• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslegimi sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
önemli meslek demedim ki bir çok kişi duydum mesleğin ne güzel ben de isterdim vs. diyen o sadece. öyle yazmamın sebebi de şımarıklık mı yaptığım diye sormak anlamındaydı
Anladım canım benim

mesleğimin önemi yok ki sonuçta sevmiyorum x olsa ne olacak y olsa ne olacak? başka alana yönelebilir miyim bu yaştan sonra yoksa alışabilir miyim çalışa çalışa bunu merak ediyorum.
Söylememekle çok iyi ediyorsun. Mesleğim önemli demediğin halde bak bir ton laf işittin. Yazacakları şey , mesleğini sevmeyen birinin atabileceği alternatif adımlar hepsi bu. Kırk kişi sormuş hangi meslek diye. Maksat linç başlatmak 😂😂

Istediğiniz mesleğin açık öğretimi varsa okuyabilirsiniz. Bu da bir seçenek. Illa örgün okumak zorunda değilsiniz.

mesleğimin önemi yok ki sonuçta sevmiyorum x olsa ne olacak y olsa ne olacak? başka alana yönelebilir miyim bu yaştan sonra yoksa alışabilir miyim çalışa çalışa bunu merak ediyorum.
Aklınızda bir meslek var mı peki. Ben şunu olmak istiyorum diye bir kararlılığınız varsa bırakın derim yada tekrar sınava girip devam zorunluluğu olmayan bir bölüm tercih edebilirsiniz. Hem de bir yandan çalışır paranızı kazanmaya devam edersiniz. Böylece kimseye eyvallahınız da olmaz.

fake olduğumu düşünenler cevap verme zorunluluğu yok güzel bir meslek fakat çok mezun verdi piyasaya sadece olay bu ben de iyi bir aday değilim mesleğime bayılmadığımdan dolayı lütfen çok önemli vs. diyenler bunu okusun sadece.

Söylememekle çok iyi ediyorsun. Mesleğim önemli demediğin halde bak bir ton laf işittin. Yazacakları şey , mesleğini sevmeyen birinin atabileceği alternatif adımlar hepsi bu. Kırk kişi sormuş hangi meslek diye. Maksat linç başlatmak 😂😂
teşekkür ederim ben de böyle düşünerek belirtmedim zaten tıp bile olsa sevmiyorum yani.

26 yaş hiçbir şey değil çok gençsiniz önünüzde koca bir ömür var (inşallah)
İnsanın en büyük şanslarından biri işini sevmesi. Yoksa eziyet gibi gelir isterse 10 bin üzeri maaşı olsun.
Geçinmek gibi bir derdiniz yoksa ailenizle yaşayabilirseniz bulunduğunuz şehirde üni okuyabilirsiniz tekrardan.
Ben 33 yaşındayım öğretmenim aşkla yapıyorum işimi. Şu an çalışmıyorum atandım göreve başlamayı bekliyorum rüyalarımda ders anlattığımı görüyorum o kadar özledim. Sevmeyerek yapsaydım kesinlikle başka bir bölüm okurdum.

Mesleğimi sevemiyorum, okurken de sevmiyordum ama bitirdim. Bir çok insanın da istediği bir meslek aslında burada söylemeyeceğim ama. simariklik mi yapıyorum diyorum bazen ama gerçekten sevemiyorum bu yüzden iş ortamında falan da çok istekli degilim, Eziyet gibi geliyor ki normalde başladığım isi bitirmeyi severim isimi dikkatli yaparim. Arkadaşlarıma bakıyorum liseden falan. Istedikleri bölüme gitmiş olanlar çok iyi yerlerde su an ben de isteyerek yazdım ama biliyorsunuz genelde is kolay bulunur diye beynine giriyorlar insanin aile hocalar vs. Bence 17 yas böyle bir tercih yapmak için çok çok küçük Ben de öyle tercih ettim.

26 yasimdayim ne yapmaliyim bilmiyorum gerçekten.aileme de açıklayamıyorum bu durumu o kadar okuttuk ne güzel mesleğin var diyecekler. Acı çekerek yoluma devam mi etmeliyim bilemiyorum alışır miyim sizce biraz çalışsam. Bu aralar issizim ama is aramak bile gelmiyor içimden sevmediğim için.
Ben de aynı dertten muzdaribim yaptığım işi sevmiyorum sevmeye çabalasam da çalıştığım insanlar sağolsun daha da soğuyorum sıfır istek. O yüzden kendime başka bi alanda bi yol çizmeye başladım inşallah kendi işime odaklanacağım. Milletin kahrını çekip onlara para kazandırmaktansa kendi işimin köpeği olur çalıştığım kadar kazanırım diye düşünüyorum yoksa böyle hayat geçmeyecek

fake olduğumu düşünenler cevap verme zorunluluğu yok güzel bir meslek fakat çok mezun verdi piyasaya sadece olay bu ben de iyi bir aday değilim mesleğime bayılmadığımdan dolayı lütfen çok önemli vs. diyenler bunu okusun sadece.
Psikoloji Veya Hukuk. Son 5 yılda inanılmaz mezun verip iş zor bulunan veya maaşı azalan bölümler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X