• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meslek uyumu diye birşey var dimi?

kardeşiniz de siz de hiç aşık olmamışsınız bugüne kadar..
aşık olduğunuzda bu tür değerlendirmelerin önemsiz olduğunu göreceksiniz en azından kendiniz için .. anneniz yine söylenecektir..

Kardeşim aşık olmuştu ama adamın yaptıklarından onu ezmeye çalışmasından dolayı soğudu ve ayrıldı. Başlarda deli gibi Aşıktı

ben sizi anlıyorum.
anlatmak istediğim şu, bu özelliklerde birini bulmak kolay değil ki.
hem böyle olsun hem de mesleği şu olsun diyebilelim. Kaldı ki, bu özelliklerde birini bulduktan sonra mesleği vs. gibi durumlar insanın gözü görmez.

ben evliyim, bir de bu şekilde okusanız yazdıklarımı, amacım yardımcı olmak ket olmak değil ki.

Tabiki kolay değil ahlakı düzgün birini bulmak. Ama meslek açısından fark olursa sorun her türlü oluyor gibi

Kardeşim aşık olmuştu ama adamın yaptıklarından onu ezmeye çalışmasından dolayı soğudu ve ayrıldı. Başlarda deli gibi Aşıktı

her erkek ezik değildir ki.. bu şekilde acabalarla yaklaşarak karşısındaki insanı tanıma fırsatı bulamaz çünkü insan ister istemez hal ve hareketleriyle bunu karşı tarafa aksettirir.. yanlış izlenim yaratmasına sebep olur..

daha öncede yazdım.. kardeşiniz yaşadığı ilişki sırasında annenizin etkisinde kalmış olabilir.. sürekli aynı şeyleri söyleyen bir anne ister istemez etkilemiştir ve karşı tarafa olan davranışları buna göre şekillenmiş olabilir aldığı tepkilerde ona göre olmuştur..

annenizin mantığıyla ilişkilere yaklaştığınız sürece bu sıkıntıyı yaşarsınız.. acaba lar aklınızda dolandığı sürece yani.. kardeşiniz tanıştığı erkeği öncelikle tanımaya çalışmalı ilk eleme meslek vs yüzünden olmamalı onu demek istiyorum..

her erkek ezik değildir ki.. bu şekilde acabalarla yaklaşarak karşısındaki insanı tanıma fırsatı bulamaz çünkü insan ister istemez hal ve hareketleriyle bunu karşı tarafa aksettirir.. yanlış izlenim yaratmasına sebep olur..

daha öncede yazdım.. kardeşiniz yaşadığı ilişki sırasında annenizin etkisinde kalmış olabilir.. sürekli aynı şeyleri söyleyen bir anne ister istemez etkilemiştir ve karşı tarafa olan davranışları buna göre şekillenmiş olabilir aldığı tepkilerde ona göre olmuştur..

annenizin mantığıyla ilişkilere yaklaştığınız sürece bu sıkıntıyı yaşarsınız.. acaba lar aklınızda dolandığı sürece yani.. kardeşiniz tanıştığı erkeği öncelikle tanımaya çalışmalı ilk eleme meslek vs yüzünden olmamalı onu demek istiyorum..

Annen söylediklerinden etkilenmiş olabilir ama çocuğa aksettirmedi hiç. anneme karşı hep sevgilisini savundu. Ama olur olmadık şeyler yaptı. Ve sonra sevgilisi kendi itiraf etti kafama takıyorum diye.

Back
X