- 29 Eylül 2014
- 105
- 25
- 32
- Konu Sahibi simmer down
Öncelikle herkese merhaba aslında anlatacağım konu bir dert olmasa bile kafa karışıklığı diyedilir. Bn dış hekimiyim sevgilim ise polis bunu ilk başta onemsemedim ancak son zamanda annemin bu durumdan haberi oldu karşı çıktı aramızda bir uyum olmayacagi tarzı konuları bahane olarak gösterdi .gerçi bn istersem çok sorun edeceklerini sanmam ama aile rızası alınması gerektiğine inanırım böyle islerde.
Sürekli olarak tayin, maaş farkları , o ön lisans bn ise yüksek lisans eğitim farkı gibi konulardaki uyumsuzluğu anlatiyor bişey diyemedim çünkü haklı bide çalışma saatlerinin duzensizligi tabii ikimizde yogun çalışıyoruz ve stresli oluyoruz. O ise gercekten sorun olmsayacaginda baya israrli arada kaldim diyebilirim .Biraz uzun oldu herkese tesekkurler.
Sürekli olarak tayin, maaş farkları , o ön lisans bn ise yüksek lisans eğitim farkı gibi konulardaki uyumsuzluğu anlatiyor bişey diyemedim çünkü haklı bide çalışma saatlerinin duzensizligi tabii ikimizde yogun çalışıyoruz ve stresli oluyoruz. O ise gercekten sorun olmsayacaginda baya israrli arada kaldim diyebilirim .Biraz uzun oldu herkese tesekkurler.