• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Mete mi Kaan mı? Doğuma üç hafta kala isim kararsızlıgı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim?

• Kaan

OY: 9 45,0%
  • Mete

OY: 11 55,0%

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .

Bilmece811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
466
1.059
63
Kızlar doğumuma çok az kaldi; Kapı süsü, çikolata siparis vermem lazım ama isim seçemiyorum. Iki isim arasında kaldık. Karar benim ama kararsızım. Anketime katılıp yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Bence Mete. Kaan tüm hükümdarlara deniyor ama Mete sadece birine özel. Hem Mete Han'ın çok güçlü olduğu, boğaları döverek öldürdüğü söylenir. Çok güçlü bir hükümdarın ismi olduğu için çok güçlü bir isim. Ben de Türkçe isimlere bayılıyorum, Türkçe olmayan isimlere alerjim var resmen. Oğlumun adını da öz be öz Türkçe koydum, çok içime sindi. Ömürlü olsun bebişiniz.

Mete diyorum bende eger secenekleri ikiye indirdiyseniz baska isimlerle kafanizi karistirmayin mete guzel Kaan ğ ilemi a ilemi yaziliyor du ikilemi yasaniyor ikisiyle de yaziliyor bunu bilende oluyor bilmeyende

Mete Kaan isimli bir arkadaşım vardı okulda aklıma o geldi direkt bence iki isimde güzel ve birlikte koyabilirsiniz. Ama tek isim olsun derseniz Kaan ismi daha güzel diye düşünüyorum, bir de seçtiğiniz ismin soyisminizle uyumuna bakın bence o da önemli hangisiyle daha uyumlu olur?

Bence de Mete. İkisi denk karizmada isimler fakat ömür boyu Kağan mı Kaan mı derdiyle uğraşmak istemezdim, yazımı okunuşu net isimler tercihim.

Back
X