Meslek Seçimi ve Mesleki Eğilim Belirleme Testi

6. Grup 90 Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Hukuk, Kamu Yönetimi, Gazetecilik, Yazarlık, vb.
7. Grup 90 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.

hiç %100 Bu meslekler için ideal birisiniz, hiç düşünmeden seçin çıkmadı oysa ben hep mimarlık istemişimdir ama ne yazıkki hem alanım değil hemde matematik yapamıyorum :120:

2. Grup 110 Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine Müh. ve Tekstil Müh., vb.

7. Grup 100 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.

düsündüklerim cikti :23:

fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
bana bu çıktı mutlu oldumm ya :D

60 Siyasal, İşletme ve Yöneticilikler, vb. İktisat, Ekonomi, Maliye, Maliye Müfettişliği, Kamu ve Özel Sektör Yöneticiliği, Muhasebe, vb. BU MESLEKLERE İLGİM VARMIŞ AMA SEÇERKEN İYİ DÜŞÜNMEM GEREKİRMİŞ:) AMA BEN HİÇBİRİNİ SEÇMİCEM ZATEN 2.ÜNİV KAPSAMINDA HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM OKUYACAĞIM:))

Back
X