• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metotreksat iğnesi vurulanlar

sedaaaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
73
11
18
31
Kızlar meraba dış gebelik sonrası metotraksat iğnesi yapıldı dün kürtaj ve iğne oldum bugün kan verdim beta yükselmiş. Beta ne zaman düşmeye başlar düşmezse eğer ameliyat dediler korkuyorum

İğneyi vurulduğunu 4 gün sonra beta hcg isteniyor. Yükseliş oluyor daha sonra tekrar takip alıyorlar düşüş varsa ikinci doza gerek kalmıyor. Ama yükselme varsa ikinci dozu mtx iğnesi vuruyorlar. Ona rağmen düşmeyip iç kanama riski oluşursa en son ameliyat tek çare oluyor

İğneyi vurulduğunu 4 gün sonra beta hcg isteniyor. Yükseliş oluyor daha sonra tekrar takip alıyorlar düşüş varsa ikinci doza gerek kalmıyor. Ama yükselme varsa ikinci dozu mtx iğnesi vuruyorlar. Ona rağmen düşmeyip iç kanama riski oluşursa en son ameliyat tek çare oluyor
Benim iğne sonrası hemen ertesi gün kan alındı 3502 den 4223 mü ne oldu 4 ile 7 gün itibaren etki ediyolar dediler olmazsa direk ameliyat dediler düşer mi acaba iğne ile korkuyorum ameliyattan

Ameliyattan korkma çünkü eğer gebelik oradaysa senin hayati riskin var. Ben iç kanamayla karşı karşıya kalmıştım. Birde tüpün falan hasarlıysa alınması daha mantıklı benim alınmadı ama hasarlı kaldı

Kızlar meraba dış gebelik sonrası metotraksat iğnesi yapıldı dün kürtaj ve iğne oldum bugün kan verdim beta yükselmiş. Beta ne zaman düşmeye başlar düşmezse eğer ameliyat dediler korkuyorum
İğneden 4 gün sonra yükselebiliyor 7. Günde düşüş oluyor

Back
X