• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek ile ilgili flkirlere ihtiyacim var

RoseAnge

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
2.372
4.547
333
Kizlar selam ,
Konum kariyer ile ilgili.
Bana bir akil verin lutfen
Ben Turkiyede 5 yillik bir egitim fakultesinden mezunum ve 7 sene ogretmenlik yaptim oZel sektorde
Kariyerim cok iyiydi hem kpss hem ygs lysde Iyi isler yaptim
Sonra evlendim ve yurtdisina yerlestim
Su an bir isim var ancak Ben bu yaptigim isin egitimini almadim , bu isi yapiyorum cunku su an icin her sey guzel bir de yasadigim ulkenin dilini ileri derecede biliyorum
Kendi meslegime gelince Ise burada surdurmem is bulmam mumkun degil, yani yeni bastan 4-5 yil okuyamam zaten yasim musait degil
Ancak dusundukce uzuluyorum , sizce ne yapabilirim? Var mi bu konuda tecrubesi fikirleri olanlar?
1 yillik egitim alsam mi diyorum.
Ya da bilen var mi uzaktan sinav ve ders alma ile 1 yil 2 yil alinacak Kurslar var mi Turkiyeye gitmeye gerek olmadan?

Bu arada teléfon ile yaziyorum umarim duzgun acilir

Sevgiler

genel olarak okuduğu mesleği yapan oldukça az bu mesleği seviyorsan ve devam ettirme imkanın varsa bence devam et

yurt dışında uygun iş bulma kazandırma kursları var mı
yada iki yıllık okulları
dillerini iyi biliyorsan orada okullarda yapabilirsin aynı anda part time çalışabilirsin aklıma bu geldi
bir de burada açık öğretimle üniversite okuyanlar var uzaktan eğitim alıyorlar ama bu dediğimi yurt dışında yapabilir misin bilmiyorum

Back
X