinizi almak istiyorum ...
hayatımın en büyük hatasını sekreterlik okuyarak yaptım sanırım .
mesleğimi hiç sevmiyorum çok şükür bir işim var... ama işe gitmek hiç istemiyorum... hep iktisak okuyup bankacı olmak istemişimdir .. ama nedense öss o kadar çalışmama rağmen kazanamadım... kpss girdim onda da çok çalıştım onuda kazanamadım... hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum ama ben ömrüm boyunca özel şirketlerde sekreterlik yapmak istemiyorum... yaşım 22 çok mu geç bazı şeyleri düzeltmek için yada nasıl düzeltebilirim.... of of of of of of
KPSS de en cok kadrosu olan bölümlerden biridir Büro Yönetimi. Özel sektörde de rahat iş bulma imkanı vardır. Ki ben de BYS okudum..
Siz çalıştıgınız ortamı sevmiyosanız ayrı konu ama güzel meslektir. Ben bir yıl oldu atanalı. Bundan önce 2 yıl özel sektörde calıstım gık bile demedim. Zordur cünkü. Herkesle muhatap olursun vss. Ama yine de değer.,
İktisat okumak icin gec deil. Örgün öğretim okuyamıyosan AÖF oku. İnsan istedikten sonra herseyi yapar...
yok yok nöbetteyim bende zaten zaman gecırdım livemocha diye bir site istedıgın dılı ögrenebılıyosun en azından temelini atıyosun gerısınıde kendın getırırsın sıteye girince görursun zaten uyelık isteyecektır en bastan en sona konu konu gidiyo bi bak bakalım sonra konusalım yine![]()
Canım ben de bys okudum üstelik liseyi bu bölümde okudum. Mezun olduktan sora hiç işsiz kalmadım. Dört yıl özelde çalıştım. İki yıldır devlet kurumunda çalışıyorum 85 puanla atandım. Çalıştığım yerden çok memnunum iyi bir üniversite de Rektör Yardımcısının sekreteriyim. Umudunu kaybetme KPSS iyi çalış.![]()
bana öyle moral oluyorsunuz ki size anlatamam çok tşk ederim ilgin için ... rabbim hayırlısını versin inş. diyorum ...ing. var mı :? bizim maslekte arıyorlar biliyorsunuz? kpss ye nasıl çalıştın nasıl kazandın ben çalışsamda yapamıyorumda :? nerede yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum ama :O:84::84:
konu açıp açmama konusunda pek kararsız kaldım ... ama fikirlerinizi almak istiyorum ...
hayatımın en büyük hatasını sekreterlik okuyarak yaptım sanırım .
mesleğimi hiç sevmiyorum çok şükür bir işim var... ama işe gitmek hiç istemiyorum... hep iktisak okuyup bankacı olmak istemişimdir .. ama nedense öss o kadar çalışmama rağmen kazanamadım... kpss girdim onda da çok çalıştım onuda kazanamadım... hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum ama ben ömrüm boyunca özel şirketlerde sekreterlik yapmak istemiyorum... yaşım 22 çok mu geç bazı şeyleri düzeltmek için yada nasıl düzeltebilirim.... of of of of of of