Metabolizmam Yavasladi Bu Kilolar Nasil Gidecek N'olur Yardim:(

Askininbirtanesi

<3 31.03.2013 <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
926
3
46
- Yurtdışı
kizlar bana dediniz dinlemedim ah basim ah siz meyersem hakliymissiniz kusura bakmayin nolur.. basa gelince insan anliyor iste böyle.. suan gercekten durmus durumdayim , cirpiniyorum az yiyorum yagsiz az kalorili yiyorum ama yok yok yok olmuyor!

su ********** midir nedir o haplari arastirdim sipar verecektim ama o haplari kullanirken birde cok spor yapilmasi gerektigini söylüyorlar..

evde yaptigim sporla birseye ulasamicam sanirim, spor salonuna mail atim ücretleri falan sordum.. sizce spor salonu cözümmüdür?

yani ne bileyim ücretler cok yüksek olursa sanirim o haplari alip hergün kosuya cikmak zorunda kalacam, sizce kosuyla göbek, bacak, basen erirmi?? offfff bi gitmedi su lanet olasica kilolar

84 den 78 e kadar düstüm, hedefim 70 falandi...

kizlar noooooolur yardim edin lütfeeeeen, dügünüme daha 1 sene var ama ben bu zayif halimi geri almaya basladim ve asik oldum simdiki halime, dahada zayiflamak istiyorum
ve öyle kalmak (((
 
Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalarr. önce bir sakin olll :) bence sen başaralabilirsin sen de o potansiyel var bunu hissedebiliyorum . önce bir dur düşün ben bunu istiyor muyum istiyorum o halde kendini en az yorcak ama etkili olacak sporu seç ben pilates öneriyorum. geçen yıl b-fite gittim 6 ay boyunca ama güya gittim o kadar az gittim paralar uçtu. sebebi eve uzak olması vakit zor ayarlamak... önce evine yakın bir spor salonu seç. istediğinde çıkıp gitmelisin bencee. cla yı bende çok araştırdım ve bende almaya karar verdim sen hangi marka düşünüyorsun ? ben amway alıcam.. 2. bir isim vermişsin o ne peki..? bilgilendirirsen sevinirim.
 

tskler yorum icin canim.. evet cok istiyorum ama spor salonu fiyatlari yüksek ise malesef gidemicem.., kosuya cikiyim diyorum ama buda basen göbek, bacak eritirmi sence??

**** al bence canim.. ben bundan almaya düsünüyorum , *** bir kac kisi denemis masum olmadigini demis ve sadece popoyu erittigini demisler yani göbege etki göstermemis..
 
Son düzenleyen: Moderatör:

rica ederim canım ne demek... gereksiz bir pahalılığı var malesef evet ama internette ebru şallının ve bir çok insanın pilates videoları var inanki pilates çok rahat sıkılaştırıyor yanında tabi yürüyüşte yapabilirsin.. bana da herkes *** öneriyor ama kafam karıştı şimdi... :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten önce bi sakin ol :) acayip panik yapmış durumdasın. fazla kilon yok zaten. 1 senede var ya fıstık gibi olursun. eş adayın bile tanıyamaz seni :)

öncelikle hap içme olayına hiç girme. o zayıflama haplarının çok küçük de olsa kilo aldırma ihtimali bulunuyo. başına böyle bişey gelirse daha çok depresyona girersin.

anladığım kadarıyla spor yapmıyosun. hemen spor yapmaya başla. 2 ay içinde farkı hissetmeye başlıycaksın. günde 1 saat spor yapıp ter atarsan ve yediklerine de dikkat edersen kilo veremezsin diye bişey yok. ama işin kopma noktası sporda! vaktin varsa bıkmadan usanmadan her gün 1 saat spor yapacaksın.
 
***, carnitine gibi fatburn ürünlerin hemen hemen hiçbir faydası yok. Tamamen para israfı. Diyet yapıyor bile olsanız %5 etkisi olacaktır maximum. Kalçayı göbegi eritmesi falan zaten şehir efsanesi. O olaylar tamamen genetik. Bölgesel kilo verme diye birşey yok! Yok kafaya taktım para harcamazsam ciddiye almıyorum bu işi diyorsanız size şu ürünü önerebilirim ; *************** gibi falan degil bu çok daha özel bir formülü var. ****** ürünler içinde en iyisi kullanabileceginiz. Ama dediğim gibi mucize falan beklemeyin etkileri çok düşük. Bunlar genellikle belli bir kiloya kadar düşüp artık kilo vermek zorlastiginda kullanılan destek ürünler.

