• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

metotreksat ignesi olanlar

Bennu40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
176
65
48
45
Selamlar hanımlar
metotreksat iğnesi tecrübenizi nasıldı
İğne yapılınca hastanede kaldınız mı, hemen eve mi gonderildiniz
Yan etkisi oldu mu

Çarşamba günü bana da iğne yapacaklar

Selamlar hanımlar
metotreksat iğnesi tecrübenizi nasıldı
İğne yapılınca hastanede kaldınız mı, hemen eve mi gonderildiniz
Yan etkisi oldu mu

Çarşamba günü bana da iğne yapacaklar
Merhaba çok geçmiş olsun bende geçen yıl iğne oldum hastanede kalmadım iğne olduktan sonra eve geldim 4. Ve 7. Günler kan verdim Düşmeye başlayınca sıfırlanana kadar kan vermeye devam ettim bende yan etki olmadı bu süreçte sadece kanamam oldu. Sizin hcg değeriniz kaç?

Merhaba çok geçmiş olsun bende geçen yıl iğne oldum hastanede kalmadım iğne olduktan sonra eve geldim 4. Ve 7. Günler kan verdim Düşmeye başlayınca sıfırlanana kadar kan vermeye devam ettim bende yan etki olmadı bu süreçte sadece kanamam oldu. Sizin hcg değeriniz kaç?
Çok teşekkür ediyorum
Benim değerler şu şekilde
1mayis: 47
7mayis: 16
14mayis: 21
17mayis: sabah 25
akşam başka laboratuvarda 29

Bana doktorum dün kürtaj sonrası yaptı bu iğneyi. Bebeğin birini vakumla almış diğeri çok zor bir yerde olduğu için alınamadı dedi. Onu düşürmek içindi iğne sanırım. Şuan için bir yan etkisini yaşamadım
Dün gece başlayan kanamam var onla mı ilgili tabi bilmiyorum

Bana doktorum dün kürtaj sonrası yaptı bu iğneyi. Bebeğin birini vakumla almış diğeri çok zor bir yerde olduğu için alınamadı dedi. Onu düşürmek içindi iğne sanırım. Şuan için bir yan etkisini yaşamadım
Dün gece başlayan kanamam var onla mı ilgili tabi bilmiyorum
Geçmiş olsun size de. Kanama yapıyor sanırım. Hem kürtaj da olmuşsunuz o da kanama yapar atıyorsunuz sanırım parçayı
Korunma önerdi mi dr?

Sizin değerleriniz çok düşük kimyasalda olabilir eğer dış gebelikse iğneyle bir haftada sıfırlanır.
Benim durumum epey garip gerçekten 20gundur düşmüyor değerim. Bu nedenle adet de göremiyorum.
Epey gergin günlerden geçiyorum :( ne olduğunu anlaşılmadı

Geçmiş olsun size de. Kanama yapıyor sanırım. Hem kürtaj da olmuşsunuz o da kanama yapar atıyorsunuz sanırım parçayı
Korunma önerdi mi dr?
Tesekkur ederim. Umarim atılıyordur parcalar. Kurtaj öncesinde genel bilgi verilirken 15 gun ilişki yasak demişlerdi, sonrası için birsey demediler henüz. Yarın tekrar kontrole çağırdı doktorum, daha net birseyler söyler sanırım

Sizin kanama nasıl olmuştu, koyu muydu açık mıydı yogun muydu? uzun sürmüş müydü acaba?
Igneyi 18inde oldum 26sindan beri aralıklı yoğun gittikçe rengi açılan bir kanamam var.

Sizin kanama nasıl olmuştu, koyu muydu açık mıydı yogun muydu? uzun sürmüş müydü acaba?
Igneyi 18inde oldum 26sindan beri aralıklı yoğun gittikçe rengi açılan bir kanamam var.
Geçmiş olsun benim önce koyu renk başladı sonra normal adet kanaması gibi devam etti ama yine ara ara koyulaşıyordu

Bende bugün oldun değerin 920 sag tüpte görünüyor gebelik, acaba sizin değeriniz kaçtı kaç günde regl oldunuz

Geçmiş olsun benim değerim 371 di. Yaklaşık 5 haftada sıfırlandı 3 hafta sonrada regl oldum.
Sağol canım ya, benimde bugün 920cikti .
Sağ tüpte gebelik vardı birde rahimde oda sagliksiz görünüyor dediler.
Cok fazla.agrin oldu mu regl de

Sağol canım ya, benimde bugün 920cikti .
Sağ tüpte gebelik vardı birde rahimde oda sagliksiz görünüyor dediler.
Cok fazla.agrin oldu mu regl de
Normal adetimden daha rahattı hiç ağrım olmadı inşallah sizinde biran önce sıfırlanırda kurtulursunuz süreç zor ama geçici üzülmeyin bundan sonrası için güzel olsun herşey.

Normal adetimden daha rahattı hiç ağrım olmadı inşallah sizinde biran önce sıfırlanırda kurtulursunuz süreç zor ama geçici üzülmeyin bundan sonrası için güzel olsun herşey.
Evet çok zormuş gecrekten Allah beterinden korusun.
3sene sonunda kavuştuk derken bugün olanlar çok yıpratıcıydi.neyse bundada vardır bir hayır 🤲❤ inşallah benimde.igne ile çözülür

Evet çok zormuş gecrekten Allah beterinden korusun.
3sene sonunda kavuştuk derken bugün olanlar çok yıpratıcıydi.neyse bundada vardır bir hayır 🤲❤ inşallah benimde.igne ile çözülür
Benimde geçen sene dış gebelik oldu 20 gün öncede bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum nasip değilmiş demekki. Sizin içinde benim içinde hayırlısı olsun.

Hemen eve gönderildim, sorun yasamadim. Sonrasında adet gördüm zaten. İğneden 4 ay sonra da hamilelik

Bende oldumuc üç haftaya değerim sıfırlandı iki ay oluyor kürtaj olalı

Back
X