Mesleğimi hiç sevmiyorum

ben neden bu kadar karamsarım ki acaba nedne sizin gibi hedefler koyamıyorum kendime neden olur yaparım diyemiyorum ki acaba neden hep yapamam diyorum sizi kutluyorum ... süpersiniz?

canim hayir bak o konuda yalniz degilsin,ben bile suan diyorum ki acaba bu iki yil okuyacagim diger meslegin imtihanlarini kazanabilecek miyim,ve korkular var tabi ama güclü olmaya calis.
ailen sence nasil karsilar bu düsünceni,yani arkanda olurlar mi,baska birsey okumak istesen?

ben neden bu kadar karamsarım ki acaba nedne sizin gibi hedefler koyamıyorum kendime neden olur yaparım diyemiyorum ki acaba neden hep yapamam diyorum sizi kutluyorum ... süpersiniz?

karamsarlıktan kurtulsan zaten emin ol arkası gelecek hiçbişiy yapamıyosan netten dil öğren o yandan sıkıntın varsa istersen kolay ulasabılecegın adreste verebılırım hem zevk alırsın hem belkı karamsarlıktan cıkarsın

olur çok sevinirim birde dil problemim var zzaten:( çok sorunlu bir kızım dimi gece gece başınızı şişirdim

olur çok sevinirim birde dil problemim var zzaten:( çok sorunlu bir kızım dimi gece gece başınızı şişirdim

yok yok nöbetteyim bende zaten zaman gecırdım livemocha diye bir site istedıgın dılı ögrenebılıyosun en azından temelini atıyosun gerısınıde kendın getırırsın sıteye girince görursun zaten uyelık isteyecektır en bastan en sona konu konu gidiyo bi bak bakalım sonra konusalım yine :D

benim en sevdiğim konular bunlar . Eğitim bencede çok çk öenmli ve yaşın gençmiş canım daha . Hem okuyup hem çalışamaz mısın i.ö olarak ?

canim,sorunlari okumak istemeyen okumaz,sen niye kafa sisirdigini düsünüyorsun ki.
hem birde su acidan düsün,daha cok gencsin ve iyiki erken farkina varmissin yanlis meslegi sectigini.
dedigim gibi bendede olmadi,olamadi,meslegimi biraktim,ama birseyi daha söylemeliyim,avrupada meslegi degistirmek daha kolay,yani biraz daha farkli-kusura bakma bunu ama söylemeden gecseydim olmazdi.

aaaaaaaa kızlar karamsarlıgı bırakın istesek herşeyi yapabilirz öyle değil mi (tabii birazda imkan olması gerek) aslında diplomada degıl hersey kendını birden cok alanda gelıstırmıs olman bile güzel bişiy

maddi imkanım ols aşimdi tekrar ünv. hazırlanırdım ... ama malsef yok
tşk ediyorum bana yardımcı oldugunuz ve moral veridğiniz için....belki birgün istediğim yerde çalışırım bende ... ama hep bu mesleği yapmaktan korkuyrom turkıyede bazı şeyler çok zor biliyorsunuz

Rica ederim. Burslu okuyabilirsin ya da kredili. Başarılı olursan bursu verirler diye düşünüyorum. Kredi de iyi ödemesi zor ama. Şimdi daha da kolaylaştırdılar kredi ödemelerini.

Kpss ye tekrar hazırlanman zor mu?

