Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar kavanoz ihtiyacınız varsa bunları gördüm ve beğendim tavsiye ederim.
Cam gövdeli gördüğünüz beyaz olan herşey plastik, paslanma derdi yok
3 lü set 30,00 TL
MUDO da var. Yarına kadar, yarın dahil internetten verdiğiniz tüm siparişler kargo ücreti 1,00 TL.
Hmmm değişikmiş cnm güzel beğendimm. Ben ikeadan aldım ekte paylaştığım küçük kavanozları onlarında içi plastik pas olcanı sanmıyorum bakalım inş. memnun kalırım.
Hmmm değişikmiş cnm güzel beğendimm. Ben ikeadan aldım ekte paylaştığım küçük kavanozları onlarında içi plastik pas olcanı sanmıyorum bakalım inş. memnun kalırım.
jumbonun metal ürünleri kesinlikle paslanma yapmıyo kuzenimde var ve inanılmaz hoş duruyo ben onlardan almayı düşünüyorum henüz fiyatlarına bakmadım ama hiç bi fikrimde yok
jumbonun metal ürünleri kesinlikle paslanma yapmıyo kuzenimde var ve inanılmaz hoş duruyo ben onlardan almayı düşünüyorum henüz fiyatlarına bakmadım ama hiç bi fikrimde yok
bugün baktım bi kavanoz 100 tl değermi bilmiyorum ama çok uzuzn yıllar dayanıyolar paslanmıyo lekede olmuyo bildiğim kadarıyla zaten kaliteliler bayağı belli oluyo ama hala heray bi parça alırım
bugün baktım bi kavanoz 100 tl değermi bilmiyorum ama çok uzuzn yıllar dayanıyolar paslanmıyo lekede olmuyo bildiğim kadarıyla zaten kaliteliler bayağı belli oluyo ama hala heray bi parça alırım
Jumbo kesinlikle çok kaliteli bir marka fakat neden cam kavanozda Paşabahçeyi düşünmüyorsun? Farklı modelleri var kesinlikle gıdayla hiçbir etkileşmeye girmiyor cam, sağlıklı ve fiyat olarak da uygun. Jumbodan bütçe ayırabiliyorsan çkb takımı, tencere seti vb parçaları al derim.