Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba çok geçmiş olsun bende geçen yıl iğne oldum hastanede kalmadım iğne olduktan sonra eve geldim 4. Ve 7. Günler kan verdim Düşmeye başlayınca sıfırlanana kadar kan vermeye devam ettim bende yan etki olmadı bu süreçte sadece kanamam oldu. Sizin hcg değeriniz kaç?Selamlar hanımlar
metotreksat iğnesi tecrübenizi nasıldı
İğne yapılınca hastanede kaldınız mı, hemen eve mi gonderildiniz
Yan etkisi oldu mu
Çarşamba günü bana da iğne yapacaklar
Çok teşekkür ediyorumMerhaba çok geçmiş olsun bende geçen yıl iğne oldum hastanede kalmadım iğne olduktan sonra eve geldim 4. Ve 7. Günler kan verdim Düşmeye başlayınca sıfırlanana kadar kan vermeye devam ettim bende yan etki olmadı bu süreçte sadece kanamam oldu. Sizin hcg değeriniz kaç?
Sizin değerleriniz çok düşük kimyasalda olabilir eğer dış gebelikse iğneyle bir haftada sıfırlanır.Çok teşekkür ediyorum
Benim değerler şu şekilde
1mayis: 47
7mayis: 16
14mayis: 21
17mayis: sabah 25
akşam başka laboratuvarda 29
Geçmiş olsun size de. Kanama yapıyor sanırım. Hem kürtaj da olmuşsunuz o da kanama yapar atıyorsunuz sanırım parçayıBana doktorum dün kürtaj sonrası yaptı bu iğneyi. Bebeğin birini vakumla almış diğeri çok zor bir yerde olduğu için alınamadı dedi. Onu düşürmek içindi iğne sanırım. Şuan için bir yan etkisini yaşamadım
Dün gece başlayan kanamam var onla mı ilgili tabi bilmiyorum
Benim durumum epey garip gerçekten 20gundur düşmüyor değerim. Bu nedenle adet de göremiyorum.Sizin değerleriniz çok düşük kimyasalda olabilir eğer dış gebelikse iğneyle bir haftada sıfırlanır.
Tesekkur ederim. Umarim atılıyordur parcalar. Kurtaj öncesinde genel bilgi verilirken 15 gun ilişki yasak demişlerdi, sonrası için birsey demediler henüz. Yarın tekrar kontrole çağırdı doktorum, daha net birseyler söyler sanırımGeçmiş olsun size de. Kanama yapıyor sanırım. Hem kürtaj da olmuşsunuz o da kanama yapar atıyorsunuz sanırım parçayı
Korunma önerdi mi dr?
Sizin kanama nasıl olmuştu, koyu muydu açık mıydı yogun muydu? uzun sürmüş müydü acaba?Merhaba çok geçmiş olsun bende geçen yıl iğne oldum hastanede kalmadım iğne olduktan sonra eve geldim 4. Ve 7. Günler kan verdim Düşmeye başlayınca sıfırlanana kadar kan vermeye devam ettim bende yan etki olmadı bu süreçte sadece kanamam oldu. Sizin hcg değeriniz kaç?
Geçmiş olsun benim önce koyu renk başladı sonra normal adet kanaması gibi devam etti ama yine ara ara koyulaşıyorduSizin kanama nasıl olmuştu, koyu muydu açık mıydı yogun muydu? uzun sürmüş müydü acaba?
Igneyi 18inde oldum 26sindan beri aralıklı yoğun gittikçe rengi açılan bir kanamam var.
Bende bugün oldun değerin 920 sag tüpte görünüyor gebelik, acaba sizin değeriniz kaçtı kaç günde regl oldunuzMerhaba çok geçmiş olsun bende geçen yıl iğne oldum hastanede kalmadım iğne olduktan sonra eve geldim 4. Ve 7. Günler kan verdim Düşmeye başlayınca sıfırlanana kadar kan vermeye devam ettim bende yan etki olmadı bu süreçte sadece kanamam oldu. Sizin hcg değeriniz kaç?
Geçmiş olsun benim değerim 371 di. Yaklaşık 5 haftada sıfırlandı 3 hafta sonrada regl oldum.Bende bugün oldun değerin 920 sag tüpte görünüyor gebelik, acaba sizin değeriniz kaçtı kaç günde regl oldunuz
Sağol canım ya, benimde bugün 920cikti .Geçmiş olsun benim değerim 371 di. Yaklaşık 5 haftada sıfırlandı 3 hafta sonrada regl oldum.
Normal adetimden daha rahattı hiç ağrım olmadı inşallah sizinde biran önce sıfırlanırda kurtulursunuz süreç zor ama geçici üzülmeyin bundan sonrası için güzel olsun herşey.Sağol canım ya, benimde bugün 920cikti .
Sağ tüpte gebelik vardı birde rahimde oda sagliksiz görünüyor dediler.
Cok fazla.agrin oldu mu regl de
Evet çok zormuş gecrekten Allah beterinden korusun.Normal adetimden daha rahattı hiç ağrım olmadı inşallah sizinde biran önce sıfırlanırda kurtulursunuz süreç zor ama geçici üzülmeyin bundan sonrası için güzel olsun herşey.
Benimde geçen sene dış gebelik oldu 20 gün öncede bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum nasip değilmiş demekki. Sizin içinde benim içinde hayırlısı olsun.Evet çok zormuş gecrekten Allah beterinden korusun.
3sene sonunda kavuştuk derken bugün olanlar çok yıpratıcıydi.neyse bundada vardır bir hayır❤ inşallah benimde.igne ile çözülür
Ah canım ya, Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize insallaaahhhBenimde geçen sene dış gebelik oldu 20 gün öncede bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum nasip değilmiş demekki. Sizin içinde benim içinde hayırlısı olsun.
MaşallahhHemen eve gönderildim, sorun yasamadim. Sonrasında adet gördüm zaten. İğneden 4 ay sonra da hamilelik