Meslekmi ? Çekip gitmekmi

Zaten kendi diyor kazan maaş kartın brnde olsun diye birde borcu var onun için istiyor güya borçlarını kapatırmış.

Atanırsanız inşallah maaşınız en az 50 60 bin olacak. Öğretmen maaşı daha fazla ve kalacak yer, lojman şansınız olur. Asgari ücret 30 bin. Zaten çalışsanız çalışma saatleriniz, izinleriniz öyle ağır olmayacak.

Siz atansanız kocanız ve kocanızın ailesi göbek atarlar.

Atanırsanız inşallah maaşınız en az 50 60 bin olacak. Öğretmen maaşı daha fazla ve kalacak yer, lojman şansınız olur. Asgari ücret 30 bin. Zaten çalışsanız çalışma saatleriniz, izinleriniz öyle ağır olmayacak.

Siz atansanız kocanız ve kocanızın ailesi göbek atarlar.
Atanınca bana bu hayatı zindan etmiş bir insanı yanımda bulundurmam .
Zaten bu yola girmeme sebep olan kişi kendisi yoksa ben de iaterdim normal bir evliliğim olsun çocuklarıma annelik yapayım tek derdim ev işi vs olsun ama olmayınca olmuyor malesef bu zorlu zamanlarımda anlayış , destek , göstermeyen aksine köstek olan insanlar düzlüğe çıktığımda da gözyaşı ve emeğimle geleceğim konuma da göz dikmesinler

Böyle bir şey okumuştum bu platformda. Baya eski yazılmış o yüzden alıntılayamadım. ders çalışırken güçsüz hissettiğimde açıp açıp okumak için ss almıştım belki size de ilham olur. Bu kişi gibi yapın asla yedirmeyin paranızı

Eklentiler

• IMG_9014.webp
    IMG_9014.webp
    80,7 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_9015.webp
    IMG_9015.webp
    83,9 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_9016.webp
    IMG_9016.webp
    73,9 KB · Görüntüleme: 96
Ben sizi tebrik etmek istiyorum ya her şeyden önce. Şu şartlarda yaşayıp azminizi kaybetmemeniz hayatınızı kurtarmaya çalışmanız takdire şayan. Allahtan da okumanıza, çalışmanıza bari karışmıyor çünkü bu tipler kadın güçsüz kalsın da gidemesin ister genelde. Kurtulacağınıza inandım ben, çocuklarınız da asla onları ihmal ettiğinizi falan değil onları kurtardığınızı düşünecekler büyüdüklerinde eminim. Kalbinizi ferah tutun sınavınıza çalışın. Allah çalışıp çabalayana mutlaka yardım eder.
Yolunuz hep aydınlık olsun bundan sonrasında.

Atanınca bana bu hayatı zindan etmiş bir insanı yanımda bulundurmam .
Zaten bu yola girmeme sebep olan kişi kendisi yoksa ben de iaterdim normal bir evliliğim olsun çocuklarıma annelik yapayım tek derdim ev işi vs olsun ama olmayınca olmuyor malesef bu zorlu zamanlarımda anlayış , destek , göstermeyen aksine köstek olan insanlar düzlüğe çıktığımda da gözyaşı ve emeğimle geleceğim konuma da göz dikmesinler
Bu senede girin sınava olmazsa seneye denerseniz ama bence diyanetten atanmaya bakın derim öncelikle öğretmenlikte ags var 1.5 yıla yakın eğitim göreceksiniz bu süreçte evet maas alacasınız ama yüksek olmaz siz çocuklarınızıda götürmek istiyorsunuz ki eğitim her şehirde yok alacağınız ücret ile gecinemezsiniz ev kirası cocukların bakımı yemesi içmesi faturası kim karşılayacak eşiniz karışmıyormuş o yüzden ilk önceliğiniz diyanet olsun derim.

