Meteorolojiden kritik uyarı! Bir hafta sürecek

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Bir hafta yağış var

Türkiye yeni bir yağışlı hava dalgasının etkisi altına giriyor...

bir-hafta-yagis-var-5703589.Jpeg

Yerel gök gürültülü sağanaklar, iç bölgelerde bir hafta boyunca devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye, bugün Doğu Akdenizüzerinden gelen sistemin etkisine girecek. Gelecek hafta ortasına kadar sağanak ve gök gürültülü sağanaklara sebep olacak bu sistem dolasıyla özellikle İç Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin iç kesimlerinde öğleden sonraları yağış görülecek.

Bugün yurdun güney ve iç bölgelerindeki yağışların öğleden sonra Konya, karaman, Aksaray veSivas çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Mevsim şartlarına uygun olan yağışlar, yarın ve perşembe günü İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak,Kütahya, Denizli), İç Anadolu'nun kuzeybatısı (Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı) ve BatıKaradeniz'in iç kesimlerinde (Bolu, Karabük, Kastamonu) kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

Kuvvetli sağanakların meydana getirebileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı riski ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
http://www.milliyet.com.tr/bir-hafta-yagis-var-gundem-2068338/

öf yine evlerin içi kararacakmı:KK51:
yağmurlu havayı bende seviyorum ama hava çok kapanınca insanın ruhu daralıyor.

Sıcak havayı sevenleri,temmuz 15'te/saat 12.00'de güneşin altında 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum o vakit:KK45:

Ben sevmiyorum sıcak/sıcaklamak/terlemek vs vs:63:

Başladı bile yağmur. Bir ortası yok. Ya çok sıcak ya çok soğuk. :KK43:

Sıcak havayı sevenleri,temmuz 15'te/saat 12.00'de güneşin altında 1 dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum o vakit:KK45:

Ee yazlıkları ne zaman giyeceğiz? :mad::mad:

megim sıcağı bende hiç sevmem, ama çok kapalı havada hiç iyi olmuyor sürekli ev karanlık heryer karanlık.
az kapalı hava ve yağmur iyi bak: ) :KK45::KK45:

megim sıcağı bende hiç sevmem, ama çok kapalı havada hiç iyi olmuyor sürekli ev karanlık heryer karanlık.
az kapalı hava ve yağmur iyi bak: ) :KK45::KK45:
Bak ama anlaşalım,az kapalı hava ve yağmur olsun mutlaka :KK45:

Son düzenleme:
Ben de hep bi battaniyenin altında sarılıp yağmur izlemeyi hayal etmişimdir:KK53: ama önce bu hayale layık biri olmalı hayatımda düğün dernekten önce:KK53: şaka bi yana bayılırım yağmur havası doluyor ya evin içine:KK51:serin serin mis.. Ama işte dışardaki insanlar:110: köpecikler :110:

Ama mızıkçılık yapma Meg:KK59: bende aksine sıcağı severim, sıcaktan patlasamda illa sıcak olacak, burda gök gürlemeye başladı, yağarsa sorumlusu sensin:KK70:
Ya sevmiyorum işte sıcağı,hiç sevmedim,hiç de sevmeyecem :63:
Kış gibisi yok:21:

X