Mesnevi'den cevaplar

xx_9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
1.363
1.504
123
İstanbul
Mesnevi'den alıntılanan kısımlardan oluşan bir kitap var, her sayfasında Mesnevi'den bir bölüm var, bir öğüt, bir öneri, bir yorum vs.
Eğer kafanızda bir soru varsa, kitabı kalbinize yakın bir yerde, ellerinizin arasında tutuyorsunuz, soruyu kafanızdan geçirerek derin nefes alıyorsunuz, nefes verirken kitaptan bir sayfa açıyorsunuz, kafanızdaki soruya dair bir yanıt çıkıyor.
Kitapla bağımı güçlendirmeye çalışıyorum, isteyen birkaç kişinin sorusunu cevaplayabilirim bu şekilde.

ben sorayımmı?

bende evlılıgım nasıl olacak dıye sormak ıstıyorum:)
iki sayfa açmak geldi içimden. ilkinde "savaşa girişme", ikincisinde "canla başla çalış" çıktı. yani eğer kafanda olmasını istediğin bir evlilik varsa belirli bir kişiyle, bunun için mücadele et ama bunu yaparken o kişiyle savaşma.

ben de sorayım mı :)

Hayatim zorluk cekerek mi yoksa ferah mi gecicekkkii??bunu merak ettim bende..

Erkek arkadasımla aramız eskisi gibi olacak mı, düzelecek mi diye sormak istiyorum ben de bakalım ne çıkacak...

Evlenecek miyim?

Benim de 2 sorum var...Birincisi unutamadığım eski sevgilim, biri de şu an hayatımda olan kişi...İkisi için de sayfa açar mısın? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…