Metroaltı Akgül Kunduraya sakın gitmeyin

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.734
1.137
698
Ankara
Ayakkabı almak için sakın uğramayın buraya.Öyle kötü,laubali ve şahsiyetsiz satış elemanları var ki.Aldıgıma alacağıma pişman oldum.Bir bot almıştım,burnu vurur gibi oldu.değiştireyim dedim.Ağzımdan burnumdan geldi.

aynen joker.. neden gittim ki zaten aklıma tüküreyim.Ben gibi koca aptallara mahsus.Şuan bile hala sinirliyim.Bizle alay etti bir de.Dedi ki işte sana ... ayakkabıyı vereyim.bahsettiği ayakkabı bir dönem moda olan marka bir ayakkabı.yok giymem de dedim.meraktandır sordum. dedim ne kadar fiyatı. Dedi ki 500lira. Bu dalga geçmek değil de nedir.Ben gerçekten insani bir şekilde,hatta değiştirme olayından iğrendiğim icin mahcup bir şekilde girmişim bendeki insaniyete bak,ondaki acımasızlığa bak..

ahahah kötü olmuş. gerizekalılar. metro altı ayakkabıcılarının hepsinde o üslubun potansiyelini görüyorum. o bahsettiğin ayakkabıcı tiyatro bilet gişesinin karşısındaki yer mi?

evet aynen orası.yoksa sen de mi o aptalla karşılaştın?

benim de eskiden orayla ilgili pek de iyi olmayan anılarım var. alışveriş yapmadım ama yapmaya çalışırken çileden çıkarmışlardı. sonra bir daha şans vereyim dedim ama yine aynı gerizekalılık. bir daha da girmedim. oranın çalışanları hep aynı özellikte seçiliyor herhalde.

galiba jooker.bu konuda tek olmadığımı gördüğüme sevindim.yoksa kusur bende mi acaba diye düşünecektim..Neden gittim de o aptalın ayağına kadar benle alay etmesine izin verdim ki...aptallıklar beni çok pişman ediyor,özellikle erdemsiz bir insana gönüllü bir alay konusu olduğumda.

Sana ne yaptılar da çileden çıkardılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…