Ya da benim gibi değişik ama ilgilenmek istediğin bir iş yok mu? Sekreterlik yapmak zorunda değilsin.

ay benımde var öyle uçlarda fikirlerim inanılmaz derecede profesyönel fotografcı olmak istiyorum hemşire=fotografcı kulaga hoş gelıyor degıl mı :D

Ben fotoğrafçılıkla da ilgilenmeyi düşünüyorum bi çalışıp foto mak alsam :9:

Okuduğumuz meslekle hobilerimiz ya da hayallerimizi arasında bir bağlantı olmak zorunda değil. Hatta bağlantı OLursa deşarj olamayabiliriz diye düşünüyorum.

konu açıp açmama konusunda pek kararsız kaldım ... ama fikirlerinizi almak istiyorum ...
hayatımın en büyük hatasını sekreterlik okuyarak yaptım sanırım .
mesleğimi hiç sevmiyorum çok şükür bir işim var... ama işe gitmek hiç istemiyorum... hep iktisak okuyup bankacı olmak istemişimdir .. ama nedense öss o kadar çalışmama rağmen kazanamadım... kpss girdim onda da çok çalıştım onuda kazanamadım... hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum ama ben ömrüm boyunca özel şirketlerde sekreterlik yapmak istemiyorum... yaşım 22 çok mu geç bazı şeyleri düzeltmek için yada nasıl düzeltebilirim.... of of of of of of

KPSS de en cok kadrosu olan bölümlerden biridir Büro Yönetimi. Özel sektörde de rahat iş bulma imkanı vardır. Ki ben de BYS okudum..

Siz çalıştıgınız ortamı sevmiyosanız ayrı konu ama güzel meslektir. Ben bir yıl oldu atanalı. Bundan önce 2 yıl özel sektörde calıstım gık bile demedim. Zordur cünkü. Herkesle muhatap olursun vss. Ama yine de değer.,

İktisat okumak icin gec deil. Örgün öğretim okuyamıyosan AÖF oku. İnsan istedikten sonra herseyi yapar...

KPSS de en cok kadrosu olan bölümlerden biridir Büro Yönetimi. Özel sektörde de rahat iş bulma imkanı vardır. Ki ben de BYS okudum..

Siz çalıştıgınız ortamı sevmiyosanız ayrı konu ama güzel meslektir. Ben bir yıl oldu atanalı. Bundan önce 2 yıl özel sektörde calıstım gık bile demedim. Zordur cünkü. Herkesle muhatap olursun vss. Ama yine de değer.,

İktisat okumak icin gec deil. Örgün öğretim okuyamıyosan AÖF oku. İnsan istedikten sonra herseyi yapar...

tşk ediyorum ilgin için...kaç puan ile atandın bende kafama koydum atanacağım kazanacağım...ama ben işte çalşıyorum fkat yapamıyorum enden olduğunu bilmiyorumda neyse...çalıştım ortamı ve patronla birebir çalışmak beni kasıyor sevmiyorum....kpssde puanları çok yüksek...

yok yok nöbetteyim bende zaten zaman gecırdım livemocha diye bir site istedıgın dılı ögrenebılıyosun en azından temelini atıyosun gerısınıde kendın getırırsın sıteye girince görursun zaten uyelık isteyecektır en bastan en sona konu konu gidiyo bi bak bakalım sonra konusalım yine :D

tşk ederim verdiğin siteye üye oldum eet çok güzel bir site :)

Canım ben de bys okudum üstelik liseyi bu bölümde okudum. Mezun olduktan sora hiç işsiz kalmadım. Dört yıl özelde çalıştım. İki yıldır devlet kurumunda çalışıyorum 85 puanla atandım. Çalıştığım yerden çok memnunum iyi bir üniversite de Rektör Yardımcısının sekreteriyim. Umudunu kaybetme KPSS iyi çalış.:34:

Canım ben de bys okudum üstelik liseyi bu bölümde okudum. Mezun olduktan sora hiç işsiz kalmadım. Dört yıl özelde çalıştım. İki yıldır devlet kurumunda çalışıyorum 85 puanla atandım. Çalıştığım yerden çok memnunum iyi bir üniversite de Rektör Yardımcısının sekreteriyim. Umudunu kaybetme KPSS iyi çalış.:34:

bana öyle moral oluyorsunuz ki size anlatamam çok tşk ederim ilgin için ... rabbim hayırlısını versin inş. diyorum ...ing. var mı :? bizim maslekte arıyorlar biliyorsunuz? kpss ye nasıl çalıştın nasıl kazandın ben çalışsamda yapamıyorumda :? nerede yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum ama :O:84::84:

