ben sorayımmı?Mesnevi'den alıntılanan kısımlardan oluşan bir kitap var, her sayfasında Mesnevi'den bir bölüm var, bir öğüt, bir öneri, bir yorum vs.
Eğer kafanızda bir soru varsa, kitabı kalbinize yakın bir yerde, ellerinizin arasında tutuyorsunuz, soruyu kafanızdan geçirerek derin nefes alıyorsunuz, nefes verirken kitaptan bir sayfa açıyorsunuz, kafanızdaki soruya dair bir yanıt çıkıyor.
Kitapla bağımı güçlendirmeye çalışıyorum, isteyen birkaç kişinin sorusunu cevaplayabilirim bu şekilde.
sor=Dben sorayımmı?
hangı bılgıler lazım canım?
hangı bılgıler lazım canım?
Ben de sormak istiyorum. :)
Özelden yazdım.soruyu soracaksınız sadece. sorabilirsn tabi sen de.
bende evlılıgım nasıl olacak dıye sormak ıstıyorum:)soruyu soracaksınız sadece. sorabilirsn tabi sen de.
iki sayfa açmak geldi içimden. ilkinde "savaşa girişme", ikincisinde "canla başla çalış" çıktı. yani eğer kafanda olmasını istediğin bir evlilik varsa belirli bir kişiyle, bunun için mücadele et ama bunu yaparken o kişiyle savaşma.bende evlılıgım nasıl olacak dıye sormak ıstıyorum:)
Mesnevi'den alıntılanan kısımlardan oluşan bir kitap var, her sayfasında Mesnevi'den bir bölüm var, bir öğüt, bir öneri, bir yorum vs.
Eğer kafanızda bir soru varsa, kitabı kalbinize yakın bir yerde, ellerinizin arasında tutuyorsunuz, soruyu kafanızdan geçirerek derin nefes alıyorsunuz, nefes verirken kitaptan bir sayfa açıyorsunuz, kafanızdaki soruya dair bir yanıt çıkıyor.
Kitapla bağımı güçlendirmeye çalışıyorum, isteyen birkaç kişinin sorusunu cevaplayabilirim bu şekilde.
Mesnevi'den alıntılanan kısımlardan oluşan bir kitap var, her sayfasında Mesnevi'den bir bölüm var, bir öğüt, bir öneri, bir yorum vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?