• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ile gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi ANNM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ANNM

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2025
17
2
1
IMG_5919.webp
IMG_B7577A49-82AB-4754-86FC-A1FBB4E4C943.webp

Kızlar bugün adet günüm adetlerim düzenli olur pik günüm 2 ekimdi sabah 8.30 da test yaptım ama beklerken uyuyakalmışım 10.30 da geri uyandım baktım ve çok hafif 2. Çizgi vardı resimde daha zor görünüyor belki de görünmüyor sonra ovülasyon testi vardı elimdenonu yaptım bi kaç kişinin böyle öğrendiğini duymuştum ve ovülasyon testim bu şekilde koyu çıktı böyle bişey doğru mu başka test de yok elimde haftasonu olduğu için nöbetci eczane de bulundugumm yerde cok uzakta

Eki Görüntüle 3657417 Eki Görüntüle 3657418
Kızlar bugün adet günüm adetlerim düzenli olur pik günüm 2 ekimdi sabah 8.30 da test yaptım ama beklerken uyuyakalmışım 10.30 da geri uyandım baktım ve çok hafif 2. Çizgi vardı resimde daha zor görünüyor belki de görünmüyor sonra ovülasyon testi vardı elimdenonu yaptım bi kaç kişinin böyle öğrendiğini duymuştum ve ovülasyon testim bu şekilde koyu çıktı böyle bişey doğru mu başka test de yok elimde haftasonu olduğu için nöbetci eczane de bulundugumm yerde cok uzakta
Gebelik testinde gözükmüyor kuruma çizgisi olabilir benimde ovulasyon testim pik yapmıştı reglime yakın regl oldum ona güvenme tekrar gebelik testi yapmalısın bence

Back