az önce başka bir konuda genellemeleri hiç sevmem yazmıştım...bu genellemeden nefret ettim walla...
olurmu öyle saçma şey be canım sen karşındaki adama bak mesleğine değil..
peki hangi meslek dalı en sadıkmış? ona göre seçelim bari...
takılma böyle şeylere boşuna bence...yerimseniben
Heralde en sadık meslek imamlık olsa gerek...:roflol::roflol:
Tabi artık şimdi imamlarda yoldan çıkabiliyor..
Tövbe yarabii akşam akşam....sen gühan yazma
Meslekle ilgisi yok bencede... bu insanın karekteri, yetiştirilme tarzı, çevre faktörü vs...
Bir çok şeyler ilgilidir..
Yha Arkadaslar Belkı Bu Yazdıklarım Sıze Sacma Gelecek Ama Icım Bı Turlu Rahat Etmıo Kısa Suredır Bı Ilıskım War Kısa Zaman Olmasına Ragmen Benı Cok Mutlu EDebılıo Yanında Cok Raahtım Durust Oldugunu Dusunuorum Hıc Yalan Soledıgını Gormedım Ama Cevremdekı Insanlar Meslegınden Dolayı Ona Guvenmememı Capkın Olacagını BeNı Bı Gonul Eglencesı Olarak Gordugunu Soyluolar Onu Tanımıolar Ama Asker Kendısı Onlar Hep Bole Olurmus Bunun Yanında Ona Bakıorum Ne Benı Etkılemek Icın Ewlılık Planları Yada pembe Pancurlu Ew Hayallerı Kurmuo Senı Sewıorum Dedı Ama Zar Zor Bu Konuda Cekıngen Ve Banada Dygularımı Ifade Etmekte Zorlanırım Tarzında Bıseyler Solemıstı Capkın Bı Insan OLsa Daha Rahat Soyleyemezmı Yada Bnı Kandırmaya Calısmazmı Bılmıorum Yardımcı Olun Bana
lütfen ama lütfen yazım kurallarına biraz dikkat edelim.
msn de yazışır gibi yazmayalım buraya.
gerçekten okumakta çok zorlandım..
canım bu şekilde genellemeler her kesimde , her tür olayda oluyor.benim eşimde denizci mesela her limanda bir sevgilisi mi var hayır yok.çünkü denizaltıcı,liman yok denecek kadar az yapıyorlar.herneyse babam da asker havacı,bizim ailede asker çok ama ben hiç askerlerin evlenilemeyecek meslekten insanlar olduğuna inamıyorum.sen bunlara takılma seviyorsan,seni mutlu edeceğine inanıyorsan sorun yok.
canım bu şekilde genellemeler her kesimde , her tür olayda oluyor.benim eşimde denizci mesela her limanda bir sevgilisi mi var hayır yok.çünkü denizaltıcı,liman yok denecek kadar az yapıyorlar.herneyse babam da asker havacı,bizim ailede asker çok ama ben hiç askerlerin evlenilemeyecek meslekten insanlar olduğuna inamıyorum.sen bunlara takılma seviyorsan,seni mutlu edeceğine inanıyorsan sorun yok.
kesinlikle haklısın canım..
insanı insan yapan mesleğinden çok..
onuru şerefi ve yetişme tarzıdır..
mesleklerle insanları ayırmak çok cahilce bir durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?