Methotrexate

meri2329

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
25
0
36
İstanbul
merhaba Methotrexate dış gebelik için 90 mg damardan serumla verildi tabi işe yaramadı iç kanama nedeni ile acil ameliyata alındım sağ tüpüm alındı sbir hafta oluyor ameliyat olalı amelşyattan sonra regli oldum sroum şu bu iğnenin gebelik harici yan etkisini gören varmı ne zaman yan etkiler başlıyor kaçıncı günlerde ve nezaman yan etkisi bitiyor gebelik harici dr gebe kalmayın belirli bir süre deniliyor bende ameliyatımın tam birinci haftası gözlerimde ağrı başımda boşuk hissi hafif baş dönmesi yaşlıyorum bunu narkoxu vucut atamadığınan olabilecei söyleniyor bide bu iğnenin yan etkilerini yaşamk istemiyorum bu kadar acı ıstırapdan sonra çok sancı çekdim yığıldım kaldım ecel terleri dökdüm bide mudahalede ki acıları anlatmıyorum bilee bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim::13:

cnm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.bende 4 sene evel dış gebelik yaşadıum değerlerim 6000 lere kadar çıktı bu iğneden bana tek doz vuruldu vede bende işe yaradı değerlerim bir ayda sıfırlandı.yalnız bende hiçbi yan etkisi olmadsı biraz halsizlik vesaç dökülmesi oldu birde hemogramım 4 lere kasdardüşmüştü gerçi benim 9 un üstüne çıktığı olmamıştır oldum olası hep düşüktü kan değerlerim.yani demek istediğim sanırım yan etkiler kişiden kişiye değişiyo yani bunun cevabını net olarak kimse veremez sana.yalnız sen ameliyatta olduğun için bu dönemi biraz daha ağır geçiriyosun.rabbim sana önce sağlık snr sabır versin bu günlerde geçecek ve tekrar gebe kalacaksın hiç üzülme.ben 3 ay korundum 4.ay hamileydim onu doğurdum 1 sene snr yine hamile kaldım onuda doğurdum şimdi 3 oğlum var darısı senin başına.hiç üzülme dış gebelik anne olmaya engel deil bu acılı ve stresli günlerde geçecek sen yine hamile kalacaksın inşallah

cnm çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.bende 4 sene evel dış gebelik yaşadıum değerlerim 6000 lere kadar çıktı bu iğneden bana tek doz vuruldu vede bende işe yaradı değerlerim bir ayda sıfırlandı.yalnız bende hiçbi yan etkisi olmadsı biraz halsizlik vesaç dökülmesi oldu birde hemogramım 4 lere kasdardüşmüştü gerçi benim 9 un üstüne çıktığı olmamıştır oldum olası hep düşüktü kan değerlerim.yani demek istediğim sanırım yan etkiler kişiden kişiye değişiyo yani bunun cevabını net olarak kimse veremez sana.yalnız sen ameliyatta olduğun için bu dönemi biraz daha ağır geçiriyosun.rabbim sana önce sağlık snr sabır versin bu günlerde geçecek ve tekrar gebe kalacaksın hiç üzülme.ben 3 ay korundum 4.ay hamileydim onu doğurdum 1 sene snr yine hamile kaldım onuda doğurdum şimdi 3 oğlum var darısı senin başına.hiç üzülme dış gebelik anne olmaya engel deil bu acılı ve stresli günlerde geçecek sen yine hamile kalacaksın inşallah

verdiğin bilgiler için tşkl hamilelikle ilgi bir sorunum yok öle br isteyim yok şuanlık tek derdim sağlığımın düzelmesi ve normal hayatıma dönmek oğlumla ilgilenmek eşimle güzel vakit geçirmek bu dış gebelkden çok yıprandım ve amelyat olalu bir hafta oldu hem sancı çekdm hem o zıkkım ilaçdan aldım damardan hemde iç kanam geçirip gece ameliyat oldum vee bunlar brgün içinde oldu ve can acısatıcı muaneleri saymıyorum damar yolarını alınan kanları bilee yani bebek en son üzüntümdü herşeyin başı sağlık sağlık oldumu herşey olur rabbim beni evladıma oğluma bağışladı kimseyede bu dış gebeliği yaşatmasın inşallah

Bende 3 ay önce vuruldum 50 mg dı bana vurdukları,vurulduğumun ertesi günü bende feci bulantı başladı 3-4 gün kafamı toparlayamadım bulantıdan ama sen o dönemi atlatmışsın bana doktorun dediği vucüdunda ani morarmalar olursa bekleme gel demişti

Bende 3 ay önce vuruldum 50 mg dı bana vurdukları,vurulduğumun ertesi günü bende feci bulantı başladı 3-4 gün kafamı toparlayamadım bulantıdan ama sen o dönemi atlatmışsın bana doktorun dediği vucüdunda ani morarmalar olursa bekleme gel demişti

geçmiş olsun beninm derdim sadecce başımda boşluk hiisi birazda baş dönmes kulaklarıma basınç ya narkozdan yada boyun fıtığıma bağlıyorum he suniziti unutmamak lazım yarın hast kont var elbet bir açıklaması vardır rabbim hepimize sağlık versin

bende 560 bhcg ye 75 ml vurdular direk kalçadan bende ilk gun bıraz halsizlik yaptı şu an hiçbirşeyim yok doktorumun bana söylediği ilacı vücut 3 gun içinde dışarı atıyormuş

Vuruldugun igne 50 ml mydi

Back
X