- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Böyle bi konu 45 yaşında da olsa metroda konuşulacak bi konu değil tabiki ama burda dikkati çektiğiniz konu çok farklı gözüktü ilk anlatımdan.. herneyse.. siz kabul etseniz de etmeseniz de cinsellik yaşı (yasal olmayan cinsellik) sandığınızdan çok çok daha düşük.. Çünkü keşif yaşı bu, doğamız ve biyolojimiz bu, farkındalık tabiki önemli ama önemi zarar görmemekten ileri gelir, bilinçlendirilmemekten ileri gelir.yani yetersiz cinsel eğitimden. Malesef toplumun tabuları yüzünden cinsel eğitim diye bişey yok ülkemizde.. Sorunlar da burada başlıyo zaten.. Tuvaletteki çöplerdeki bebekler de bilinçsizlik, eğitimsizlik , aile,toplum baskısı ve korkusu nedeniyle.. Bazı şeyler birbiriyle karıştırılıyo toplumumuzda.. Evlenme yaşı 18 peki neden? 1 gün önce henüz 18 değildi bu genç 1 günde mi bilinçlendi? Tabiki hayır. sadece artık "yasal" olarak kendinden hukuki anlamda sorumlu.. Kimse onu zorla istemediği biriyle evlendirmesin diye 18 evlenme yaşı. bakın evlenme yaşı diyorum seks yaşı demiyorum..Evlenmek yani, çocuk yapabilmek, bi evin bi insanın sorumluluğunu üstüne almak..vs.vs.. Bana sorsalar evlenme yaşını 26 yapardım mesela :) Neyseki sormamışlar yoksa 26 yaşına kadar sex de yok derdi o tabular.. Sonra vur patlasın çal oynasın artık, Allah korusun metrolarda şahit olduğunuz şeyler, basit bi cinsel içerikli konuşmadan çıkar canlı gurup sex sahnelerine kadar gelirdi heralde.. E napalım biyolojimiz hormonlarımız böyle ne yazıkki, her insan forumdaki "çok aşırı über" irade sahibi, ermiş sayın arkadaşlarımız gibi yaş beklemezEvet haklısınız.
Ama dert ettiğim Sevişmeleri değil,
Bu kadar Large anlatmaları
Yani size göre geri kafalılıkta olabilir benim için hiç sakıncası yok.
Ama 1. Cinsellik bu kadar ayan beyan konuşulmaması gereken bir şey.
2.Cinsellik yaşı bu olmamalı dediğim gibi namus olarak bakmıyorum. Ama farkındalık olmalı.
Hıııı kolej amblemi K12 bu Büyük bir kolejin arması yanılma ihtimalim olabilir mi tabi ki olabilir.
Son düzenleme: