- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Çünkü kız kardeşim bi önceki ilişkisinde karıştırmamıştı ama sonuç hüsranla bitti annem haklı çıktığı için
Nasil yani kiz kardesinin meslekler uyusmadigi icin mi sonucu hüsran oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çünkü kız kardeşim bi önceki ilişkisinde karıştırmamıştı ama sonuç hüsranla bitti annem haklı çıktığı için
hos bir bakis acisi tabii
Onemli olan paylastiginiz seyden memnun olManiz elbette
Biz de esimle ayni meslekteyiz daha cok sey konusabiliyoruz,bir de farkli meslekten olsak birbirimizin yuzune mal gibi bakabilirdikbu da benim fikrim tabiiki
biz atanamamış öğretmenler ne yapsın .Ayyy bende ögretmenim alindim simdi ogretmeni mi begenmiyo anneniz kardesiniz kizmi erkek mi
Anlam veremedim sana!!! Uçak mühendisi öğretmenden zeki diye bisey yok:)
Yok tabiki. Ama ben çok önyargılıyım. O gözle bakamıyorum bile mesleğini öğrendikten sonra. Zararını görmedim önyargımın. Ama böyle keskin çizgiler çizmeye gerek yok tabi. Yine de konu sahibinin kardeşinin meslek uyumuna önem vermesinden yanayım. Erkek geliri daha düşükse kompleks yapabiliyor.
Bence Boğaziçi İşletme de güzel bir bölüm zaten öyle olmasa LYS puanları o kadar yüksek olmazdı.. Açıkçası ben aynı meslekten biriyle evlenmek istemedim. Allaha şükür öyle olmadı da. Kardeşiniz zamanla annenizi ikna eder. Ben bu tar konuları takmazdım ama çevrede Bayan Doktor öğretmen evliliği, bayan hakim öğretmen evliliğinde gördüklerim erkek kıskançsa problem olabiliyor, ki zaten doktor arkadaşım eşinden boşanma aşamasında şu anda. Hayırlısı olsun kardeşiniz ićin.Arkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız
biz atanamamış öğretmenler ne yapsın .
Evlilikte karakter uyumu , karşılıklı sevgi saygı önemli gerisi boş.
Bence Boğaziçi İşletme de güzel bir bölüm zaten öyle olmasa LYS puanları o kadar yüksek olmazdı.. Açıkçası ben aynı meslekten biriyle evlenmek istemedim. Allaha şükür öyle olmadı da. Kardeşiniz zamanla annenizi ikna eder. Ben bu tar konuları takmazdım ama çevrede Bayan Doktor öğretmen evliliği, bayan hakim öğretmen evliliğinde gördüklerim erkek kıskançsa problem olabiliyor, ki zaten doktor arkadaşım eşinden boşanma aşamasında şu anda. Hayırlısı olsun kardeşiniz ićin.
Sadece para kazanmak degil olay nasil anlatsam bakis acilari da farkli oluyor insanlarin. Bence asil uyum bilgi donanimi. Misal ben õlümsüzluk arastirmalarinda medüzlerde yeni bulunan maddeleri okurken, arastirirken esime soyledigimde ne, ha, hu diyor. Sacma seylerle ugrasiyorsun diyor. Hic zevkli degil yani paylasim yok bilgi konusunda. Bu yuzden alinan egitim insanin kisiliginde de belirli bir yon ciziyor genelde. Kendi ilgisizliklerini karsisindakini asagilama ile kapatiyorlar. Donanimli insansan karsindaki de oyle olunca tam mutluluga kavusabilirsin bence. Yoksa gerisi askla, sevgiyle, saygiyla idare edilen yarim yamalak bir mutluluk oluyor.Erkek arkadaşı çok kazanmasını problem edip kardeşimi ezmeye çalıştı. Aşağılık kompleksine girdi bi nevi
Olabilir. Bir hakim arkadaşımın eşi ögretmendi. Evlendikten sonra hukuk okudu, hakimlik sınavını kazandı şimdi o da hakim. Zamanla yıpratıyor anlaşılan.Erkek başta takmıyor gözüksede içten içe yiyip bitirı kendini ve biyerde patlıyo bence kesinlikle sorun oluyor
Yok tabiki. Ama ben çok önyargılıyım. O gözle bakamıyorum bile mesleğini öğrendikten sonra. Zararını görmedim önyargımın. Ama böyle keskin çizgiler çizmeye gerek yok tabi. Yine de konu sahibinin kardeşinin meslek uyumuna önem vermesinden yanayım. Erkek geliri daha düşükse kompleks yapabiliyor.
Kardeşim kız, erkek olsa sorun olmazdı galiba
Anneniz mi evlenecek???Arkadaşlar kardeşim diş hekimi. Annem illa aynı meslek olsun doktor olsun istiyo. Önceki sevgilisi öğretmendi diye demediğini bırakmazdı. Şimdi yeni biri görüşmek istiyo boğaziçi işletme mezunu özel bir şirkette çalışıyormuş. Bence gayet iyi değil mi bölümü? Annem yine doktor değil ve özelde çalışıyo diye şüpheli bakıyo.
aileler haklımı sizce bu konuda? Sorun olur mu bu durum? böyle durumla karşılaşanlar ne yaptınız