Metro duyduklarım ve bende bıraktığı etki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu ne Milanası, tanımam etmem. Sadece birkaç kere tartışmamız olmuştu önceden. Yorumu hoşuma gitmedi, gitmek zorunda mı?

elbette değil.
ancak seninde aynı fikirde olduğun bir mesajı üzerinden duyar kasmaya çalışmak?
kırk kişi ne demek istediğini açıklamışken ısrarla her açıklama yapana bu ne demek bu ne demek diye sorman?
demek ki altında kasıt varmış hissi yaratttı..

ya olduğun gibi yaz ya yazdığın gibi görün..

Yorumu okudum , isme baktım tekrar yorumu okudum, tekrar isme baktım. Hiç beklemezdim sizin gibi yazan birinden bu denli ağır bir mesaj.
Lütfen bu kişinin tüm mesajlarını ve konularını oku. İnsanları birbirine düşürüp kenardan izliyor. Her açtığı konuda olay çıkıyor. Bilinçli yapıyor bunu. Ben şimdiye kadar kime ağır yorum yazmışım?

Asıl hak ettiklerini söylemedim bile, çünkü sen yalancısın.
"Ablamı köpek öldürdü, zorla söylettiniz bana" dersin, @GangstaWalk "tek çocuğum" yazan mesajını bulur şak diye koyar önüne.
Haliyle ben şimdi sana her hak ettiğini söylesem, profil fotomda köpek patisi var ya, oradan yola çıkarak 2 gün sonra konu açarsın "köpeği ile gezen bir kadın ne kadar iticisin diyerek köpeğini üzerime saldı, zor kurtuldum" yazarsın.
Hayal dünyasında yaşıyorsun. Gerçek bir hayatın yok. İnsanların seni sevmemesi için her şeyi yapıyorsun.
Ölmüş kuzenimin adını ağzınıza almayın! O benim biyolojik ablam değil kuzenim.

Haliyle ben şimdi sana her hak ettiğini söylesem, profil fotomda köpek patisi var ya, oradan yola çıkarak 2 gün sonra konu açarsın "köpeği ile gezen bir kadın ne kadar iticisin diyerek köpeğini üzerime saldı, zor kurtuldum" yazarsın.

Ne zaman böyle bir konu açmışım Allah rızası için iftira atmayın!

Haddinizi bilin. Benimle böyle konuşamazsınız. Ben farkındaysanız 18 yaş için açmıştım o konuyu. Sizin ne kadar sevgiye aç olduğunuz belli bence. Sizi yönetime bildirdim. Herkes haddini bilmeli.

Kızmışsın, biraz ağır şekilde söylemiş de olabilir ama haklılık payı var. Gerçekten psikolojik destek alman gerekiyor. Böyle gidersen, hayal dünyasında yaşamaya devam edersen toplumdan dışlanırsın; bak sanal ortamda bile dışlanıyorsun. Sen "normalsin" geriye kalan herkes mi "anormal" yani? Biraz içe dönmelisin artık. Buradaki insanlar bugün konuşur yarın seni unutur ama toplumda reel kişiliğinle her daim var olacaksın, bunu unutma. Böyle gidersen yalnız kalırsın. Senin iyiliğin için yazıyorum bunları.

Kızmışsın, biraz ağır şekilde söylemiş de olabilir ama haklılık payı var. Gerçekten psikolojik destek alman gerekiyor. Böyle gidersen, hayal dünyasında yaşamaya devam edersen toplumdan dışlanırsın; bak sanal ortamda bile dışlanıyorsun. Sen "normalsin" geriye kalan herkes mi "anormal" yani? Biraz içe dönmelisin artık. Buradaki insanlar bugün konuşur yarın seni unutur ama toplumda reel kişiliğinle her daim var olacaksın, bunu unutma. Böyle gidersen yalnız kalırsın. Senin iyiliğin için yazıyorum bunları.
Astoria Hanım sizin iyi niyetinize inanıyorum fakat ne olursa olsun bir kişi bana klavye başından bu kadar hakaret edemez!! Allah aşkına size böyle konuşulsaydı ne düşünürdünüz?

Astoria Hanım sizin iyi niyetinize inanıyorum fakat ne olursa olsun bir kişi bana klavye başından bu kadar hakaret edemez!! Allah aşkına size böyle konuşulsaydı ne düşünürdünüz?

amerikan baskani dahil herkesi goreve davet ederdim ben.

sen burada kopek sahibi olanlara sapik dediginde bile bu kadar tepki almadin kadin durum degerlendirmesi yapmis niye kiziyorsun ki kible gec

Kızabilirsin, bana yazsalar ben de kızabilirdim. Ama birden fazla insan bana benzer şeyleri yazıyorsa, ne bileyim itici olduğumu düşünüyorsa kendimi de sorgulardım. Herkes seni sevmek zorunda değil tabi ki, ama hep benzer eleştiriler alıyorsun. İnsanlar senden rahatsız olduklarını dile getiriyorlar. Bir kişi iki kişi de değil söyleyen. Bana da bunları söyleselerdi ben insanları neden rahatsız etmiş olabileceğimi düşünür, davranışlarıma daha çok dikkat eder, insanları kırmamaya çalışırdım. İnsanlar olarak sosyal varlıklarız sen de genç bir kızsın, toplumdan dışlanmak bir süre sonra sana ağır gelir.

