İŞİN SIRRI
Antakya biberiyle 12 kilo verdim
Antakya’ya gitmiştim. Devasa bir masada oturuyorduk. Ben beyaz
peynir ve domates, karşımdakiler tıka basa yiyordu. Ve hepsi benden çok daha zayıftı. “Kilonuzu nasıl koruyorsunuz?” dedim. “Ete limon sıkıyoruz, Antakya biberi yiyoruz” dediler. Yeşil ve sulu bir biber. Acıyı çok severim ama ısırdığım anda acıdan ölüyordum. Dilin damağın resmen şişiyor. İlk üç gün büyük acılar çektim. Ama sonra alıştım, 12 kilo daha verdim. Bu biber, spor yapıyormuş gibi metabolizmayı hareketlendiriyor.
Alıntıdır.
Arkadaşlar bu konu hakkında bılgısı olan lütfen acıl yoru yapsın.Acıyı seven bırı olaraktan deneyebılrıım dıe düşünüyorum.Daha çok hataylı arkadaşlar konuya vakıftır.Lütfen yardımcı olun
nasıl ya acı biber yiyerek mi 40 kilo vermiş anlamadım :44:
pekı antepta yasayanalr arasında hıc sısman ınsan yokmu dıye dusundum ılk once okuyunca hayır elbettekı varr dedım sonra kendıme gıttım cunku antepe.. evet acı metabolızmayı hızlandırıyor ama yanında hıcbısey yapmadan bırtek bıber yersen bır faydasının olacagını sanmıyorum canım
arkadaşlar aranızda ...... kullanan var mı faydasını gördümü merak ettim ben sipariş verdim de bakalım zayıflatacak mı spor da yapıyorum tabi
Selam kızlar markamedten antakya biber hapı aldım dün başladım bugün 2. günüm gelişmeleri yazıcm size...
arkadaslar merhaba
hapı bilmiyorum da, benim kızkardeşim çalıştığı iş yerinden bir arkadası antakya biberini (hap değil tozmus ) işyerindeki bir arkadasından görüp
kendisinden biraz aldıgını ve o gün 2 kasık yedigini söylemiş
ertesi gün 600 gr eksilmiş kilosu
kardeşim geldi bana anlattı abla böyle böyle diye
hapmıymıs dedim, hayır tozmus dedi
ama tabi henüz bilmiyorum yani direk biberin tozu mu yoksa karısık baska bir toz mu, bunu ogrenmemiz lazım
yalnız cok acıymıs, kızcagızın poposunu çok ağrıyormus
tabi bagırsaklar incecik mukoza ya, demek acıtarak çıkıyor o acı biberler
bugun sordurucam, hatta kız ıstersen sana biraz vereyim demis bizim aklı evvel zayıf oldugu için ben istemem demiş
hemen getir ben kullanayım dedim
inşallah biberden baska birşey değildir karısım tozsa yemem
bir de ben amerikada bir biber görmüştüm diyetlerde limonataya konup iciliyordu
cayenne biberi diye.. türkiyede bulunmuyor diye biliyorum
o biberden mi temin etsem bırkac kg fazlam var yaz da geldi canım sıkılıyor
Selam kızlar markamedten antakya biber hapı aldım dün başladım bugün 2. günüm gelişmeleri yazıcm size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?