- 15 Mayıs 2016
- 324
- 350
- 103
- 32
Mesleğimi sevemiyorum, okurken de sevmiyordum ama bitirdim. Bir çok insanın da istediği bir meslek aslında burada söylemeyeceğim ama. simariklik mi yapıyorum diyorum bazen ama gerçekten sevemiyorum bu yüzden iş ortamında falan da çok istekli degilim, Eziyet gibi geliyor ki normalde başladığım isi bitirmeyi severim isimi dikkatli yaparim. Arkadaşlarıma bakıyorum liseden falan. Istedikleri bölüme gitmiş olanlar çok iyi yerlerde su an ben de isteyerek yazdım ama biliyorsunuz genelde is kolay bulunur diye beynine giriyorlar insanin aile hocalar vs. Bence 17 yas böyle bir tercih yapmak için çok çok küçük Ben de öyle tercih ettim.
26 yasimdayim ne yapmaliyim bilmiyorum gerçekten.aileme de açıklayamıyorum bu durumu o kadar okuttuk ne güzel mesleğin var diyecekler. Acı çekerek yoluma devam mi etmeliyim bilemiyorum alışır miyim sizce biraz çalışsam. Bu aralar issizim ama is aramak bile gelmiyor içimden sevmediğim için.
26 yasimdayim ne yapmaliyim bilmiyorum gerçekten.aileme de açıklayamıyorum bu durumu o kadar okuttuk ne güzel mesleğin var diyecekler. Acı çekerek yoluma devam mi etmeliyim bilemiyorum alışır miyim sizce biraz çalışsam. Bu aralar issizim ama is aramak bile gelmiyor içimden sevmediğim için.