Kızabilirsin, bana yazsalar ben de kızabilirdim. Ama birden fazla insan bana benzer şeyleri yazıyorsa, ne bileyim itici olduğumu düşünüyorsa kendimi de sorgulardım. Herkes seni sevmek zorunda değil tabi ki, ama hep benzer eleştiriler alıyorsun. İnsanlar senden rahatsız olduklarını dile getiriyorlar. Bir kişi iki kişi de değil söyleyen. Bana da bunları söyleselerdi ben insanları neden rahatsız etmiş olabileceğimi düşünür, davranışlarıma daha çok dikkat eder, insanları kırmamaya çalışırdım.
Profilim açık mı bilmiyorum, isterseniz yazdığım mesajları okuyabilirsiniz. Normal konulara cevaplar yazıyorum, insanlara fikirler veriyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum. İftira atıldığı gibi yok ortalığı karıştırmaya çalışıyormuşum vs. bunlara bu kadar anlam yüklemek saçma. Sonuçta burası sanal bir ortam. Burada nasıl tanındığım da umrumda değil açıkçası. Gerçek hayata önem veriyorum ki Allaha şükür birilerinin iddia ettiği gibi yalnız değilim. Beni seven annem babam var ( Allah uzun ömür versin) Arkadaşlarım hocalarım var. Allah herkese layık olduğu gibi bir yaşam versin deyip çekiliyorum.

Profilim açık mı bilmiyorum, isterseniz yazdığım mesajları okuyabilirsiniz. Normal konulara cevaplar yazıyorum, insanlara fikirler veriyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum. İftira atıldığı gibi yok ortalığı karıştırmaya çalışıyormuşum vs. bunlara bu kadar anlam yüklemek saçma. Sonuçta burası sanal bir ortam. Burada nasıl tanındığım da umrumda değil açıkçası. Gerçek hayata önem veriyorum ki Allaha şükür birilerinin iddia ettiği gibi yalnız değilim. Beni seven annem babam var ( Allah uzun ömür versin) Arkadaşlarım hocalarım var. Allah herkese layık olduğu gibi bir yaşam versin deyip çekiliyorum.

Bence de çekilmelisin artık, yeterince polemik oldu insanlar birbirine girdi. Madem bu kadar umursamıyorsun, kimseyle de polemiğe girmemeni; insanların ne düşündüklerini sorgulamayı bırakmanı öneririm. İyi geceler.

Hikayeyi genç ağızla kurgulayamamışsınız inanmadım,kolej armalı çanta kullanmak da pek kalmadı artık. Ama evet yeni nesil böyle iyi mi kötü mü bilmiyorum cinsellikten bi haber neslin durumu da ortada. Üstelik bu çocukları da onlar yetiştirdi. İlerdi göreceğiz burada gencecik çocukları terbiyesizler ahlaksızlar diye eleştirmekle olmuyor yani
Genç ağzıyla nasıl oluyordu. Çocuk bana yürüdü kız bana düştü ee bu tarzda Türkçe anlam nerede ya ben aslında genç neslin konuşmasını anlamıyorum sevmiyorum 29 yaşındayım ama Türkçemizi yok ediyorlar

Üzerinden bir yıl geçmiş, zamanında çok tartışmalı polemikli bir konuyu hortlatarak mı insanlara yardımcı oluyorsun?

Üzerinden bir yıl geçmiş, zamanında çok tartışmalı polemikli bir konuyu hortlatarak mı insanlara yardımcı oluyorsun?
Ben başka konuları da hortlatmıştım. Onlar polemikli konu değildi ama. Artık hiçbir konuyu hortlatmayı düşünmüyorum. İyi geceler.

Tövbeler olsun, tek bir tane kötü içerikle bıraktığım forumda 27 tane kötü içerik yapılmış, en çok da bu konu için şikayetler birikmiş.

Yazacaklarımı yıllardır sitede kaç yüz kere yazdım valla hatırlamıyorum ama şöyle göz ucuyla 3-5 yoruma bakınca dedim ki evet mune yine yeniden hep olan şeyler oluyor.
Bazı üyelerin bazı üyelerle yıldızı barışmayınca ya tüm yorumları didiklenir ya bolca rapor edilir:)) çeşit çeşit insanız burada, karakterlerimiz, yaşam tarzlarımız, hayat görüşlerimiz farklı, birimizin fikir diğerine uymaz, uymak zorunda da değil ama sırf düşüncelerden ötürü de gölge gibi takip edip açık aramamak lazım, burada yaşanan da bu:))
Kimi evlilik öncesi cinsellikte sakınca görmez, kimi için tabudur, basmakalıp cümlemi yazayım da sık sık yaşanan bu gölge gibi takipler sonrası çıkan polemiklerin olağan geleneği bozulmasın, evlenmeden cinsellik yaşayan ahlaksız, yaşamayan yobaz değildir ya da evlenmeden cinselliği normal bulan terbiyesiz, bulmayan bağnaz değildir, herkesin görüşü kendini ilgilendirir.

Konu sahibesinin talebi üzerine konu yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X