Meslek uyumsuzluğu

simmer down

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
105
25
32
Öncelikle herkese merhaba aslında anlatacağım konu bir dert olmasa bile kafa karışıklığı diyedilir. Bn dış hekimiyim sevgilim ise polis bunu ilk başta onemsemedim ancak son zamanda annemin bu durumdan haberi oldu karşı çıktı aramızda bir uyum olmayacagi tarzı konuları bahane olarak gösterdi .gerçi bn istersem çok sorun edeceklerini sanmam ama aile rızası alınması gerektiğine inanırım böyle islerde.
Sürekli olarak tayin, maaş farkları , o ön lisans bn ise yüksek lisans eğitim farkı gibi konulardaki uyumsuzluğu anlatiyor bişey diyemedim çünkü haklı bide çalışma saatlerinin duzensizligi tabii ikimizde yogun çalışıyoruz ve stresli oluyoruz. O ise gercekten sorun olmsayacaginda baya israrli arada kaldim diyebilirim .Biraz uzun oldu herkese tesekkurler.

Polislerde eskisi gibi ev hanimi takintisi kalmadi artik... gecen sene arkadasim psikolog bi kizla evlendi... sevgilin işsiz olsa ok derim ama sevgilin de 4 Yıllığa tamamlayabilir..
Ben bu işlerde inanmıyorum rütbe mevki makam önemli değil bence. .arada çok aşırı bi uçurum olsa mesela o ortaokul mezunu filan olsa neyse ama adamin işi gücü belli..
Haaa ayrıca polis bu arkadaşım geçen ay Üsteğmen bir bayanla evlendi...
Bunu da annene bir söyle istersen. .

valla ben size söyliyim, polis eşi olmak zor, gurbet derdi bi yandan, çalışma şartları bi yandan. onun haricinde maaşı azınsanmayacak kadar iyi. sınıf açısından sorun olmaz diye düşünüyorum.
seviyosanız devam edin bence :KK66:

Hala bu kafayla düşünen var mı ya?
İnsan olsun, sorumluluk sahibi olsun, karakterli olsun önemli olan bunlar.
Çalışıyor mu? Evine para getirebilir mi? Mesleki uyumsuzluk nedir.
Mesleğinizin uyduğu biriyle ne kadar mutlu olabilirsiniz muamma. Neden bu küçük görme durumu.
Hakkınızda hayırlısı.

Bence cok uyumlu degilsiniz meslek olarak...kafa yapisi diyorlar ama kafa yapisi da sectigimiz meslekle ilgilidir zaten...evlendikten sonra her sey cok daha onemli oluyor ve göze batiyor...ha tabi hayat sizindir bazi insanlar cok takmaz siz de oyleyseniz ailenizi ikna edin sadece.

Size annemin cevabını veriyim o zaman benim için uyumlu olanlar doktor dış hekimi avukat ve bazı muhendislikler:) şaka bi yana mesleğin evliliğe etkisine dair bi bilgim yok

şimdi söyle o zaman mühendislikte de okula bakması lazım çok fark var gerçi her bölüm için böyle büyük bi ilde okumakla küçük bi ilde okumak hem okul kalitesi hem sosyal aktiviteler açısından yani böyle bir ayrıma girince çıkılmıyor gibi : )

Bence cok uyumlu degilsiniz meslek olarak...kafa yapisi diyorlar ama kafa yapisi da sectigimiz meslekle ilgilidir zaten...evlendikten sonra her sey cok daha onemli oluyor ve göze batiyor...ha tabi hayat sizindir bazi insanlar cok takmaz siz de oyleyseniz ailenizi ikna edin sadece.
Oyle ikna demiyelim çünki istersem çok sorun çıkaracaklarını beklemiyorum ama tam olarsk sevgili hayatı olmayacak farklı bişey evlilik bundan beş yıl sonra pişman olmak istemiyorum

tek sorun meslek olayı olsa anladık fikir verelim de e sen sevginden de emin değilsin.meslek olayına gelene kadar bence bu sevgi olayını kendi içinde çözmen lazım

valla ben size söyliyim, polis eşi olmak zor, gurbet derdi bi yandan, çalışma şartları bi yandan. onun haricinde maaşı azınsanmayacak kadar iyi. sınıf açısından sorun olmaz diye düşünüyorum.
seviyosanız devam edin bence :KK66:[/QUOTE
Aslında maas durumu çalıştıklarını göre az aldıklarını düşünüyorum . Eminim zordur kesin çalışma saatleri yok tam bi plan yapıyorsun bişey çıkıyor şimdilik bu benim en çok rahatsız eden şey bide güvenli bir is olmamasi

X