Ben küçüklükten beri çok büyük acılar çekerek büyüyen biriyim öz anne vefat ettiği için babam üvey annemle evlendi ve 4 yaşından 16 17 yaşına kadar sistematik işkenceye maruz kaldım detaya çok girmek istemiyorum sadece şuan o kadının yaptıkları bacaklarımda kalıcı darp izleri ve yüzümde dikiş izi , göz bozukluğu en ufağı bunlar diyebilirim ...
okumama izin vermediler liseyi bile zar zor bitirdim akabinde evlendim evlenme mevzusu da karışık sırf o kadının dayanılmaz şiddetinden ve aşağılamalarından kaçmak gibi bişeydi benimkisi ...
Tabi koca da ayrı dert çıktı aldatma , aşağılama herşey vardı yine detaya girmeyecem babam asla arkamda durmadı boşanma bizde yok bir kadın anca ölürse o evlilik biter evet bu bizim kültürümüzde kadınlara dayatılan en ufak şeylerden biri kaç defa denedim olmadı hep engellediler 2 çocuk oldu tabi nerden baksam işim yok arkamda ailem yok destek vermek yerine boşanırsan şöyle böyle olur diye resmen tehdit ettiler vs
tek çare önce Allah sonra benim dedim ve yksye girip uzaktan iatwdiğim bir bölümü kazandım önlisansı dereceyle bitirip dgs ile lisansa tamamladım ve şuan mezunum bitti o ağlamalar o sabretmeler hep az kaldı okulu bitir atan sonra git yoksa çocuklarla yapamazsın dedim hep kendime çünkü bu kadar katlandım en azından yaşadığım onca acıya değsin istedim millet gezerken ben çalıştım millet uyurken film izlerken ben ağlaya ağlaya çalıştım sadece çok zor bir bölümdü çocuklarım küçüktü koca hep kavga edip aşşağılıyordu en büyük sebebi ise ailemin arkamda olmadığını biliyordu annesizliğimle bile vuruyordu beni gelelim asıl konuya artık sona geldiğimizi biliyor kpss 2 ay var ben yeni mezun oldum yetiştirwbilirmiyim bilmiyorum çocuklarımı çok ihmal ettim bir yanım bu yıl yetişmez çocuklarına odaklan diyor ama kızlar benim kocam olacak insan beni bir bela olarak görüyor tek faydan çocuklarıma bakmak diyor eve geliyorya yediğime içtiğime laf ediyor resmwn sığıntı muamelesi yapıyor ...
atanmak istiyorsam tabiri caizse yüzsüz olmak zorundayım kulak tıkamak zorundayım herşeye ama bende çok yoruldum sadece 2 yıldı 30 üstü kilo aldım 2 günde bir mutlaka ağlama krizlerine giriyorum görmediğim anne sevgisi 26 yaşına dahi gelmiş olsam beni mahfediyor o sevgiyi o şefkati arıyorum ama yok babam vermiyor çünkü soğuk biri koca ise ayrı bir dert ben ise ruhen piskolojikmen bu adama dayanacam diye çok şey kaybettim kendimden ...
aYrıyeten diyete giriyorum yok olmuyor üstüne kilo aldım diye kendime bakamıyorum bile diyer miyet faydasız çünkü doyuyorum aslında ama yine de yemek istiyorum biraz karışık oldu biliyorum .
Tabi ki sinava girin
Siz başarırsınız
O azmi gördüm sanki
Atanınca o kocayı boşamayı da ihmal etmeyin
Maddi manevi tazminatta talep edin tabi

Size helal olsun yazmaya geldim.
Her şeye rağmen pes etmeyin sınava girip öyle veya böyle okulu bitirmişsiniz.
Siz bu azimle er ya da geç atanırsınız.
Kendinizden umudu kesmeyin. Daha 26 yaşında Gencecik kadınsınız.
Önünüzde yıllar var.
Çalışmaya devam edin. Çocukları belki şimdi ihmal ediyorsunuz ama ilerde onlara güzel bir gelecek sunacaksınız bunu unutmayın.
Eşiniz denen pislik insanı da hiç insan yerine bile koymayın he he deyin geçin.
Bolca parasını alıp köşeye atmaya bakın.
Gerçekten içinizde öldürün bu insan müsveddesini size zarar veremesin artık yaptıkları.
Hedefinize odaklanın sadece.

Bu senede girin sınava olmazsa seneye denerseniz ama bence diyanetten atanmaya bakın derim öncelikle öğretmenlikte ags var 1.5 yıla yakın eğitim göreceksiniz bu süreçte evet maas alacasınız ama yüksek olmaz siz çocuklarınızıda götürmek istiyorsunuz ki eğitim her şehirde yok alacağınız ücret ile gecinemezsiniz ev kirası cocukların bakımı yemesi içmesi faturası kim karşılayacak eşiniz karışmıyormuş o yüzden ilk önceliğiniz diyanet olsun derim.
Malesef diyanette de var akademi ve oda 8 aya yakın ags de en azından maaş veriliyor az da olsa diyanette ise sadexe,yol parası için çok cüzzi bir müktar

Böyle bir şey okumuştum bu platformda. Baya eski yazılmış o yüzden alıntılayamadım. ders çalışırken güçsüz hissettiğimde açıp açıp okumak için ss almıştım belki size de ilham olur. Bu kişi gibi yapın asla yedirmeyin paranızı
İNşallah teşekkür ederim sadece bu süreç bwni çok yıprattı umarım bu kadar güçlü durabilirim

Ben sizi tebrik etmek istiyorum ya her şeyden önce. Şu şartlarda yaşayıp azminizi kaybetmemeniz hayatınızı kurtarmaya çalışmanız takdire şayan. Allahtan da okumanıza, çalışmanıza bari karışmıyor çünkü bu tipler kadın güçsüz kalsın da gidemesin ister genelde. Kurtulacağınıza inandım ben, çocuklarınız da asla onları ihmal ettiğinizi falan değil onları kurtardığınızı düşünecekler büyüdüklerinde eminim. Kalbinizi ferah tutun sınavınıza çalışın. Allah çalışıp çabalayana mutlaka yardım eder.
Yolunuz hep aydınlık olsun bundan sonrasında.
Onun için zaten çocuk istedi elim kolum bağlansın diye . Çalışmaya da maaş kartının onda kalacağı ile ilgili hayaller kurduğu için izin veriyor tabi birde borçları var sen çalışırsan öderiz diyor .
Teşekkür ederim bu süreç çok zordu evet atlattım yolun sonuna geldim sayılır ama bem den çok şey götürdü neşemi ruh halimi piskolojimi en önemlisi de sağlımı mahfetti umarım sonu güzel biter de çektiğim acılara değer

Back
X