meslek ve maaşlarımızı paylaşalım mı?

OxyGeN

Canım kızım ❤08.07.17
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
1.328
1.430
35
Merhaba kızlar ben çalıştığım işte ve yerde uzun dönemde kendimi yıpratabilen alternatifleri değerlendirmeyen bir muhasebeciyim. iktisat aöf 4. sınıfım üni devam ediyor. bu sebeple ön muhasebe diyebiliriz. tecrübem 5 yıl kadar 1760 TL net maaş alıyorum ve merak ediyorum piyasa nasıl sizlerde durum ne ?

paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim canlar :*

kızlar kimse yazmamış dikkat çekmedi sanırım :KK54:

kızlar ben bu konuyu actım ama kimsenin dikkatini çekmedi o_O ben maaşımı az buluyorum :KK43: aöf bitiremedim için daha yüksek iş kriterlerine uymuyorum sanırım :KK14: sizlerden destek alabilirim, tecrübelerinizden yararlanabilirim diye açmıştım bu konuyu ama gören olmadı :110:

ben cevap atiyim bari.. yeni başladım muhasebeye 1300+ mesai + yol olarak

bende iktisat 4 yıllık mezunum. ama eşim beni rahat yaşattığı için kariyer adına pek bir girişimim olmadı.ama şimdi özellikle çocuktan sonra kariyer yapmak için adım atmaya başladım satış destek sorumlusu görevi altında 1500 net maaşla çalışıyorum

yönetici asistanı olarak çalışıyorum henüz 9 ay oldu 1200 alıyorum artı yol ve yemek
slm tam olarakl yaptığın işleri anlatabilirmisin hep merak ediyorum yönetici asistanı ne yapar ? normal bir ofis çalışanımıdır yada otel rezervasyon ,toplantı....vs işlerinimi ayarlar

Merhaba kızlar ben çalıştığım işte ve yerde uzun dönemde kendimi yıpratabilen alternatifleri değerlendirmeyen bir muhasebeciyim. iktisat aöf 4. sınıfım üni devam ediyor. bu sebeple ön muhasebe diyebiliriz. tecrübem 5 yıl kadar 1760 TL net maaş alıyorum ve merak ediyorum piyasa nasıl sizlerde durum ne ?

mimarım özel bir ofiste çalışıyorum 2.850 alıyorum + kendim evden dışarıya iş yapıyorum güzel bir gelirim oluyor çok şükür

Ogretmenim 2350 maas 600 civari da ek ders aliyorum ek ders tatilde olmuyo donem icinde de kesinti olabiliyo

slm tam olarakl yaptığın işleri anlatabilirmisin hep merak ediyorum yönetici asistanı ne yapar ? normal bir ofis çalışanımıdır yada otel rezervasyon ,toplantı....vs işlerinimi ayarlar

merhaba kusura bakma biraz geç oldu :)
oteller, toplantılar, yöneticinin görüşmeleri resmi yazışmalar genelde bu tarz işler oluyor

5 yıl için ön muhasebe gayet iyi bir maaş alıyorsunuz.

ben cevap atiyim bari.. yeni başladım muhasebeye 1300+ mesai + yol olarak

yeni başlayan için 1.300 tl ön muhasebe ise iyi bir başlangıç.

bende iktisat 4 yıllık mezunum. ama eşim beni rahat yaşattığı için kariyer adına pek bir girişimim olmadı.ama şimdi özellikle çocuktan sonra kariyer yapmak için adım atmaya başladım satış destek sorumlusu görevi altında 1500 net maaşla çalışıyorum

satış konusunda kendinizi geliştirirseniz bu alandaki maaşınız daha iyi olabilir.

yönetici asistanı olarak çalışıyorum henüz 9 ay oldu 1200 alıyorum artı yol ve yemek

yönetici asistanı olarak piyasa ortalamasında maaşınız.

mimarım özel bir ofiste çalışıyorum 2.850 alıyorum + kendim evden dışarıya iş yapıyorum güzel bir gelirim oluyor çok şükür

çok isterdim mimar olmak. :KK70: bizim mimar 3.300 tl ile maaşını beğenmeyere k ayrıldı. :KK70:

Ogretmenim 2350 maas 600 civari da ek ders aliyorum ek ders tatilde olmuyo donem icinde de kesinti olabiliyo

Yaz tatilinde maaşınız düşüyor mu merak ediyorum. bir arkadaşım matematik öğretmeni onun maaşı düşüyor.

tabiki hiç bir ücret emeğimizin karşılığını vermiyor ama yorumlarımı piyasaya göre yaptım.

ben özel bir şirkette muhasebe şefiyim. terfi olalı 1 sene oluyor. çocuk doğduktan sonra erken çıkıp, geç geldiğimden dolayı zammı istediğim miktar yapmadılar.
konuştum şuan beklemedeyim.

bence sizin maaşınız da ön muhasebe işi için oldukça iyiymiş.:nazar:

Sınıf öğretmeniyim 2200 Maaş alıyorum 550 -600 civarı ek ders ücreti alıyorum tatillerde ekders ödenmiyor

X