Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da o yüzden konu fake geldiMesleği çok iyi ama işi yok ama işe gitmekte zorlanıyor. Mesleği bulunmaz Hint kumaşı. Siz önce işe değil de bu saçma sapan psikolojinizi düzeltip. Adam gibi iletişim kurma konusunda ders alarak başlayın.
Eziklikse bence en büyük eziklik bu.
Anladım canım benimönemli meslek demedim ki bir çok kişi duydum mesleğin ne güzel ben de isterdim vs. diyen o sadece. öyle yazmamın sebebi de şımarıklık mı yaptığım diye sormak anlamındaydı
Söylememekle çok iyi ediyorsun. Mesleğim önemli demediğin halde bak bir ton laf işittin. Yazacakları şey , mesleğini sevmeyen birinin atabileceği alternatif adımlar hepsi bu. Kırk kişi sormuş hangi meslek diye. Maksat linç başlatmakmesleğimin önemi yok ki sonuçta sevmiyorum x olsa ne olacak y olsa ne olacak? başka alana yönelebilir miyim bu yaştan sonra yoksa alışabilir miyim çalışa çalışa bunu merak ediyorum.
Bu ifade nerden yapiliyo bayıldım ???Mimarlik ya da mühendislik bence![]()
Aklınızda bir meslek var mı peki. Ben şunu olmak istiyorum diye bir kararlılığınız varsa bırakın derim yada tekrar sınava girip devam zorunluluğu olmayan bir bölüm tercih edebilirsiniz. Hem de bir yandan çalışır paranızı kazanmaya devam edersiniz. Böylece kimseye eyvallahınız da olmaz.mesleğimin önemi yok ki sonuçta sevmiyorum x olsa ne olacak y olsa ne olacak? başka alana yönelebilir miyim bu yaştan sonra yoksa alışabilir miyim çalışa çalışa bunu merak ediyorum.
Doktor musun bre bacımİktisadi önemli bı bölüm degilki
İşte merak ettik ama soylemiyor neyse saygı duyarızDoktor musun bre bacımhakim misin nesin artık açıkla öyle de olsa iş aramaya çıkmak gibi birşey olmazdı
![]()
Mesajlari yazdığımiz yerde gulen yüz emoji var oraya tıklayın ordaBu ifade nerden yapiliyo bayıldım ???
Niye o Zaman bilmece gibi konuşuyorsun kine zaman çok önemli meslek dedim ben benim yazdıklarımı okuyum bence başkalarının değil.
teşekkür ederim ben de böyle düşünerek belirtmedim zaten tıp bile olsa sevmiyorum yani.Söylememekle çok iyi ediyorsun. Mesleğim önemli demediğin halde bak bir ton laf işittin. Yazacakları şey , mesleğini sevmeyen birinin atabileceği alternatif adımlar hepsi bu. Kırk kişi sormuş hangi meslek diye. Maksat linç başlatmak![]()
Ne müyendisi endüstri mimühendismiş..
Ben de aynı dertten muzdaribim yaptığım işi sevmiyorum sevmeye çabalasam da çalıştığım insanlar sağolsun daha da soğuyorum sıfır istek. O yüzden kendime başka bi alanda bi yol çizmeye başladım inşallah kendi işime odaklanacağım. Milletin kahrını çekip onlara para kazandırmaktansa kendi işimin köpeği olur çalıştığım kadar kazanırım diye düşünüyorum yoksa böyle hayat geçmeyecekMesleğimi sevemiyorum, okurken de sevmiyordum ama bitirdim. Bir çok insanın da istediği bir meslek aslında burada söylemeyeceğim ama. simariklik mi yapıyorum diyorum bazen ama gerçekten sevemiyorum bu yüzden iş ortamında falan da çok istekli degilim, Eziyet gibi geliyor ki normalde başladığım isi bitirmeyi severim isimi dikkatli yaparim. Arkadaşlarıma bakıyorum liseden falan. Istedikleri bölüme gitmiş olanlar çok iyi yerlerde su an ben de isteyerek yazdım ama biliyorsunuz genelde is kolay bulunur diye beynine giriyorlar insanin aile hocalar vs. Bence 17 yas böyle bir tercih yapmak için çok çok küçük Ben de öyle tercih ettim.
26 yasimdayim ne yapmaliyim bilmiyorum gerçekten.aileme de açıklayamıyorum bu durumu o kadar okuttuk ne güzel mesleğin var diyecekler. Acı çekerek yoluma devam mi etmeliyim bilemiyorum alışır miyim sizce biraz çalışsam. Bu aralar issizim ama is aramak bile gelmiyor içimden sevmediğim için.
Özelden mi yazdımühendismiş..
Psikoloji Veya Hukuk. Son 5 yılda inanılmaz mezun verip iş zor bulunan veya maaşı azalan bölümler.fake olduğumu düşünenler cevap verme zorunluluğu yok güzel bir meslek fakat çok mezun verdi piyasaya sadece olay bu ben de iyi bir aday değilim mesleğime bayılmadığımdan dolayı lütfen çok önemli vs. diyenler bunu okusun sadece.
Ne müyendisi endüstri mi![]()