METAFOR1298C heterozigot ve PAI-I 4G

Gece mavisi13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
180
72
38
MTHFR1298C heterozigot ve PAI-I 4G heterozigot nedeniyle bebeğinin kalbi duran var mı arkadaşlar hatta böyle olup da sağlıkla yavrusunu kucağına alan anneler nolur bişeyler yazın içimdeki yangın dinmiyo biraz umuda ihtiyacım var..Neler yapmalıyız bundan sonraki süreçte?ne kadar korundunuz?olduysa hamilelik süreciniz nasıl geçti?neler yaptınız?şimdiden cevap veren herkesten Allah razı olsun..

Son düzenleme:
Sanırım sadece bunlar olan yok herkesin farklı bi şekilde ama anladığım kadarıyla sonuç hep pıhtılaşma..bende yeni bilgi sahibi olmaya çalışıyorum içimdeki acı dinmiyo bi türlü herşey Allahtan diyorum isyan etmiyorum ama bu pıhtı denen şey nasıl oluyo da bebeğimi kaybetmeme sebep oldu diye düşünmeden de duramıyorum..

Canim Allah sabirlar versin. Kesin neden pihtilasma olmysbilir belki bebekte genetik bi bozukluk vardir aborta kromozom analizi yapildimi bilmiyorum. Ama pihtilasma su sekilde neden oluyo ki o da senin ve bebeknarasindaki kordon pihti nedeniyle tikaniyo ve fetus beslenemedigi icin gelisim geriligi ve dusukle sonuclaniyo sonucta herseyi senden aliyo besin oksijen vs. bildigim kadariyla. 3-6 AY arasi korunma oneriyolar genelde. Bu surecte buyuk ihtimal kan sulandririci ve folik asit basliycaksin sonrada saglikla bebisini kucagina alicaksin insallah

İnşallah canım çok teşekkürler cevabın için peki aborta kromozom analizi nedir benim mi yaptırmam gerekiyor?bebeğin eşini patalojiye göndermiştik normal çıktı sonuç zaten gelişimi geri değildi herşey yolunda giderken aniden kalbi durdu doğduğunda da görünüşte bi problem yok dedi doktor bi de ayrıntılı ultrasonlarda da normal gidiyordu herşey o yüzden bebeği değil de eşini yolladık o da ii çıktı..bana genetik test uygulandı sadece eşim yaptırmadı..acaba benimki şu durumda pıhtılaşma mı bi doktor iğneye gerek yok dedi diğeri var dedi kafam karıştı..

Bebege genetik test yapilmasiydi kastim sonuc normalse bi suru baska faktorde olabilir ama ana neden pihtilasma gibi. Bi iki biyokimyasal test var yapilmasi gereken once homosistein seviyesine bakilmasi lazim sende. Ama buyuk olasilikla en dusuk ihtimal aspirin ve folik asit ikilisini gebe kalmadan once ve gebeligin sonuclanana kadar kullanman gerkecek. Iyi bir genetik uzmanina danismani oneriririm kadin dogumcularin cok az kismi tam bilgili bu konuda

Bugün doktora gittim yine o da pıhtlaşma var dedi coasprin ve folik asit içiyorum şimdi hamile kalırsam da inşallah iğne başlayacakmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…