Hergün koşma imkanın varsa nasıl calisabilecegin hakkında yardımcı olabilirim eğerki bir spor salonuna gidemeyeceksen. Ama en saglıklısı salona yazılman tabiki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

cok tskler, spor yapiyorum ama az yapiyorum, yani fazla terlemiyorum:) daha fazla spor yapmaya baslicam, tskler


o haplardan vaz gectim zaten canim, zamanim var daha insallah dogal yollardan aticam bu kilolari :) spor salonundan cevap gelir gelmez sana yazacam, yazilmassam spor salona ozaman bana yardimci olursun insallah :) kosu ile ilgili.. :) yorumun icin tsklerr
 
Son düzenleyen: Moderatör:
metabolizmanız yavaşsa bunun için ilaç kullanmanız gerekebilir, doktora gittiniz mi?
 

İlk önce sakin olmanı tavsiye ederek HCG (damla)diyetime bir göz atmanı tavsiye ediyorum,bu konuda ki her türlü bilgiyi mailimden verebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
zayıflatıcı haplar damlalar hepsi geçiçi canım kulalndım bılıyorum cunku anlık metobolızman hızlanıcak bırakınca aynısın yıne...sana tavsıyem her sabah mıden saglamsa bır tatlı kasıgı elma sırkesı ıle kekık suyunu cay bardagı suya karıstır ıc her gun mutlaka bır elma sakın sınemakı kullanma bol bol yesıl cay ıc...eger mıden saglam degıllse o zaman her sabah bır su bardagına bır tatlı kasıgı bal yarım lımon ve sıcak su ekle hergun ıc en kısa surede duzeldıgını fark edıceksın kımyasala bas vurma kesınlıkle ...
 

cok tskler canim deniyecem, suan yine hizlandi cok sükür 77 kg ya düstüm 84 kilodan:)) spora devam kosuyada cikiyorum, bu hafta gerci biraz bosladim, mekik cekiyorum bacak hareketleri yapiyorum ama firinda patatez balik falan yedim azda olsa..:) haftaya full devam :)
 


tatlım bak google a callanetics yaz mekıgı falan bırak 1 hafta su dedıgım sporu yap platesın atası derler bunun ıcın googleda gorsellere bak kararı sen ver ')
 

canım sakın hap krem vs. gibi şeyler deneme ne kadar zararlı olduğunu artık çocuklar biliyor.. sana tavsiyem yiyebildiğin kadar yemeklerle birlikte acı biber ye hızlandırdırır metebolizmayı artı olarakta bimde grenwood form çay var her akşam yatmadan bir tane bir fincan ondan iç üzerine bişey yeme oda bağırsakları çalıştırır bunlar yeterli düzenli 1-2 yıl kullanırsan bıraktığında istesende kilo alamazsın bünye alışmış oluyor artık yeme içme hızına kendimden biliyorum istediğin gibi yeme içmeye devam ediyorsun en keyifli yanıda bu:))
 
Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım bak google a callanetics yaz mekıgı falan bırak 1 hafta su dedıgım sporu yap platesın atası derler bunun ıcın googleda gorsellere bak kararı sen ver ')

mutlaka bakicam canim tsklr :))

cayi deniyemiyecem malesef yurtdisindayim ama aci biberi mutlaka denicem canim:) cok tskler insallah bendede ise yarar :))
 
canım yuruyus neden yapmayı dusunmuyosun gunde 1saat yuruyus yap hızlı tempoda evdede ınternetten kendıne uygun evde yapılacak hareketler bul dısarda yuru evde o hareketlerı yap tas gıbı olursun yuruyus cok guzel kg verdırıyor kg vermek ıcın buyuk kas guruplarını calıstırmak gerek besı bıyerde cayı onerırım gunde 3kere o cayın ıcındekı bıtkıler yag yakmaya yardımcı gunde 1tane yada 2yesıl eksı elma ye dıyette metobolızmayı hızlandırıcı etkısı var spordan once ve sırasında yenılırse enerjı verıyor meyve ye metobolızmam yavasladı dıyorsun meyve yıyormusun meyve yemezsen hızlanmaz 2 ogun yıyorum dıyorsun olmaz ole 2kere yersen beyın o kıtlık var dur depo yapayım der vermek yerıne alırsında gunde 2ogunolmaznebılım ara ara atstır bır meyve olur bıraz yogurt olur kı bunları ıhmal etme dıyette yumurtanı yogurdunu sutunu ye bunlar dıyette cok yardımcı kastan kaybetmenı onler ıstersen yuruyusten sonra parklardakı cımlastık aletlerınde calıs bıraz hem parada vermemıs olursun bende ara ara sahılde yuruyus yapıp parktakı aletlele spor yapıyorum temız havada spor yapmak gıbısı varmı
 

tskler canim bu önerini dikkate alacagim:) cok sükür zayiflamaya basladim yine :) 77.9 yum suan 84 ten indim:) devami gelir insallah yorum icin tsklr
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…