- 16 Kasım 2022
- 297
- 33
- 48
- 34
- Konu Sahibi mimozamnerde
-
Bana 100 mg yaptılar ama değerim 3300Merhaba. Bana 85 mg mtx yaptılar. İğne olduğumdaki değerim 1500dü. 4. gün 297, 7. gün 143, 14.gün 61 çıktı. İğne olduğum günden 28 gün sonra baktırdığımda da beta 0.2 gibi bir şeydi.
Düşmezse diye çok korkuyorumİğnenin 5000 altındaki değerlerde başarı oranı yüksek diye biliyorum canım. 4. gün değerde düşme olmayabiliyormuş ama 7. gün en az %15lik bir düşüş olması yeterli demişti doktorum. Benim başta hızlı düştü ama sıfırlanması zaman aldı. Umarım senin de hızlıca düşer
Kaçıncı gün bugün? Ne zaman kan vereceksin? Ağrın var mı?Düşmezse diye çok korkuyorum
Ameliyat olursam diye.
Pazar ya da cumartesi bi de çarşamba ağrım yok .Kaçıncı gün bugün? Ne zaman kan vereceksin? Ağrın var mı?
Ağrı olmaması çok iyi. Kanama hemen başlamamıştı benim de. Bir iki gün kanama oluyordu sonra kesiliyordu. Kanama ile betanın düşmesinin ilgisi yok dış gebelikte. Kanama kalınlaşan rahim dokusunun atılması açısından olumlu bir şey ama beta düşüşü kanama ile olmuyor. Endişelenmeyin inşallah düşüyordurPazar ya da cumartesi bi de çarşamba ağrım yok .
Ama kanamam da yok
Ama doktor ultrasonla bakıyor hep alttanAğrı olmaması çok iyi. Kanama hemen başlamamıştı benim de. Bir iki gün kanama oluyordu sonra kesiliyordu. Kanama ile betanın düşmesinin ilgisi yok dış gebelikte. Kanama kalınlaşan rahim dokusunun atılması açısından olumlu bir şey ama beta düşüşü kanama ile olmuyor. Endişelenmeyin inşallah düşüyordur
Canım ilk günüm 3300 düİğnenin 5000 altındaki değerlerde başarı oranı yüksek diye biliyorum canım. 4. gün değerde düşme olmayabiliyormuş ama 7. gün en az %15lik bir düşüş olması yeterli demişti doktorum. Benim başta hızlı düştü ama sıfırlanması zaman aldı. Umarım senin de hızlıca düşer
Ağrım sadece omuzda. Doktor her ihtimali söyleyip kafamı karıştırdıCanım doktor yeniden iğne yapalım dedi mi? Bence ağrın yoksa beklenebilir ama beta değerin çok yüksek beklemek riskli de olabilir. Doktorun hangi seçeneği daha mantıklı buluyor?
Siz süreci evde mi geçiriyorsunuz hastanede mi? Hastanedeyseniz beklenebilir bence aksi bir durumda hemen müdahale edilebilir. Evdeyse biraz riskli olabilir zor bir kararAğrım sadece omuzda. Doktor her ihtimali söyleyip kafamı karıştırdı
Ameliyatla tüp alınır dedi , kapalı olanla
Ben de belki içi temizlenemez mi dedim yani bilmiyorum
İğne de olabilirsn dedi
HastahanedeymSiz süreci evde mi geçiriyorsunuz hastanede mi? Hastanedeyseniz beklenebilir bence aksi bir durumda hemen müdahale edilebilir. Evdeyse biraz riskli olabilir zor bir karar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?