- 6 Eylül 2015
- 125
- 39
- 28
- 30
- Konu Sahibi Orman Perisi
-
emın ol dıscı olmak sana daha cok kazandırır ve ıs bulman daha kolay, helekı ınsaat zıraat vs muhendıslerının cogu alakasız ıslerle ugrasıyorken....Merhaba bu yıl nefret ettiğim bölümünü bırakmaya karar verdim ünüversite 2. Sınıfın ( diş hekimliği) tekrar sınava girip mühendislik istiyorum (inşaat makine gibi) ama çevremdekiler şaantiyede zorlu şartlar olduğunu söylüyor işçilere sürekli temas halinde olucakmışım birsürü kötü adam varmış evlenirsem zorlanırmışım gibi şeyler siz ne düşünüyorsunuz
Dişçiliktede iş yok öyle torpilliysen girersiniz özel hastanelereemın ol dıscı olmak sana daha cok kazandırır ve ıs bulman daha kolay, helekı ınsaat zıraat vs muhendıslerının cogu alakasız ıslerle ugrasıyorken....
bence dertsız basına ıs alma ama hıc sevemedım, yapamam dersen de her turlu rıskı goze alacaksın....
Diş hekimliği sevmeden yapılacak iş değil hakkaten.Merhaba bu yıl nefret ettiğim bölümünü bırakmaya karar verdim ünüversite 2. Sınıfın ( diş hekimliği) tekrar sınava girip mühendislik istiyorum (inşaat makine gibi) ama çevremdekiler şaantiyede zorlu şartlar olduğunu söylüyor işçilere sürekli temas halinde olucakmışım birsürü kötü adam varmış evlenirsem zorlanırmışım gibi şeyler siz ne düşünüyorsunuz
Mimarlı kazanamaz iyi bir ünüversite de diye hem çizimde pek yetenekli değilim maket yapmaktan da gına geldiDiş hekimliği sevmeden yapılacak iş değil hakkaten.
Niye inşaat peki? Mimarlık falan düşünsen?
Hedefim o zatenMühendislik iyidir. Makina ve inşaatta temel mühendislik dallarıdır. Ama teknik bir üniversitede okuyacaksan dişçiliği bırakmana değer diye düşünüyorum.
Ofiste mi inşaatta mı çalışıyorsunuz bide dersleri tıptan bile zor diye duydum doğru mu abartma mıCanım ben makina mühendisiyim. Öncelikle işçiler de insan bir sürü kötü insan vs sözü olmamış. İnan eğitim görmüş kötüler çok daha fazla.
Ben mesleğimi çok seviyorum kamuda çalışıyorum. Kazancı da iyi. Dişçi lik tip ben de istememistim. En önemlisi sevdiğin işi yap sevmiyorsan bırak dişçi ligi öyle mutsuz hayat gecmez
Kpss ye girmeyi düşünmüyorumişçilerle muhatap olmaktan çok iş bulamamak var sonunda. Diş hekimliği gibi bir bölüm bırakılmaz. Kuzenim inşaat mühendisi ve 3 yıldır evde atanamıyor çalışması içinde hayli bir servete gereksinim var
bır suru dıs hastanesı var, sermayenız varsa kendı ozel yerınızı acabılırsınız, ozelde çalışmak sart degıl kı....Dişçiliktede iş yok öyle torpilliysen girersiniz özel hastanelere
Merhaba bu yıl nefret ettiğim bölümünü bırakmaya karar verdim ünüversite 2. Sınıfın ( diş hekimliği) tekrar sınava girip mühendislik istiyorum (inşaat makine gibi) ama çevremdekiler şaantiyede zorlu şartlar olduğunu söylüyor işçilere sürekli temas halinde olucakmışım birsürü kötü adam varmış evlenirsem zorlanırmışım gibi şeyler siz ne düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?