ben istediğim mesleği okudum...
anaokul öğretmenliğini ama 2 yıllık şu an işsizim çalışıyordum..
ama ücretli olduğum içinde yerime kadrolu geldim çıktım..
işin kötüsü 2 yıllığım diye devlet bizi atamıyor
2 yıllıkların çocuk esirgeme kurumuna varmış atanmaları
ama baktım ki kontenjan bile açılmamış..
matamatikten nefret ederdim..
ikinci üniversite olarak aöf işletme bölümü okuyorum 4 yıllık..
elimde başka meslek olsun diye yaşım zaten genç 21:D
bu senede össye gircem ama ne bölüm seçicem bilmiyorum...
kendi bölümümü sevdiğim için dgsye de girmeyi düşünüyorum..
başvuruları nisan başlıyor sanırım..
ama hayat insana istediği şeyleri her zaman vermiyor insana..
ve ne yazık ki artık bölüm seçerken gelecekte iş bulabilcekmiyiz parası iyi bir bölüm
bölüm okumak zorundayız..

Son düzenleme:
bana öyle moral oluyorsunuz ki size anlatamam çok tşk ederim ilgin için ... rabbim hayırlısını versin inş. diyorum ...ing. var mı :? bizim maslekte arıyorlar biliyorsunuz? kpss ye nasıl çalıştın nasıl kazandın ben çalışsamda yapamıyorumda :? nerede yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum ama :O:84::84:

Canım ingilizcem yok özelde ingilizce isteniyor. KPSS eşim matematik öğretmeni:1: ama maalesef eşimle hiç çalışamadım çünkü her çalışmaya başladığımızda ben ağlayarak masadan kalkıyordum. Dershaneye gittim matematik çok yapamasamda biraz yaptım ama sözelimi nerdeyse full yaptım diyebilirim. Evde sürekli test çözüyordum tuvalette bile test çözüyordum:62: şükür atandım ingilizcem olmadığı halde beni rektörlüğe verdiler kader işte canım. Memur olunca çocuk da yaptım:32:darısı senin başına soracağın şeyler olursa yardımcı olurum...

bende tekrar ünv okumak isterim ama tekrar össye hazırlan okula git alışmaya çalış yaşımda 24.. gözümde büyüyor kalıyor:)

konu açıp açmama konusunda pek kararsız kaldım ... ama fikirlerinizi almak istiyorum ...
hayatımın en büyük hatasını sekreterlik okuyarak yaptım sanırım .
mesleğimi hiç sevmiyorum çok şükür bir işim var... ama işe gitmek hiç istemiyorum... hep iktisak okuyup bankacı olmak istemişimdir .. ama nedense öss o kadar çalışmama rağmen kazanamadım... kpss girdim onda da çok çalıştım onuda kazanamadım... hatayı nerde yapıyorum bilmiyorum ama ben ömrüm boyunca özel şirketlerde sekreterlik yapmak istemiyorum... yaşım 22 çok mu geç bazı şeyleri düzeltmek için yada nasıl düzeltebilirim.... of of of of of of

hiç bir sey için geç deil yeter ki iste... :27: basarılar..

ben atanmalar puanlar konusunda yardimci olamayacagim ama bende fikirlerimi soylemek istedim canim :61:

yasin kesinlikle gec degil canim benim de sana yakin ve bende okulunu bitirdigim meslegi yapmak istemiorum ve seneye baska alanlara yonelecegim hic bir sey icin hic bir zaman gec degil!!!! Bence basarabiliriz onemli olan cesaretle kimseyi dinlemeden denemek olucaksa Allah izin verirse olur kimse bisi yapamaz.

Umarim sende coooooook guzel yerlere gelirsin istedigin alanda meslekte calisirsin :70: :34:

Back
X