Tövbeler olsun, tek bir tane kötü içerikle bıraktığım forumda 27 tane kötü içerik yapılmış, en çok da bu konu için şikayetler birikmiş.
Yazacaklarımı yıllardır sitede kaç yüz kere yazdım valla hatırlamıyorum ama şöyle göz ucuyla 3-5 yoruma bakınca dedim ki evet mune yine yeniden hep olan şeyler oluyor.
Bazı üyelerin bazı üyelerle yıldızı barışmayınca ya tüm yorumları didiklenir ya bolca rapor edilir:)) çeşit çeşit insanız burada, karakterlerimiz, yaşam tarzlarımız, hayat görüşlerimiz farklı, birimizin fikir diğerine uymaz, uymak zorunda da değil ama sırf düşüncelerden ötürü de gölge gibi takip edip açık aramamak lazım, burada yaşanan da bu:))
Kimi evlilik öncesi cinsellikte sakınca görmez, kimi için tabudur, basmakalıp cümlemi yazayım da sık sık yaşanan bu gölge gibi takipler sonrası çıkan polemiklerin olağan geleneği bozulmasın, evlenmeden cinsellik yaşayan ahlaksız, yaşamayan yobaz değildir ya da evlenmeden cinselliği normal bulan terbiyesiz, bulmayan bağnaz değildir, herkesin görüşü kendini ilgilendirir.