Ya bu konu neden hala kapatılmadı onu da anlayamadım, sonu bir yere de varmıyor. Yalnız dikkatimi çeken şey şu. Muhafazakar görüşte olanlar diyeyim, daha çok kalp kırıyorlar. Siz çocuğunuzu istediğiniz gibi yetiştirebilirsiniz, istediğiniz gibi düşünebilirsiniz okey ama neden sizin gibi düşünmeyenleri aşağılıyorsunuz, ahlaklarından laf vuruyorsunuz? X kişi Y kişiyle tek gecelik ilişki yaşasın, tecavüz olmadıktan sonra bana ne? İki ergen sevişmek istesinler, bana ne, bu onların ailelerini ilgilendiren bir mesele. Aileleri daha yumuşak bakışlı olabilir bu konuda, bana ne. Bir kadın evlenmeden önce cinsel birliktelik yaşamak istemiyor olabilir, öpüşmek istemiyor olabilir, bana ne. Yani biz millet olarak herkesin hayatına karışmayı çok seviyoruz; bu hayatın her alanında geçerli. Niye evlenmedin de niye çocuk yapmadın da niye o da niye bu da. Herkesin farklı bir bakış açısı var hayata, insanlar farklı farklı. İki reşit olmuş kişi arasında, rıza dahilinde yaşanan her şey onları ilgilendirir; başkalarını değil.