- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
-
Hayirli geceler oncelikle. Uni 2. Sinif ogrencisiyim, bolumum matematik. Ama memnun degilim ve bu sene ygs'ye girdim. Lys'ye de giricem. Istedigim bolum ebelik. Ucu ucuna tutma sansi var, her ne kadar rahat girersin deseler de bence ucu ucuna olucak olursa. Simdi ben 2 yillik bolumleri de arastiriyorum. Bikac bolum buldum, bunlari okuyan yada bu bolumlerden mezun, veya herhangi bi fikri olanlar varsa eger bana yardimci olursaniz cok sevinirim.
1. Buro yonetimi ve yonetici asistanligi
2. Bankacilik ve sigortacilik
3. Isletme yonetimi
4. Sosyal guvenlik
Elimde alternatif olsun istiyorum. Aslinda ebelik istiyorum ama eger bu bolumlerden herhangi biri rahatsa ve mesela kpssde hemen atama veren bolumlerse tercihim bunlardan yana olucak.. tesekkur ederim simdiden..
Bu sıraladığın bölümlerden en mantıklı görüneni sosyal güvenlik ya da iki yıllık iş güvenliği okusan en azından iş güvenlik teknikeri olursun diğerlerini düşünme bile bence...
Atanması en kolay bölümler sağlıkla alakalı olanlar genelde - diyaliz, acil tıp teknikerliği (att) gibi iki yıllık sağlık bölümlerini de değerlendir derim
Matematiği de bırakma derdim ama tabii hayat senin, kendin için en doğru kararı sen vereceksin.
Başarılar dilerim, sevgiler...
Kesinlikle bankacılık okuma hiç bir avantajı yok.Zaten Banka düşünsen matematik okuyup gelsen de alırlar torpilin varsa.Kpss lisans atamalarına bak istersen bölümler üzerinden bazı sitelerde robotla seçiyorsun çıkıyor.Ebelik 60-70 puanlarla rahat atanırsın düşün derim.
Neden ebelik ?
Hemsirelik degil?
Bide şunu soyleyeyim acik öğretim de sosyal hizmetler diye bi bolum var . Okuyanlar var önü cok acik.....
Onu da bi arastirsana..
İşletme Yönetimini tercih etmeni öneririm canım.
Kesinlikle ebelik derim.Tutacak gibiyse kesinlikle gitmelisin.Saglik bolumune gitmedigim ve firsati kacirdigim icin hep pisman oldum ben ...Cok guzel bir bolum ebelik... Hakkinda hayirlisi olsun :)
Fizyoterapi dusunmez misin? 2 yillik tas gibi saglik bolumu.
Bi arkadasm mezun olunca izmirde ozel bi hastanede 3bucuga ise baslamisti.
Sagliktan sasma derim
Kac ki puanin ebelige yetiyosa buna hayli hayli yeter ygs2de kac bindesin?Dusunurum dusunmesine de bu puanla sadece dusunurum :) asiri dusuk degil puanim ama fizyoterapiye yeticek kadar yuksek de degil malesef
Kac ki puanin ebelige yetiyosa buna hayli hayli yeter ygs2de kac bindesin?
Karistirmayalm fizik tedavi degil o 4yillil ve baya yuksek. Fizyoterapi, fizik tedavi teknikerligidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?